Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
i.am.chappie wrote:A któreś z Waszych dzieci urodziło się z naczyniakami? Mój ma na powiekach, podobno u większości znikają ok. 2-3 roku życia. W razie co też dostanie kasę na chirurga
-
Baronowa_83 wrote:Kupiłam super skarpetki.
Bardzo polecam rzeczy z carrefura tex. Fajna bawelna a ceny jeszcze lepsze. I tam caly czas wyprzedaż
-
nick nieaktualny
-
Moja też ma naczyniaka, ale na wardze sromowej:( Jedna lekarka mówiła, żeby czekać. Może się sam wchłonie. Druga dała skierowanie do dermatologa. Wizytę mamy na koniec sierpnia, więc zobaczymy.
Co do wakacji to my wybieramy się w sierpniu nad morze. Nie mogę się już doczekać
-
i.am.chappie wrote:A któreś z Waszych dzieci urodziło się z naczyniakami? Mój ma na powiekach, podobno u większości znikają ok. 2-3 roku życia. W razie co też dostanie kasę na chirurga
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które używają pampersów zielonych i mają porównanie do dad/tesco loves baby... zostały nam 2 paczki pampersów, wydają mi się większe od tych powyższych. No i one mi się wydają szybciej mokre nić dady i tesco... Po niecałych 3 godzinach pampers w środku był wilgotny i z zewnątrz też taki dziwny... i ta wata w środku już się rozwarstwiała. Raz mi przesikał go w nocy - jakieś 6-7 godzin, myślałam że za duże a teraz już nie jestem pewna czy to przez to...
W przypadku dad i tesco nigdy pampers tak nie wyglądał nawet po 7 godzinach w nocy... -
mój ma na powiekach, lekki na czole, na głowie i karku, czyli tzw. pocałunek anioła i uszczypnięcie bocianate mają zniknąć, oraz jeden na brzuchu - ten jest mocno czerwony, nie wiem czy tak łatwo zniknie...będziemy go obserwować, ale w razie czego - zlikwidujemy
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
Oj ślimak z mojej tez taki maly;) co do znamion... Mloda ma 3sutek szczatkowy. Na razie do obserwacji ale pewnie będziemy usuwać (pod lewym fizjologicznym jest plamka koloru otoczki sutkowej no i marszczy sie jak sutek.) zobaczymy co dalej czy będzie roslo czy co.pampki- my w 2kach. Kończymy i bierzemy sie za3ki. A co do ciuchów to my juz 56w odstawke teraz króluje 62. Choc nalozylam dzus rajstopki na 68 i sa ok, bo kopytka to ma długie
-
Poli9106 wrote:Wasze dzieci też się tak slinia?Nina zaczela się slinic ze 3 tyg temu ale dzisiaj to aż leci jej z buzi.Karmilam ja i czuje a ma kark aż mokry wloski tak samo zmierzylam temp.37.2,nie wiem skad
moja zaczyna się ślinić, i bańki puszcza,
moja też ma skłonności do pocenia, i taka temperatura też się pojawia zwłaszcza gdy ciepło w pokoju
Ale u niemowlaka to jeszcze nie temperatura
https://parenting.pl/portal/prawidlowa-temperatura-u-noworodka
ps. wróciło moje grzeczne dziecko, dzisiaj regularne spanko -
Hej my też 2 tescowe skończymy i już 3 będziemy używać.
Mój strasznie wkłada rączki do buzi. Chciałam mu dać smoka zamiast, ale chyba moje dziecko będzie bezsmokoweMyślicie, że da się jeszcze przekonać? Łatwiej byłoby go uspokoić.
Wczoraj byliśmy u teściów. Totalnie się rozregulował i wieczorem nie mógł usnąć. Tak biedny płakał i krzyczał. Jeszcze nigdy się tak nie zachowywał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 06:29
-
A U nas wczoraj horror...
Mały zasnął 20.30, obudził się o 21, i tak co Go uspilismy to się po pół godziny budził i na nowo...
Usnal dopiero przed 24 i pobudka o 4, przed 7 już wstał na dobre... zaczął gadać i się śmiać... i.po spaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:40