Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi.am.chappie wrote:Dziewczyny, kupiłam pakę pampersów tych premium care "2", a że są dość duże to sobie czekały trochę. Zaczęłam używać i coś mi nie pasowało zapięcie, zawsze jeden bok bardziej ściskałam, przyjrzałam się i nadruk był przesunięty tak o ok. 2 cm, głupota, ale jednak teraz muszę zwracać uwagę, żeby równo założyć. Napisałam do działu obsługi klienta, że taka sytuacja, ale niczego nie oczekiwałam, tak tylko informacyjnie, żeby im zwrócić uwagę. Dostaję odpowiedź, że mi kasę zwrócą za całą dużą pakę. Kurcze, ale mi humor poprawili
ciekawe ile Ci zwroca , czy cene promocyjna czy normalna -
nick nieaktualnydziewczyny czy urlop wychowawczy jest platny? trzeba byc zatrudnionym ? moja kuzynka twierdzi, ze dostaje 400 zl i jest zatrudniona dalej. ( aczkolwiek umowa jej wygasla i babcia twierdzi, ze jej nie dali nowej) wiec jakies klamstwo wisi w powietrzu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtoras z Was pisala,ze pokazal jak ukladac raczki zeby dziecko trzymalo glowke lezac na brzuchu. Prosilabym o jakies zdj. Moze byc z neta. Czy dziecko powinno samo raczki ukladac? Moj trzymal dzis glowe wyzej I dkuzej ale za chwile jedna reka pojdzie mu gdzies w bok albo do buzi I nie potrafi oprzec sie juz sam. Trzeba mu te rece znowu ustawic. Jak to jest u Was?
-
nick nieaktualnyTola ja mu rączki układam pod klatkę, jakoś tak intuicyjnie, nawet nigdzie nie szukałam i nie pytałam.
Poli mój też się pręży i stęka, ale chyba go nie boli, bo minuta i już zrobione ale miny strzela przy tym, że nie można pomylić z niczym innym
przy mm to normalne, że dla dziecka większy wysiłek, ważne żeby nie było zaparć
Domi a ta trzydniówka to chyba lepsza niż rota, dobrze, że już podomi05 lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Nie wiem czy was się pytalam o dzwieki,które Nina wydaje.Jak robi kupe to jest po takie wycie albo jak dorosly by się prezyl ale z glosem,pytalam się pediatry ona nie umiała mi odpowiedzieć czy to jest normalne
Poli ja słyszałam o dyschezji niemowlęcej, ale u Was chyba to jednak inaczej wygląda, poczytaj sobie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Dyschezja_niemowl%C4%99ca
-
Dziękuję,ale tak u nas to jednak inaczej wygląda:)u nas są same odglosy jakby z gardla,i ona nie placze.Lekarka pow że no to nie Bedzie pani mieć problemu z uczeniem siadania na nocnik..
Spytalam się o zageszczacz czy mogę Dax,a ona niech pani sobie kupi i sprawdzi tabelkę od kiedy dziecko może brać...
O sklejone pochwie Też nic nie mowila...
Dlatego jezdze prywatnie do ordynatora oddziału dziecięcego u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 21:15
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:Dziewczyny,jak ukladacie do spania Wasze dzieci? Na boku czy na plecach? Dajecie cos za plecy? Ja daje zwiniety recznik I klade na bok. Ale I tak sie w nocy przekreca.
-
Poli9106 wrote:Nie wiemy od czego ale nigdy bym.nie pomyslala że cos takiego moje dziecko miało.Ja.mialam od chodzika
-
Ja nie czytałam na necir o przyczynach,ale jeżeli chodzi o zmiane pieluch to my co godzine zmieniamy bo Nina się kręci, a pampers już mokry konkretnie i trafic nie mogę z pampkami.Obmywanie woda to Nina jest codziennie kapana,teraz tylko po szczepieniiu.nie kapie.Ale bede naciagac bo mam maść Diprolene i mam zaczac stosowac za tydzień.
Moje dziecko jak.zjadlo o 17 120 ml,tak o 19, 30 ml i dopiero teraz 160.Zła jestem na siebie ,ze miala taka przerwe w jedzeniu ale jak się nie budzila to jej.nie ruszalam.Pomyslalam niech odespi bo w ciagu dnia raz drzemka 20 min,o 20 dalam jej czopka bo.miala 37,7 i nie chcialam żeby się rozwinelo -
nick nieaktualny