Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
My już ponad tydzień po szczepieniu i nic się działo, mam nadzieję że po pneumokokach i rotawirusach też będzie ok
Miko już wyrasta z 62, większość rzeczy już ubieramy 68. Ostatnio jak go miałam na rękach to coś strzeliło, wystraszyłam się że to coś w jego pleckach a okazało się że mu się bodziak rozpiął bo za mały he he
Pampery mamy pampersa premium care od początku, ostatnio kupiłam dady do przetestowania 2 i są takie trochę maławe (pampersy nosi 2) i mam wrażenie że bardziej walą siuśkami niż pampersy. Te lidlowskie słyszałam że od 4 dopiero są spoko, ale sama jeszcze nie testowałam. Smarujecie pupy przy każdej zmianie pieluszki? -
Poli9106 wrote:Życzę miłej soboty wszystkim:)my jedziemy do tesciow,już mnie trzesie...A i wracamy po mleko do domu z 15 km bo tak mąż pakowal mleko,ja karmilam Nine i krzyczalam z salonu nie zapomnij mleka wlozyc do torby no i mam zapomnial dobrze,ze się skaplam jak telefon z torby od wózka chciałam wyciagnac:)
My tak kiedyś całej torby z osprzętem zapomnieliśmy he heoczywiście jedno na drugie zwalało kto miał wziąć
-
Baronowa_83 wrote:To zaszalalas z pieluchami
.
Dlatego kupowaliśmy po paczce. Teraz juz mamy końcówkę 2. Musze jeszcze pozbierac ze wszystkich torebek i 3 czekają. Ciuszki 56 tez juz schowalismy. A 62 juz juz są na styk. Zaczynamy niektóre 68 wyciągać.
-
Evil89 wrote:Hejo
My już ponad tydzień po szczepieniu i nic się działo, mam nadzieję że po pneumokokach i rotawirusach też będzie ok
Miko już wyrasta z 62, większość rzeczy już ubieramy 68. Ostatnio jak go miałam na rękach to coś strzeliło, wystraszyłam się że to coś w jego pleckach a okazało się że mu się bodziak rozpiął bo za mały he he
Pampery mamy pampersa premium care od początku, ostatnio kupiłam dady do przetestowania 2 i są takie trochę maławe (pampersy nosi 2) i mam wrażenie że bardziej walą siuśkami niż pampersy. Te lidlowskie słyszałam że od 4 dopiero są spoko, ale sama jeszcze nie testowałam. Smarujecie pupy przy każdej zmianie pieluszki? -
My uzywamy pampersow tych zielonych i sa akurat (rozmiar 2), premium care sa dluzsze wiec zostawie je jak juz zuzyjemy zapas zielonych. Dady "2" sa na dupke Mikusia za male. Tzn.za krotkie, zdarzaly sie wypadki z kupa.
Aktualnie nosi rozmiary 62/68 a body z hm to nawet 56;-) zauwazylam, ze wlasnie z hm i ze Smyka takie duze wypadaja w porownaniu z np. Pepco. Pepcowe to musza byc juz 68.Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
Ile Wasze dzieci wypijaja mleka?Bo moja Martynka do tej pory 120 a dziś zdarzyło jej się dwa razy wypić po 150.
Mała mi się w nocy wzbudza bo się rozkopuje założyłam jej śpiworek UO z kolei wczorajszej nocy ręce zimno jak lody choć u nas w mieszkaniu ciepło.
My narazie też pampers ów gzywamy (zapasy zielone i białe)raz kupiłam tylko toujur z Lidia i takie sztywne mi się wydawały co do chlonnosci oki.
Kiedyś któraś pisala o podnoszenia główki jak dziecko leży na plecach u mnie to samo w wózku próbuje sie podnosic skubaniutka.
Dziś jak ja położyłam na brzuszek udało jej się obrócić na plecki.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jeśli chodzi o wakacje to my w tym roku odpuszczamy, mamy trochę roboty wokół domu więc mąż ma zajęcie na urlopie, może skoczymy na parę dni na działkę nad jeziorem, czas pokaże. Ps my od 2h nie śpimy. Maja uskutecznia życie towarzyskie
Kocia lubi tę wiadomość
-
Moje dzieci tez maja uszy po mnie. Ja juz nie nam odstajacych
. Jak kiedys będą chciały to im zapłacę za zabieg
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam super skarpetki.
Bardzo polecam rzeczy z carrefura tex. Fajna bawelna a ceny jeszcze lepsze. I tam caly czas wyprzedaż