Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:Koko a co to jest ten Pedicetamol ? bo nie znam.
Ja mam czopki na wszelki wypadek, ale chcę kupić jeszcze syrop jakby coś po szczepionce tylko nie wiem jaki ?
-
Baronowa_83 wrote:Nie wiem czy jest jakiś z ibupromem dla takiego malca.
w razie czego mamy czopki Paracetamol, ale odpukać nie musiałyśmy ich użyć przy pierwszym szczepieniu, ale jak wszystko jest w domu to człowiek spokojniejszy,
i tak będzie mi ciężko jakoś psychicznie wsadzić czopka, mamę zawołam na górę jak będzie trzeba -
Kłosia wrote:U nas spacery w otulaczu to norma inaczej w ogle nie śpi :p
moja w wózku zasypia moment, a jak ma pieluszkę przy twarzy to nie wyjedziemy z podwórka a już drzemie -
Iwa81 wrote:w razie czego mamy czopki Paracetamol, ale odpukać nie musiałyśmy ich użyć przy pierwszym szczepieniu, ale jak wszystko jest w domu to człowiek spokojniejszy,
i tak będzie mi ciężko jakoś psychicznie wsadzić czopka, mamę zawołam na górę jak będzie trzeba -
Poli9106 wrote:Możemy sobie rękę przybic właśnie będę pić Wit. Ć 1000 mg żeby trochę przystopowalo
Jeśli chodzi o wagę to ja się nie odzywam nadal +8kg i rozstepy na udach-obraz nędzy i rozpaczy trzeba by było jakąś dietę i fizycznie vos porobić tylko trochę się boję że będzie tak jak ostatnio ze wszystko będzie mnie bolalo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Patrycja24 wrote:No i my po szczepieniu. NFZ plus pneumokoki. Poplakal troche, ale dostal cycusia i zasnal w wozku. Nasza kluska wazy juz 6200
-
Dziewczyny, czy którejś z Was dzieciątko miało problem z oczkiem bądź oczami? mojemu ropieje jedno oczko. Pediatra dała krople tobrex,ale mam mieszane uczucia, bo na ulotce jest napisane, że dla dzieci powyżej 1 roku życia. To czemu je dała? jeszcze trzeba po zapuszczeniu mieć zamknięte oko. Jak to zrobić u maluszka?
a może powinnam iść do okulisty? -
marzenka06 wrote:Dziewczyny, czy którejś z Was dzieciątko miało problem z oczkiem bądź oczami? mojemu ropieje jedno oczko. Pediatra dała krople tobrex,ale mam mieszane uczucia, bo na ulotce jest napisane, że dla dzieci powyżej 1 roku życia. To czemu je dała? jeszcze trzeba po zapuszczeniu mieć zamknięte oko. Jak to zrobić u maluszka?
a może powinnam iść do okulisty? -
sprawdziłam w książeczce i okazało się że szczepimy się w piątek a nie jutro :p nieźle bym wyglądała jakbym jutro stawiła się w przychodni z dzieckiem do szczepienia...
aaa, i dziś pierwszy raz płakał z łzami, grochy leciały... kolejna "umiejętność"