X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladalyscie porod w dzungli?jest na stronie głównej pudelka,aż mnie wszystko zabolalo,jak babka pokazała jak rodzi

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli widziałam-masakra jakie to rzeczy potrafią ludziom do głowy przyjść...

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Ja od niedzieli i nadal cieknie ciurkiem-jak usiądę na toaletę to leci jak bym siusiala u mnie dodatkowo bóle takie narastające-okropnie.Przed zajściem w ciążę moje miesiaczki były regularne i trwały 4 max 5 dni z czego 2 i 3 dzień to tak trochę więcej poleciała a pozostałe to takie plamienia.
    Poszłabym po jakoes leki na zatrzymanie bo anemii dostaniesz

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Guem Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj moje dziecko calutki dzień śpi, budzi się tylko na jedzenia i zasypia na przewijaku przy zmianie pieluchy. Mam nadzieję że odsypia ostatnie dni a nie poprzestawiała jej się noc z dniem :)
    Jak piszecie o pierwszych okresach to aż się boję swojego, mam jednak nadzieję że za szybko nie przyjdzie bo przyzwyczaiłam się do życia bez niego :D

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też tak śpi , chyba pogoda

km5sdf9h3loowecn.png
  • KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek też tylko śpi i je, w sumie mu się nie dziwię ;)

my też korzystamy z apki baby sleep sound.

43kt82c31nhz2sid.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam okres, ale z kolei bardzo skąpy. Ciekawe ile będzie trwał dni. Ja zwykle miałam obfite i 7 dni.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwi mnie ciemiaczko Niny czesto jest zapadniete i nawet jak daje jej pić to i tak się nie wyrownuje,mówiłam pediatrze a ona na to nic

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Martwi mnie ciemiaczko Niny czesto jest zapadniete i nawet jak daje jej pić to i tak się nie wyrownuje,mówiłam pediatrze a ona na to nic
    Bo powinno byc lekko wklęśniete

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu infanrix 6w1 i rota. Marudna. Plus 3ataki placzu bez powodu gorączki nie ma. Teraz polozylam to zasnela.. Oby obylo się bez komplikacji..

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się nacieszylam że moje dziecko długi śpi,właśnie meczymy się z mala rano trzeba wcześnie wstać a ona spać nie chce

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córcia dziś obudziła się po 1 (ostatnio przesypia la do 5 przez jakiś tydzień),wzięliśmy ja do siebie do łóżka i zasnela. Kurcze nie chce żeby się przyzwyczaila.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja wczoraj w dzień regularne spanko i budzenie co 3h i w nocy też wiec luzik. Justys, nasza od szczepienia z nami śpi w łóżku, jakoś się nie martwię tymi przyzwyczajeniami jak jest jeszcze taka mała, w dzień śpi w kolysce, więc się wyrównuje :-)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra do 2 nie spala,w koncu zasnela w foteliku do samoch,i o 7 pobudka...

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Masakra do 2 nie spala,w koncu zasnela w foteliku do samoch,i o 7 pobudka...

moja tak miała przedwczoraj,
    ale Twoja to przynajmniej 5h snu, bo moja jak w zegarku co 3h na jedzenie

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu tez sie dzisiaj zbuntowal. Zwykle na noc dostaje cycka ok.20 a potem 4-5, tak sie budzi. Dzisiaj wstal o 1-szej i po karmieniu usypial godzine. Potem pobudka o 5 na jedzonka a o 7 obudzily nas problemy z brzuszkiem.

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze maluchy chyba się synchronizują :D u nas w nocy pobudki co 2 godziny ale na szczęście od razu zasypia po jedzeniu i przewijaniu albo sobie cicho leży bo ja zasypiam na pewno :) od 6 już gotowa na nowy dzień i ani myśli żeby się zdrzemnąć.
    Trzymajcie za mnie kciuki bo mamy na weekend gości takich co to o wychowywaniu dzieci wiedzą wszystko najlepiej. Oby starczyło mi cierpliwości na słuchanie wszystkich dobrych rad i westchnień dezaprobaty na nasze nieodpowiedzialne rodzicielstwo ;) bo np jak mogliśmy wyjść z noworodkiem na spacer już w 6 dobie nie werandując wcześniej przez dwa tygodnie :D

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem

My akurat byłyśmy dłużej w szpitalu więc nie mogłyśmy wyjść, ale Nam położna mówiła że już w 4 dobie można wychodzić :)
    to tak jak z ubieraniem czapek bez względu na pogodę, wg niektórych na 30 st czapka tez potrzebna ;)
    to duuuuużo cierpliwości życzę :)

Moja obudziła się o 6:00 ale o 7.30 zasnęła i śpi :) a dzisiaj popołudniu idziemy w gości więc niech sobie pośpi, idę jej na śpiocha pazurki obciąć :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tak późno wyszliśmy bo ja wcześniej nie mogłam, początek połogu był dla mnie bardzo trudny. A podzielę się jeszcze z wami ostatnią dobrą radą ;) kąpiąc dziecko trzeba mieć cały czas w wanience termometr żeby kontrolować temperaturę bo przecież na własnym ręku i po reakcji dziecka nie można się zorientować że woda się ochłodziła :D

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się relaksuje właśnie u fryzjera:)Ninka u babci:)mąż zalatwia sprawy na mieście,ostatni dzień ma urlopu...3 tyg mialam pomoc w od rana a teraz znowu sama będę do 16:)

Iwa81 lubi tę wiadomość

‹‹ 1814 1815 1816 1817 1818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ