Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pasia czy ja dobrze kojarzę, ze Twoja Martynka ma katar? Co podajecie poza sola fizjologiczną? Mój przywlekł cos ze szkoły i chyba mi Mała załapała:(
A wczoraj byłam u lekarza i już mi się coś nie podobało, ale lekarka stwierdziła, że jak ciągnie cyca bez problemu to jest ok. Tyle, że w nocy strasznie charczy:(
pasia27 lubi tę wiadomość
-
My z Tolcią zamówiłyśmy dla taty zakładkę do książki ze zdjęciami córki i taty z jednej strony a z drugiej zdjęcia z sesji ciążowej. Tata dużo czyta to mam nadzieję że będzie to miły i praktyczny gadżet
oby tylko dzisiaj przyszła bo zamawiałam w ubiegłym tygodniu i jeszcze nie ma.
-
U Nas na dzień Ojca pomysłów brak, chociaż to straszny słodyczomaniak, więc jak od córci dostanie dużą czekoladę to już będzie szczyt szczęścia
może moja fotografka będzie organizowała sesję na Dzień Ojca to ich zgłoszę - zobaczymypasia27 lubi tę wiadomość
-
SShape wrote:Pasia czy ja dobrze kojarzę, ze Twoja Martynka ma katar? Co podajecie poza sola fizjologiczną? Mój przywlekł cos ze szkoły i chyba mi Mała załapała:(
A wczoraj byłam u lekarza i już mi się coś podobało, ale lekarka stwierdziła, że jak ciągnie cyca bez problemu to jest ok. Tyle, że w nocy strasznie charczy:(
Tak Martynka ma katar i dostala lek Deflegmin rozrzedzający i tylko higiena nosa..no i maść majerankowa..moja lekarka tez mówi ze jak ciągnie cyca jest ok ale zawsze może zejść na drogi oddechowe i wtedy szpital
A mój młody na dodatek dzis kaszle..zaraz tata idzie z nim do lekarza..a my z Martynka znów na kontrole w piątek..eh -
Podłamałam się, przed chwilą była położna i po obejrzeniu małej stwierdziła że skoro nie ma poprawy a jest nawet gorzej to trzeba odstawić moje mleko bo szkodzi dziecku
czy słyszałyście może o przypadkach karmienia piersią mimo alergii? Czy nie ma innej możliwości?
-
SShape wrote:Pasia czy ja dobrze kojarzę, ze Twoja Martynka ma katar? Co podajecie poza sola fizjologiczną? Mój przywlekł cos ze szkoły i chyba mi Mała załapała:(
A wczoraj byłam u lekarza i już mi się coś nie podobało, ale lekarka stwierdziła, że jak ciągnie cyca bez problemu to jest ok. Tyle, że w nocy strasznie charczy:(
Spróbuj wyciągnąć jej na sucho bez soli..tak polozna wczoraj doradzila i sporo spikow mój ściągnął jej z środka..martwie sie..eh
I liczę ze moje przeciwciała.z.cycka ja uchronią..
A ha.kladz na brzuszku duzo i oklepuj zeby katar schodzil do nosa a nie do srodkaSShape lubi tę wiadomość
-
A wczoraj byłam u lekarza i już mi się coś nie podobało, ale lekarka stwierdziła, że jak ciągnie cyca bez problemu to jest ok. Tyle, że w nocy strasznie charczy:(SShape lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Dziewczyny, szukam szerokich opasek dla Małej, ktoś może takie kupował na necie , jakieś namiary na sprzedawcę ?
Na.necie zamawialam.cienkie i duże sa..a nie mam.weny ich zwęzić..
W pepeko kupiłam.takie.siatkowe ale to ozdobne bo w dziurkiIwa81 lubi tę wiadomość
-
Guem wrote:Podłamałam się, przed chwilą była położna i po obejrzeniu małej stwierdziła że skoro nie ma poprawy a jest nawet gorzej to trzeba odstawić moje mleko bo szkodzi dziecku
czy słyszałyście może o przypadkach karmienia piersią mimo alergii? Czy nie ma innej możliwości?
Polozna mówiła.ze.tez buzka.mojej malej od bialka,pediatra ze.raczej tez albo.cos.zjadlam..a w końcu dermatolog ppstawila.diagnozę..ek robiony i 2dni buzka ladna. -
Polecam Justyna Hołyst szyje naprawdę świetne rzeczy z dresoweczki od opasek po dresiki-cenowo bardzo niedrogo.
Moja koleżanka poznała ja właśnie na tym forum kiedy były w ciazy.
https://www.facebook.com/groups/685395321563879/Iwa81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
pasia27 wrote:Braki?
z tego co wiem to wycofują ta szczepionkę i dzieci które były nią szczepione dostają kolejne dawki np mój Adi a dla młodszych wycofali, ciekawe czemu bo ja byłam zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 11:15
-
Guem wrote:Podłamałam się, przed chwilą była położna i po obejrzeniu małej stwierdziła że skoro nie ma poprawy a jest nawet gorzej to trzeba odstawić moje mleko bo szkodzi dziecku
-
Agusia ;) wrote:Niestety tak
z tego co wiem to wycofują ta szczepionkę i dzieci które były nią szczepione dostają kolejne dawki np mój Adi a dla młodszych wycofali, ciekawe czemu bo ja byłam zadowolona