Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:Dzięki, Narinka. Mnie lekarz uprzedzał, że drobne plamienia mogą się zdarzać, zwłaszcza w pobliżu @, ale dodał, że jakby się coś działo,to mam Go ścigać. Zobaczę, jak się sytuacja rozwinie i najwyżej jak tak będzie dalej to do Niego zadzwonię i zapytam, co robić. Muszę się pilnować, żeby nie wpaść w panikę
A na poprawę humoru: instrukcja obsługi dziecka
http://joemonster.org/art/8612
Dobry ten poradnik nie ma co
Miłosz
Honoratka
-
AniaMW wrote:Następna wizyta za 4 tygodnie, gin stwierdził, że wszystko jest ok to po co wcześniej. No chyba, że coś po drodze zacznie dziać się niedobrego to mam dzwonić lub przyjść. Sama nie wiem...
Aniu na kiedy masz termin porodu ????
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyU mnie w rodzinie są same dziewczynki, u męża górują chłopcy, z racji iż mam już córkę to teraz dla odmiany chciałabym synka, ale też nie pogniewam się z drugiej córki, wózek mam pod pasowany do obu płci, więc nie będę nowego kupować... a płeć też nie jest ważna, ważne jest to aby maleństwo urodziło się całe, zdrowe i szczęśliwe
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
mybabylove wrote:U mnie w rodzinie są same dziewczynki, u męża górują chłopcy, z racji iż mam już córkę to teraz dla odmiany chciałabym synka, ale też nie pogniewam się z drugiej córki, wózek mam pod pasowany do obu płci, więc nie będę nowego kupować... a płeć też nie jest ważna, ważne jest to aby maleństwo urodziło się całe, zdrowe i szczęśliwe
monilia84, mybabylove lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
mybabylove wrote:U mnie w rodzinie są same dziewczynki, u męża górują chłopcy, z racji iż mam już córkę to teraz dla odmiany chciałabym synka, ale też nie pogniewam się z drugiej córki, wózek mam pod pasowany do obu płci, więc nie będę nowego kupować... a płeć też nie jest ważna, ważne jest to aby maleństwo urodziło się całe, zdrowe i szczęśliwe
U mnie w rodzinie też same dziewczynki :]Agnieszka0812, mybabylove lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Narinka wrote:Jak ja wam zazdroszczę tych wizyt. Ja muszę czekać jeszcze tydzień i też szaleję z nerwów.
Jeszcze w wymazie wyszło mi jakieś paskudztwo - paciorkowiec streptococcus agalactiae, którym jestem przerażona, załamana i w ogóle czuję się fatalnie psychicznie.
Myślałam, że po tylu nieszczęściach, jakie przeszłam w ubiegłej niedonoszonej ciąży, ta będzie lepiej się układała, a są tylko nerwy,stres i problemy od samego początku
Na szczęście chociaż te plamienia się skończyły, ale nadal i tak leżę plackiem w łóżku mega osłabiona. Chyba od tej ilości leków, które muszę przyjmować, jeszcze dodatkowo wczoraj doszedł mi antybiotyk na tego paciorkowca. Jak mój żołądek to przetrwa, będzie cud.
Przepraszam dziewczynki za smęcenie od rana, ale tak mi się chciało wygadać....
Narinka kochanie będzie dobrze, antybiotyk pomoże na tego paciora a z maluszkiem będzie wszystko ok
Czekanie na wizytę jest stresujące wierzę, ja mam dopiero za 2 tygodnie i staram się nie myśleć o tym chociaż czasem to tak się nie daAle musi być dobrze bo przecież każda z Nas zasługuje na to różowiutkie ciałko przy sobie w maju
konwalijka, Agnieszka0812, Narinka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
konwalijka wrote:Monik wyrazy współczucia z powodu babci
Narinka bidulo trzymaj się ciepło i nie denerwuj !
Ja tam przeczucia na płeć nie mam,
Jest mi obojętnie po tym wszystkim.Synuś fajny bo mąż by się cieszył ale czy ja bym sobie z chłopcem poradziła? Znam obsługę dziewczynek na razie))
Na pewno byś sobie poradziła
Ja przy pierwszej ciąży baaaardzo chciałam synka i wydaje mi się że przy chłopcach jest łatwiejnie trzeba kombinować jak uczesać, a to spinki ,gumki a płacz że boli nooo i teraz jak córka jest już nastolatką to pojawia się obawa czy będzie się szanować no i czy babcią nie zostanę
xpatiiix3, konwalijka, Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
To obiecane wczoraj zdjęcie brzuszek w 11tc
z góry przepraszam za nie posłanie łóżko
mejbi, monik, AniaMW, Wiaterek, anka418, Agnieszka0812, Cigaretta, JusWik, Narinka, CassieMK, Eliana, Palinas89, Eustoma, Efendis, Kłosia, mybabylove, klaudia1534, luna91, monaa, pasia27, baśka86, ania1989 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:To obiecane wczoraj zdjęcie brzuszek w 11tc
z góry przepraszam za nie posłanie łóżko
Wow Pati, to teraz się już nie dziwię że kombinujesz jak tu ukryć brzuszek
Mi w pierwszej ciąży dopiero w 5 miesiącu było coś widać ale też bez szału. Tylko że ja do 4 miesiąca wymiotowałam od rana do wieczoraTeraz póki co czuję się świetnie, ciekawa jestem kiedy brzuszek zacznie rosnąć
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość