Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Monik współczuję straty babci :* i to samo mam wiem ze jeszcze paręnaście lat i będę pilnować córki
wcześniej kucyki robiłam ale młodej włosy ścięłam na zero i dopiero odrastają normalne wiem jak siostra z tym puszkiem się męczyła tak jej bolało jak czesali a tak będę normalnie czesać bo grube fajne włosy jej odrastają
na razie nawet spinki nie zapne
monik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Monik współczuję straty babci :* i to samo mam wiem ze jeszcze paręnaście lat i będę pilnować córki
wcześniej kucyki robiłam ale młodej włosy ścięłam na zero i dopiero odrastają normalne wiem jak siostra z tym puszkiem się męczyła tak jej bolało jak czesali a tak będę normalnie czesać bo grube fajne włosy jej odrastają
na razie nawet spinki nie zapne
Ale czemu jej ścięłaś na zero? Żeby odrastały już grubsze? -
Mi w pierwszej brzusio zaczął wychodzić tak 23tc ledwo ledwo widoczny a jak potem wybiło to 8-9 msc półka sterczala
aż córeczka też tak szybko z synkiem 11 msc po porodzie zaciążyłam a teraz 9 msc po porodzie więc i pewnie szybciej się rozciąga
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Tak tzn no bez nakładki maszynka dla synka tez ścięłam przed rokiem teraz ma takie z 2cm włosy ale śliczne grube włosy już odrastają i gęste także do świąt kucyk będzie
Moja córa długo była łysolek i jak już zaczęła mieć dłuższe włoski to się cieszyłam bardzo z tych kucyków i spineczek, szkoda by mi było strasznie ciachnąć na zero. Teraz ma długie i grube -
xpatiiix3 wrote:Monik tylko szerokie bluzki i co raz coś gadam ze mnie wzdęcie męczy bo coś tam zjadłam
No ja też zakładam szerokie bluzki ale i tak widać
W spodnie się już nie mieszczę żadne tylko dresy i legginsy mi zostały
Tylko że mi też poszło w biodra. -
U mnie na razie w biedra nie ale w jeansach mi niewygodnie tylko dresy i legginsy
Moja czarnulka się urodziła włosy już takie z 4-5cm miała ale na samym czubku na około powycierane i takie rzadkie wiec wyrównałam tylko szkoda ale za to równo ładne rosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:47
Livia
Nela
Marcel
-
A co do obsługi heheh tez się bałam ze tylko doczynienia z chłopcem miałam nigdy z dziewczynką a potem jak z automatu
tylko na moja to za duże pampers rozm 0 nawet były więc ten chudzielec to na dłoni mi się mieścił ja ją jedną ręką pod kran jak kota druga myłam ale pewnie ja trzymalam bo prawie ze obejmowalam jedna ręką ae nie mam chyba zdjęcia jak ja kapalam bym Wam pokazała w dłoni mi się mieściła
także jeszcze uproszczona obsługa hehe tak chyba z miesiąc czy półtorej kąpać mogłam potem już w wanience fajnie takie kurdupelek
Nawet rodzic takie to dobrze
Tylko jeden myk że strach czy sama będzie oddychać i że zabrali mi ją...
Konwalijka 65kgwiec wcale nie taka chuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:56
konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJa się nie odchudzam, jem wszystko razem z fast foodami a schudlam 3 kg w ciąży. Raczej należę do tych normalnych 168 jakieś 60 kg. Przed ślubem miałam mchu 55 ale po ślubie przytyłam parę kg :p nie wiem od czego chudne ale chyba taka moja uroda
brzucha jakoś bardzo nie widać chociaż dżinsy cisną
monilia84, konwalijka, Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć babeczki :*
Pati super brzuszek i juz tak widoczny, nawet trochę zazdroszczę bo u mnie nic :p dziś zaczynam 8 tydz a objawów jakby mniej, wczoraj tylko mdłości, ale już nie wiem czy sama sobie wkrecam czy rzeczywiście są... chciałbym już być po wizycie, im bliżej tym bardziej się stresuje czy aby na pewno wszystko ok, czy będzie serduszko.. musze być cierpliwa, jeszcze 5 dni.
Ja mam przeczucie, jeśli oczywiście wszystko będzie dobrze, że będzie dziewczynka. Mężowi się marzy synek, bo chciałby z nim majstrować przy motocyklach i quadach hehezobaczymy.
wybieram się za chwilę na długi spacer z koleżanką, trzeba korzystać z pogody, bo od jutra ma być brzydko. Miłego dnia :*xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Mojemu mężowi też synek się marzy ale powiedzialam że tym razem znowu będzie pewnie Pani
Ja dzisiaj na RODOS się wybieram wykorzystać ładną pogodę na porządki jesienne
Co do listy to jak jest jakis błąd albo coś się nie podoba to śmiało walcieAgnieszka0812, xpatiiix3, konwalijka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Mi tez brzuch widac. Mam rozstęp mięśni po pierwszej ciazy i szybko sie pewnie kulki dorobie. Juz teraz zostały mi tylko 3 pary spodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:23
Cigaretta, Agnieszka0812, mejbi, Anniusia, xpatiiix3, anka418, konwalijka, Eliana, CassieMK, mybabylove, klaudia1534, Marietta, ania1989 lubią tę wiadomość