Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Josephinka super że też chustujecie jak wiążecie? Byliście na szkoleniu indywidualnym? Ja się chyba jeszcze raz wybiorę na konsultacje indywidualne bo coś mi nie idzie dociąganie. Niby wiem co jest nie tak ale nie wiem gdzie popełniam błąd. Choć Tola chyba błędów nie zauważa bo zasypia od razu Ale najpierw zobaczę czy pani doktor nie będzie widzieć przeciwwskazań do motania
-
Guem wrote:Josephinka super że też chustujecie jak wiążecie? Byliście na szkoleniu indywidualnym? Ja się chyba jeszcze raz wybiorę na konsultacje indywidualne bo coś mi nie idzie dociąganie. Niby wiem co jest nie tak ale nie wiem gdzie popełniam błąd. Choć Tola chyba błędów nie zauważa bo zasypia od razu Ale najpierw zobaczę czy pani doktor nie będzie widzieć przeciwwskazań do motania
wiązanie kieszonka i na plecach:) my mieliśmy lekcje indywidualne
-
hiacynta99. wrote:Ma ktoras z was podobny problem????
Brak okresu?,jeszcze go nie dostałam.... 11tydz od porodu zaczynam -
nick nieaktualnyhiacynta99. wrote:Ma ktoras z was podobny problem????
Brak okresu?,jeszcze go nie dostałam.... 11tydz od porodu zaczynam
A tęsknisz?
A tak na serio to nie wiem ile należy czekać, ja gdybym przez 3 miesiące nie dostała, to wybrałabym się do ginekologa. -
hiacynta99. wrote:Ma ktoras z was podobny problem????
Brak okresu?,jeszcze go nie dostałam.... 11tydz od porodu zaczynam
Ja właśnie wczoraj dostałam a na dzisiaj miałam wizytę u gina umówioną ;(
Skończyłam karmić 2 tygodnie temu. Może tak szybko, bo brałam Bromergon na zatrzymanie laktacji?
-
i.am.chappie wrote:A tęsknisz?
A tak na serio to nie wiem ile należy czekać, ja gdybym przez 3 miesiące nie dostała, to wybrałabym się do ginekologa.
W sumie dobrze mi bez ale boli mnie brzuch jak byłam do kontroli u gina to mówiła ze nie długo dostane 3 tyg temu byłam N wizycie
A sama wywołałaś? Czy z pomocą gina?
Mam luteine w domu ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 19:53
-
SShape wrote:Ja właśnie wczoraj dostałam a na dzisiaj miałam wizytę u gina umówioną ;(
Skończyłam karmić 2 tygodnie temu. Może tak szybko, bo brałam Bromergon na zatrzymanie laktacji?Patrycja24 -
Patrycja24 wrote:Jak sie po nim czulas? Ja to bralam przed ciaza na obnizenie poziomu prolaktyny i masakra byla.
Ja brałam bromergon
mi sie zatkał na Maxa!Malo sie nie udusiłam dostałam drgawek z zimna ! Bol głowy nudności ! Pol dnia nie kontaktowałam masakra!
To powinni podawać uchodźcom!!!!!!Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:co do różnych bóli to mnie strasznie boli brzuch w okolicy pępka i pępek, czasem w miejscu rany. Nie wiem czy to przez cc, czy prze schylanie do łóżeczka, stanie przy przewijaku, noszenie.
W nocy bolą też strasznie plecy na dole
też mnie czasami zaboli brzuch, albo zakłuje przy ranie, ale położna mi mówiła że to wszystko musi się pogoić wewnątrz i z zewnątrz.
Szew mnie czasami ciągnie na zmianę pogody. Noszenie też powoduje czasami dyskomfort, -
Iwa81 wrote:też mnie czasami zaboli brzuch, albo zakłuje przy ranie, ale położna mi mówiła że to wszystko musi się pogoić wewnątrz i z zewnątrz.
Szew mnie czasami ciągnie na zmianę pogody. Noszenie też powoduje czasami dyskomfort,
A że ginekologicznie wszystko u mnie ok, to widocznie tak jest -
hiacynta99. wrote:W sumie dobrze mi bez ale boli mnie brzuch jak byłam do kontroli u gina to mówiła ze nie długo dostane 3 tyg temu byłam N wizycie
A sama wywołałaś? Czy z pomocą gina?
Mam luteine w domu ehh
Brałam luteine 5 dni 2*1 ale gin mi zbadal hormony i bhcg żeby być pewnym przy wywolywaniu -
domi05 wrote:co do różnych bóli to mnie strasznie boli brzuch w okolicy pępka i pępek, czasem w miejscu rany. Nie wiem czy to przez cc, czy prze schylanie do łóżeczka, stanie przy przewijaku, noszenie.
W nocy bolą też strasznie plecy na dole
ja jestem połamana cała jak w nocy wstaję dziś mnie mąż wymasował na szczęście i ulga jest.
A poza tym popsuło mi się dziecko ze wstawaniem nocnym ma krótsze przerwy, ale podejrzewam że to dlatego, że bardzo go męczą bąki, pręży się, podkurcza nóżki, czasem aż mi się w poprzek przekręci w łóżeczku. Nic w jego karmieniu nie zmieniłam, nie wiem dlaczego tak mu się nagle pogorszyło.