Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
i.am.chappie wrote:A zadam delikatne pytanie, czy Wasi chłopcy mają wzwody, oczywiście pytam o niemowlaków bo mnie to dziwi, ale to chyba normalne.
-
Czy wasze dzieci krzyczą? Ja od trzech dni nie mogę go opanować szczególnie jak jest zmęczony to strasznie się drze. Ani na rękach ani na bujaku. Już mi ręce opadają...
Dominiś wstaje o godz.15 i potrafi do 19-20 nie spać i nas strasznie męczy... a Wasze do której mają tą ostatnią drzemkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 16:44
-
u nas nawet o 19 się zdrzemnie, o 19.30 się budzi, kąpiel i po mleku zasypia od razu, dziś już teraz zasypia i pewnie z godzinkę pośpi. przeważnie zasypia około 18-18.30, po kąpieli i butli o 20 bez problemu zasypia, budzi się dopiero między 1 a 3, chyba że gorszy dzień
Marzenko, a próbowałaś pomóc mu zasnąć? Ja wkładam do wózka, smoczek do buzi, pieluszka wokół twarzy i wożę, chwilę czasem pokrzyczy jeszcze ze zmęczenia, ale chwilka i się uspokaja i zasypia. -
kurcze dziewczyny jakiś wirus u nas w powietrzu... siostra od rana do łazienki latała, jej chłopak od południa dziś wymiotuje, moją mamę zaczęło przeganiać popołudniu... siostra wczoraj u nas była i dziś też się z nią widziałam. zaczynam się jakoś dziwnie czuć, coś mi trochę niedobrze... oby mały nic nie złapał... a on też dziś marudny, dużo śpi... ale nie wymiotuje, kupa w normie, gorączki też chyba nie ma, bo rozpalony nie jest... ja nie dam rady go unikać... oby mu nic nie było...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I myj ręce po łokcie. Rota przenosi sie kropelkowo
My szczepimy na rota za jakiś czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 19:58
domi05 lubi tę wiadomość
-
Domi a dlaczego nie szczepiliście ze względu na napięcie, takie było zalecenie lekarza czy sami tak zdecydowaliście? Nam lekarz mówił że nie ma przeciwwskazań. My też jeszcze nie szczepiliśmy bo ciągle coś i przyznam że gdyby ode mnie zależało to zwlekałabym jeszcze kilka miesięcy.
Dzisiaj byłam na warsztatach BLW. Super takie wyjście, wyrwanie się z domu ale z drugiej strony trudno mi było znieść rozłąkę. No i pojawił się problem z jedzeniem z butelki. Przez prawie 8 godzin mąż wmusił w małą niecałe 150 ml mojego mleka. Nie wiem czy dzisiaj taki dzień że nie miała apetytu czy butelka zaczęła być be. Mam nadzieję że jednak nie odrzuciła butelki bo chciałabym w najbliższym roku jeszcze gdzieś wyjść -
Jak masz gdzieś link z konkretnymi informacjami o przeciwwskazań to podaj bo ja nic konkretnego nie znalazłam. Nam lekarz mówił że jedynie przyczyny neurologiczne mogłyby być wskazaniem do odroczenia szczepień.
Miałam jeszcze napisać co powiedział internista na bóle stawów. Podejrzewa reumatoidalne zapalenie stawów. Dostałam listę badań do zrobienia w tym jedno prywatnie bo mogą go zlecić jedynie w poradni reumatologicznej a tam pewnie kolejki długie. Koszt to 150 zl, wizytę w poradni też pewnie zrobię prywatnie wiec mam maga wkurw na co mi ta państwowa służba zdrowia skoro 90% wizyt czy badań i tak muszę dodatkowo opłacić. Jak chciałam córkę zapisać do alergologa to jedyne terminy jeszcze w tym roku są na grudzień. -
Dziewczyny wchodze tu codziennie ale przez ostatnie dni nie miałam weny żeby coś naskrobać.
Dziś mąż mi dużo pomógł-najpierw rozbil 14 kawalkow wołowiny na zrazy ja tylko pojawiała i dokończył,później poprasowal mi mega duża górę prania-cieszę się.
Kurcze mąż od 25 lipca do 17 sierpnia na urlopie powiem wam że ciężko mi będzie znowu zostać samej w domu gdy wróci do pracy....
Czy Wasze życie "łózkowe"wrocilo już do normy od porodu?u Nas jakoś nie do końca,nie wiem czy to ze zmęczenia....
Mała wczoraj skończyła 3 miesiące waży trochę ponad 6 kg,29 sierpniana drugie badanie bioderek.Zastanawiam się do kiedy przeciągnąć szczepienie bo to drugie jest miedzy3a4 miesiącem[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No właśnie też tak myślałam ale lekarz stwierdził że nie ma przeciwwskazań. Tyle że u nas problemem jest asymetria podobno jeszcze z ułożenia w brzuchu i braku korekcji przez właściwą opiekę i teraz musimy to nadrobić. We wtorek dopytam naszego fizjoterapeuty jak to jest bo myślałam że asymetria to właśnie różnica w napięciu jednej i drugiej strony. Ale chyba coś pomieszałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 23:01