Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:Justys odwołuje pytanie, dopatrzylam się na pasku czyli tyle mniej więcej co moja. A ta pozycja w której trzyma twój mąż, to rozumiem że pupa leży na kolanach i za rączki Małą podnosi[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mój mąż tak wychilloutował ze śpi... przyjaciel go odwiedził . Trzymał fason. Umyl ze mną dzieci i nagle go scieło. Zdążył jeszcze 3567 razy przeprosić powiedzieć 324 razy ze człowiek taki głupi, przytulił się do sedesu, wrócił do sypialni i padł . Taki oto weekend. Mam nadzieje ze jutro będzie miał kaca bo sa podłogi do umycia, kwiaty do przesadzenia, zakupy do zrobienia i musi zająć się młodym bo chce poprasować spokojnie....
a młody po urodzinach babci się drze. To chyba namiar bodzcow. A było już tak dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 23:09
Iwa81, SShape lubią tę wiadomość
-
U Nas noc jakaś niespokojna, ale ranek z dużym rogalem i gadaniem " agu" i nawet powiem Wam że Maja zaczyna lubić leżenie na brzuchu, nie jest to jakiś rekordowy czas leżenia, ale jest co raz lepiej, kładę ją 3-4 razy dziennie po ile wytrzyma żeby jej nie denerwować, więc sama decyduje ile leży i to się w jej przypadku sprawdza, bo czas się sukcesywnie wydłuża, cały czas trzyma główkę w górze i jeszcze pogada, więc nie jest źle.
Mój mąż nadal w szpitalu, więc trochę brakuje pomocy w domu, jemu tez się tęskni za Małą, codziennie mi pisze wyślij mi zdjęcie małej, nie chcę ją brać na odwiedziny bo to jednak szpital i nigdy nie wiadomo co fruwa w powietrzu, -
My jesteśmy u teściow,Nina.wczoraj zaliczyla basen nie wkladalam.jej do wody bo bylismy na odkrytym ale była spokojna spala prawie.caly pobyt na basenie a potem tescie robili grilla i matka polka postanowila,ze tym razem.ona coś wypije dziewczyny wypilam pół wina i zdychalam cala noc,masakra.Umówiliśmy się z mężem ze jego.jest nocka i małą spala od 22 do 8:30
-
Poli9106 wrote:My jesteśmy u teściow,Nina.wczoraj zaliczyla basen nie wkladalam.jej do wody bo bylismy na odkrytym ale była spokojna spala prawie.caly pobyt na basenie a potem tescie robili grilla i matka polka postanowila,ze tym razem.ona coś wypije dziewczyny wypilam pół wina i zdychalam cala noc,masakra.Umówiliśmy się z mężem ze jego.jest nocka i małą spala od 22 do 8:30
a ile miała przerw na karmienie ? -
Moja Maja od kilku nocy jak kladziemy ja (jak zwykle 20-20.30) to budzi sie dopiero kolo 4. Jak to dziecko nie jest glodne wczesniej to nie wiem...próbowałam budzic dzis koko 2.. A gdzie tam, wypychala sutek językiem marszczyla nosa i zaslaniala buzie cos w stylu daj mi spokój matkas!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 12:48
-
aaaguchaaa wrote:Moja Maja od kilku nocy jak kladziemy ja (jak zwykle 20-20.30) to budzi sie dopiero kolo 4. Jak to dziecko nie jest glodne wczesniej to nie wiem...próbowałam budzic dzis koko 2.. A gdzie tam, wypychala sutek językiem marszczyla nosa i zaslaniala buzie cos w stylu daj mi spokój matkas!!
wow, to nieźle! my jak jemy o tej porze to o 1-2 pobudka jest, później ok 5-6.
My dziś przyjechaliśmy na wczasy do dziadków trochę odpocznę. -
Tez nie wiem jak Wladek wytrzymuje te 8 h. Potem w ciagu dnia je co 2 albo 2,5 zeby nadrobic