Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
KokoszaNell wrote:sprawdziłam w książeczce i okazało się że szczepimy się w piątek a nie jutro :p nieźle bym wyglądała jakbym jutro stawiła się w przychodni z dzieckiem do szczepienia...
aaa, i dziś pierwszy raz płakał z łzami, grochy leciały... kolejna "umiejętność"Patrycja24 -
Marzenka może ma zatkany kanalik,
Zapisz się do okulisty, ja narysowałam 10x ruchem okreznym przy kąciku uciekając i 10x od kącika do czubka nosa, po tygodniu przeszło
Co do kropli - nie robią testów na niemowlakach stąd pewnie ta informacja. Ja miałam taki dylemat z mascia która pediatra przepislala na krostki na twarzy, bp pisało że.nie stosować poniżej 2 lat
To.mi to inny lekarz wytłumaczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 05:49
-
Ahh Nina poszła spać o 24 o 21 jadla o 3:30 pobudka zjadła 80 i o 9 zjadła 140 .To nieźle pospala
P.s właśnie poszla z powrotem spac,chyba czuje ,ze deszcz leje ,jest zimno i nie na co wstawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 09:40
-
Cześć dziewczyny
u nas kolejny deszczowy dzień. Na szczęście mała w końcu zrobiła sobie drzemkę w dzień bo od poniedziałku cały czas na rękach, jak tylko próbowaliśmy odłożyć to ryk i przez to prawie nie spała. Mam nadzieję że dzisiaj już będzie normalny dzień bo siadam psychicznie. Nie mogę znieść jej płaczu bo zaraz się zamartwiam co jej jest i że nie umiem temu zaradzić.
Używacie mat dla swoich dzieci, takich z wiszącymi zabawkami? Czy prałyście je przed użyciem? -
Hej.
Moja Martynka po kilku dniach budzenia się o 5 dziś zrobiła niespodziankę i obudziła die o 2:15moze dlatego że wczoraj gorąco i mało zjadła. Ale widzę Guem że nie mam co narzekać bo moja ma kilka drzewek w dzien:zje,godzinka zabawy i spi.
Jeśli chodzi o mate to ja posiadam dostałam od meza siostry więc używana po jej synku-fakt faktem że mały z niej prawie wogole nie korzystał ale jak ja dostałam to smierdziala stechlizna więc ja cała wypralam-dół i zabawki w pralce a pałąki recznie.
U mnie kolejny dzień zalewana się krwią i okropnego bólu brzucha-jadę na ketonalu 100.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:Hej.
Moja Martynka po kilku dniach budzenia się o 5 dziś zrobiła niespodziankę i obudziła die o 2:15moze dlatego że wczoraj gorąco i mało zjadła. Ale widzę Guem że nie mam co narzekać bo moja ma kilka drzewek w dzien:zje,godzinka zabawy i spi.
Jeśli chodzi o mate to ja posiadam dostałam od meza siostry więc używana po jej synku-fakt faktem że mały z niej prawie wogole nie korzystał ale jak ja dostałam to smierdziala stechlizna więc ja cała wypralam-dół i zabawki w pralce a pałąki recznie.
U mnie kolejny dzień zalewana się krwią i okropnego bólu brzucha-jadę na ketonalu 100.
-
domi05 wrote:Marzenka może ma zatkany kanalik,
Zapisz się do okulisty, ja narysowałam 10x ruchem okreznym przy kąciku uciekając i 10x od kącika do czubka nosa, po tygodniu przeszło
Co do kropli - nie robią testów na niemowlakach stąd pewnie ta informacja. Ja miałam taki dylemat z mascia która pediatra przepislala na krostki na twarzy, bp pisało że.nie stosować poniżej 2 lat
To.mi to inny lekarz wytłumaczył -
mmarzenak wrote:Czy wasz pierwszy okres po ciazy tez byl taki obfity??ze mnie sie strasznie leje i zadnych boli miesiaczkowym.
Ja od niedzieli i nadal cieknie ciurkiem-jak usiądę na toaletę to leci jak bym siusiala u mnie dodatkowo bóle takie narastające-okropnie.Przed zajściem w ciążę moje miesiaczki były regularne i trwały 4 max 5 dni z czego 2 i 3 dzień to tak trochę więcej poleciała a pozostałe to takie plamienia.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny, czy którejś z Was dzieciątko miało problem z oczkiem bądź oczami? mojemu ropieje jedno oczko. Pediatra dała krople tobrex,ale mam mieszane uczucia, bo na ulotce jest napisane, że dla dzieci powyżej 1 roku życia. To czemu je dała? jeszcze trzeba po zapuszczeniu mieć zamknięte oko. Jak to zrobić u maluszka?
a może powinnam iść do okulisty?
My mieliśmy problem z ropiejącym oczkiem. Masowałam a oprócz tego tobrexem kropiłam 3-4 razy dziennie przez ponad tydzień i przeszło. Ale podobno lubi się wracać..