Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomi05 wrote:Tola spróbuj delikatnie za barki. U nas już teraz po 2 dniach ćwiczeń już główkę trzyma i nie leci. Jakkolwiek Go podciągnę. Wcześniej był cały wiotki a teraz już taki sztywny i cały się trzyma
I już nie płacze przy ćwiczeniach
Probowalam I zawalu dostane jaak patrze na ta jego glowke. Zapisze sie do pediatry niech mi pokaze jak to robic. -
domi05 wrote:Tola spróbuj delikatnie za barki. U nas już teraz po 2 dniach ćwiczeń już główkę trzyma i nie leci. Jakkolwiek Go podciągnę. Wcześniej był cały wiotki a teraz już taki sztywny i cały się trzyma
I już nie płacze przy ćwiczeniach
czyli podnosząc malucha za barki, powinien ciągnąć głowę , a od kiedy to powinien już robić, tzn od którego m-ca ? -
Nie wiem od kiedy, jak byliśmy na kontroli pod koniec 2 miesiąca, to piediatra powiedziała, że da mu jeszcze miesiąc czasu, a teraz już kazała się wybrać na rehabilitację.
Polecam się wybrać do rehabilitanta, obejrzy, złapie jak należy
Pediatrzy chyba czasem bagatelizują, pytałam innego pediatrę i stwierdziła że gdyby miał napięcie nie siedziałby mi w nosidełku...
-
Iwa81 wrote:czyli podnosząc malucha za barki, powinien ciągnąć głowę , a od kiedy to powinien już robić, tzn od którego m-ca ?
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:Nie wiem od kiedy, jak byliśmy na kontroli pod koniec 2 miesiąca, to piediatra powiedziała, że da mu jeszcze miesiąc czasu, a teraz już kazała się wybrać na rehabilitację.
Polecam się wybrać do rehabilitanta, obejrzy, złapie jak należy
Pediatrzy chyba czasem bagatelizują, pytałam innego pediatrę i stwierdziła że gdyby miał napięcie nie siedziałby mi w nosidełku...
Moja głowę trzyma prosto i sztywno, ale problem jest w tym że wypycha mi lewy bok jak śpi i leży na plecach, i Nasza Pani doktor też jej dala chwilę żeby zobaczyć czy z czasem zmieni pozycję i już jest lepiej , ale wezmę od niej skierowanie do Poradni żeby zobaczyli czy nie trzeba ją tymi plastrami pooklejać żeby było prawidłowo, -
Nam rehabilitantka powiedziała że powinna główkę trzymać na równi z ramionami do końca 3 miesiąca ale już teraz nie powinna jej tak bardzo lecieć do tyłu. Tola wcale się nie dziwię że przeraził cię widok jak podniosłaś synka za ręce. Ja byłam wczoraj przerażona, szczególnie jak córka zaczęła przeraźliwie krzyczeć a pani doktor jakby nic nie słyszała badała dalej i tłumaczyła co jest nie tak. Ja byłam tak roztrzęsiona że nawet nakarmić tam nie potrafiłam. Pewnie u fizjoterapeuty nie będzie lepiej, nie wiem jak sobie poradzę z ćwiczeniami jak córcia będzie tak protestować.
-
nick nieaktualny