Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o herbatki to ostatnio kupiłam koperkową, taką zwykłą do zaparzania i na opakowaniu jest napisane żeby nie podawać dzieciom do 4 lat oraz kobietą w ciąży i karmiącym piersią i zwątpiłam czy powinnam pić choć pani w aptece stwierdziła że to dlatego że nie ma badań i firmy piszą to asekuracyjnie.
-
My tez mamy tony love safari. Przy synu mialam tlove plac zabaw. Sa super. Safari na fajniej te zabawki bo można je dac dowolnie a tamta stara miała dziurki do zawieszenia
-
josephinka84 wrote:jak Wy usypiacie swoje maleństwa? Ja jestem na etapie bujania na fotelu i 1000 razy odkładania do łóżeczka i już nie mam sił, mały chce spać tylko na mnie ;/
-
domi05 wrote:Hej Dziewczyny
Poradzcie coś bo ja już się slaniam na nogach...
Codziennie od 5 męczą młodego gazy... czasem trwa to do 8, czasem od 6 już całkiem nie śpi. Wstaje,dam smocZek, uspokje i za pół godziny to samo.. kręci się steka i.poplakuje. .. ledwo przysne. .. dlaczego?
U nas jest to samo.. w ciągu dnia tak samo a dzisiaj to już co chwilę.. Przy każdym zaśnięciu wybudzały go bąki.. ale dziś jesteśmy dzień po szczepieniu na pneumokoki to pewnie też dlatego jest rozdrażniony. Wczoraj dostał gorączki 38.6... wiem że tak może być ale i tak byłam przerażona. Chociaż cały czas spał a dzisiaj gorączki nie ma ale rozdrażniony i spać nie chce.
My mamy mate bright stars aktywna żyrafa. Młody ją uwielbia, jest dużo biało czarnych elementów. -
i.am.chappie wrote:Liley, a możesz wrzucić jakieś linki tej 3w1 fp i tego żółwia? Chętnie pooglądam tą rainforest ma koleżanka i jest bardzo zadowolona, ja mam karuzelę i mogę polecić
http://bajkolandia.sklep2.pl/fisher-price-mata-przyrzad-gimnastyczny-3w1-ccb70-p-2576.html
znalazlam za 200 plus przesyłka na allegro duzo drozej.
a i ten żółw
http://leantoys.pl/product-pol-1605-Mata-Edukacyjna-Dla-Maluszka-Zolw-3w1-Pilki.html
moje dziecie przeprosilo sie ze smokiem ! co prawda smoczek nr 5 ale dydkai.am.chappie lubi tę wiadomość
-
Kłosia mała? Myslalam ze ma jakis standard ; (
Mamy ten tiny i wiecie co bo ja ją dostałam. Moja jest jakos dwustronna... bo z jednej strony taka sama jak guem wasza a z drugiej zupelnie inna. Tylko zniszczona jak psu...
Obejrzę jeszcze te z bright stars. A powiedzcie wasze maluchy juz sie 'bawia'? Bo Miłosz przerazony lezy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dce7f72daf70.jpg
chyba ne mam innego zdjęcia -
Guem wrote:Jeśli chodzi o herbatki to ostatnio kupiłam koperkową, taką zwykłą do zaparzania i na opakowaniu jest napisane żeby nie podawać dzieciom do 4 lat oraz kobietą w ciąży i karmiącym piersią i zwątpiłam czy powinnam pić choć pani w aptece stwierdziła że to dlatego że nie ma badań i firmy piszą to asekuracyjnie.
Ja kupuję w Rossmanie koperkową - też parzoną ale dla dzieci od 2 tygodnia życia -
domi05 wrote:Rumianek można, koperkowej nie podaje bo właśnie nie byłam pewna czy bardziej nie szkodzi. Rumianek nam pomaga na kupkę,a jak robię tak do przepojenia to jeszcze bardziej rozcieczam z wodą
A rumianek taki zwykły dla dorosłych jej podajesz, czy specjalny kupujesz ?
Bo póki co to ja piłam rumianek żeby jej pomagał, ale skoro można dawać bezpośrednio to czemu nie, bo tej koperkowej nie za bardzo chce pić. -
marzenka06 wrote:Liley skoro masz piąty smoczek to chyba tak jak ja testowałaś smoczki. Napisz mi proszę, jakiej firmy mu dawałaś i jaki podpasował. Bo mój synek nie chce żadnego smoka.
U Nas Lovi nie podpasował - za krótki,
Avent - idealny dla Małej bo długi -
Liley, zabawa na macie to chyba jeszcze za dużo powiedziane, na razie leży macha rączkami i nóżkami, obserwuje i jak trafi na lusterko to wpatruje się z zaciekawieniem. Myślę że mata będzie dopiero stawała się fajną zabawką dlatego dziwiłam się jak pisałyście już dawno że wasze dzieciaki bawią się na macie i myślałam że my za późno kupiliśmy ale widzę że Tola jeszcze potrzebuje trochę czasu by docenić wszystkie bajery
A czym się różnią herbatki koperkowa czy rumiankowa przeznaczone dla dzieci od po prostu zaparzonych ziół? -
Iwa, mam w miare. Canpol srednio, taki mieliśmy od babci z anglii jak nuk (zupelna klapa), chicco jakas nowosc sama guma to wogole byl krzyk. Dopiero lovi pasuje. Slyszalyscie o smoczkach avent soothie? Chyba dobrze napisalam. Podobno rewelacja dostępne tylko przez neta. U nas tylko w wubbanub. Planuje zakupic
-
Liley wrote:Iwa, mam w miare. Canpol srednio, taki mieliśmy od babci z anglii jak nuk (zupelna klapa), chicco jakas nowosc sama guma to wogole byl krzyk. Dopiero lovi pasuje. Slyszalyscie o smoczkach avent soothie? Chyba dobrze napisalam. Podobno rewelacja dostępne tylko przez neta. U nas tylko w wubbanub. Planuje zakupic
o te smoczki chodziło ?
http://allegro.pl/avent-smoczek-uspokajajacy-gryzak-soothie-0-3-m-i5705068715.html