Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guem wrote:Domi jak marudny to wosk powinnaś przelać pośmialiśmy się z mężem z tych guseł Baronowa dobrze piszesz, dla mnie to nie są ćwiczenia tylko codzienna pielęgnacja. My z mężem też tak staraliśmy się robić ale coś widać poszło nie tak.
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny ile godzin gdzieś śpią wasze dzieci w dzień?
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, trochę się rozjaśniło. Mi na wizycie sprawdzał główkę i ładnie trzymał, ale ogólnie jest leniwy do leżenia na brzuszku. U nas działa metoda "przez kolano"
Jeśli chodzi o spanie już w ogóle przestałam liczyć ile śpi w dzień, między karmieniami zawsze trzaśnie drzemkę, ale długości różne 15 min do 2h.
Ja się cieszę, że w nocy śpi i to jest dla mnie najważniejsze i oby się mu nie poprzestawiało. My jesteśmy chyba rekordzistami w przerwie nocnej bez jedzenia, bo jest ok. 10 godzinna. Martwiłam się tym i położna też, ale waga ok, więc niech śpi
A też mam wrażenie, że im więcej śpię, tym bardziej niewyspana -
Hej dziewczyny. Mój Miki w ciągu dnia śpi raczej tak po pół godziny a raz mu się zdarza dłużej przeważnie późnym popołudniem i na polu tak z 3-4 godziny.
Z tego co kojarzę to niektóre z Was mają już katary swoich pociech za sobą. Powiedzcie jak poznałyście że dzieć ma katar? Miki charkoli jak oddycha ale często tak robił jak mu mleczko wpadło nie tam gdzie trzeba z tym że teraz częściej tak oddycha, ale nie jest też tak że nie może oddychać. Ładnie śpi, kilka razy dziennie kicha, jak odciągnę katarkiem to coś tam wyleci białego ale zastanawiam się czy to nie mleko.. Doradźcie proszę bo nie wiem czy iść z nim do pediatry a nie chce wyjść na przewrażliwioną mamuśkę -
Evil89 wrote:Hej dziewczyny. Mój Miki w ciągu dnia śpi raczej tak po pół godziny a raz mu się zdarza dłużej przeważnie późnym popołudniem i na polu tak z 3-4 godziny.
Z tego co kojarzę to niektóre z Was mają już katary swoich pociech za sobą. Powiedzcie jak poznałyście że dzieć ma katar? Miki charkoli jak oddycha ale często tak robił jak mu mleczko wpadło nie tam gdzie trzeba z tym że teraz częściej tak oddycha, ale nie jest też tak że nie może oddychać. Ładnie śpi, kilka razy dziennie kicha, jak odciągnę katarkiem to coś tam wyleci białego ale zastanawiam się czy to nie mleko.. Doradźcie proszę bo nie wiem czy iść z nim do pediatry a nie chce wyjść na przewrażliwioną mamuśkę
Poli ja Tadkowi rozszerzalam dietę jak skończył 3,5, ale on nie miał żadnych problemów z brzuchem i lekarka pozwolila. Spójrz na syrop laktulozum. Jego mozna bardzo wcześnie podawać. -
Hej dziewczyny mam małą zagwozdke:w sobotę wzięłam ostatnia tabletkę anty. I w sumie wychodziło by że w niedzielę powinnam dostać okres a tu nic.To byłby mój drugi po porodzie.Pierwszy trwał ponad 2 tygodnie a przez następny tydzień miałam plamienie.
Następna sprawa która mnie nurtuje to wyczuwam z lewego uszka Martynki brzydki zapach. To uszko w czasie kąpieli często jest załączone w wodzie-może jakieś bakterie się tam rozwinęły...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny