Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:Baronowa a ile ci zjadł przed tak długim spaniem ?
-
Hejo
Miko też ma naczyniaki na nosku jeden, na powiece i na karku.
My się wybieramy na początku września nad morze na tydzień. Trochę się tego wyjazdu obawiam.. jak w nowym miejscu będzie się zachowywał no i zastanawiam się co będziemy robić jak nie będzie pogody..
My mieliśmy kilka nocy przespanych od 22 do 4-5 ale ostatnie dwa dni znowu jest 22-2 i potem co 3h także się długo nie nacieszyliśmy he he
To mój dzieć chyba najwięcej spośród wszystkich zjada widzę 900ml dziennie to raczej standard, czasem trochę mniej a parę razy mu się zdarzyło już litra wychlać -
Iwa81 wrote:I jak tu dziecku wydłużyć sen zna ktoś przepis
Myślałam że sposobem jest jak zje więcej przed snem co by mu do rana starczyło i raz podziałało a raz zjadł mniej niż zawsze i też tak dużo przespał także moja teoria poległaIwa81 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:I jak tu dziecku wydłużyć sen zna ktoś przepis
Liley lubi tę wiadomość
-
Evil89 wrote:Hejo
Miko też ma naczyniaki na nosku jeden, na powiece i na karku.
My się wybieramy na początku września nad morze na tydzień. Trochę się tego wyjazdu obawiam.. jak w nowym miejscu będzie się zachowywał no i zastanawiam się co będziemy robić jak nie będzie pogody..
My mieliśmy kilka nocy przespanych od 22 do 4-5 ale ostatnie dwa dni znowu jest 22-2 i potem co 3h także się długo nie nacieszyliśmy he he
To mój dzieć chyba najwięcej spośród wszystkich zjada widzę 900ml dziennie to raczej standard, czasem trochę mniej a parę razy mu się zdarzyło już litra wychlać
a ile waży ?
-
Myślałam, że tylko my mamy naczyniaka a widze ze to częsta przypadlosc. Nasz mlody je 2x w nocy. Ale nie wiem o ktorej. Spi ze mna, jak sie wierci to wyciagam cyca i rob co chcesz. Zje na śpiocha i tyle z nocnego karmienia ostatnio od 21 do 10 spaliśmy słodko.
My przezylismy weekend koszmar. W piatek urodziny, w sobotę slub i próba wesela a w niedziele 2latka. O ile urodziny jakos tak slub obeszlam pół wioski a wesele modlilam sie zeby zobaczyc chociaz pierwszy taniec. Niby sie udalo ale było nam okropnie przykro ze nawet nie zatanczylismy. Tak więc spacer i modlitwa żeby Miłosz sie nie darł kosztowal nas 1000zl. Chociaz dobre to ze pierwszy raz po porodzie wystroilam sie, wcisnelam w kiecke rozmiar 32 plus gacie wyszczuplające "radze nie probowac sikać" i obcas moj własny slubny. Tyle z wesela.. generalnie z takimi bąkami nie polecam -
nick nieaktualny