Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśM wrote:Ja od niedzieli i nadal cieknie ciurkiem-jak usiądę na toaletę to leci jak bym siusiala u mnie dodatkowo bóle takie narastające-okropnie.Przed zajściem w ciążę moje miesiaczki były regularne i trwały 4 max 5 dni z czego 2 i 3 dzień to tak trochę więcej poleciała a pozostałe to takie plamienia.
-
Dzisiaj moje dziecko calutki dzień śpi, budzi się tylko na jedzenia i zasypia na przewijaku przy zmianie pieluchy. Mam nadzieję że odsypia ostatnie dni a nie poprzestawiała jej się noc z dniem
Jak piszecie o pierwszych okresach to aż się boję swojego, mam jednak nadzieję że za szybko nie przyjdzie bo przyzwyczaiłam się do życia bez niego -
Poli9106 wrote:Martwi mnie ciemiaczko Niny czesto jest zapadniete i nawet jak daje jej pić to i tak się nie wyrownuje,mówiłam pediatrze a ona na to nic
-
Nasze maluchy chyba się synchronizują
u nas w nocy pobudki co 2 godziny ale na szczęście od razu zasypia po jedzeniu i przewijaniu albo sobie cicho leży bo ja zasypiam na pewno
od 6 już gotowa na nowy dzień i ani myśli żeby się zdrzemnąć.
Trzymajcie za mnie kciuki bo mamy na weekend gości takich co to o wychowywaniu dzieci wiedzą wszystko najlepiej. Oby starczyło mi cierpliwości na słuchanie wszystkich dobrych rad i westchnień dezaprobaty na nasze nieodpowiedzialne rodzicielstwobo np jak mogliśmy wyjść z noworodkiem na spacer już w 6 dobie nie werandując wcześniej przez dwa tygodnie
-
Guem
My akurat byłyśmy dłużej w szpitalu więc nie mogłyśmy wyjść, ale Nam położna mówiła że już w 4 dobie można wychodzić
to tak jak z ubieraniem czapek bez względu na pogodę, wg niektórych na 30 st czapka tez potrzebna
to duuuuużo cierpliwości życzę
Moja obudziła się o 6:00 ale o 7.30 zasnęła i śpia dzisiaj popołudniu idziemy w gości więc niech sobie pośpi, idę jej na śpiocha pazurki obciąć
-
My tak późno wyszliśmy bo ja wcześniej nie mogłam, początek połogu był dla mnie bardzo trudny. A podzielę się jeszcze z wami ostatnią dobrą radą
kąpiąc dziecko trzeba mieć cały czas w wanience termometr żeby kontrolować temperaturę bo przecież na własnym ręku i po reakcji dziecka nie można się zorientować że woda się ochłodziła