Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kocia wrote:Dziewczyny miałyście już doświadczenie z Fridą? Bo mała ma katarek tzn on nie wypływa tylko słyszę takie chrumkanie, ale Fridą tylko raz udało mi się wyciągnąć katar a teraz próbuję i prawie nic nie wylatuje może oprócz wody morskiej którą najpierw pryskam. W nosku nic nie widać ... Je normalnie widać że nie jest przytkany tylko to pochrumkiwanie
wypadają Wam włosy? bo u mnie masakra pod tym względem.
Liley- chyba złapałaś tego samego wirusa, co my- u mnie w kolejności syn-córka-ja-mąż. Dzieci zdrowe, mąż też dochodzi do siebie, a ja po zapaleniu ucha środkowego nadal nie doslyszę Najwazniejsze, że dzieciaki sobie poradziły!
Włosy mi też wypadają, ale nie tyle, co po pierwszej ciąży- wtedy leciały garściami i z takich do pasa musiałam ściąć na długość do ucha, bo te dlugaśne kłaki leżały wszędzie-najbardziej wbijaly się w dywan z długim włosem i tylko ręcznie dało je się usuwać... Po tym cięciu mąż przez tydzień się dąsał- woli długie włosy
Teraz na razie lecą trochę- i mam nadzieję, że tak zostanie... -
nick nieaktualny
-
Herbaty czarnej bym nie dawala. Starszemu synowi nie daje. I tak ma juz energii za 8. Jeszcze pobudzać go teiną. Wladka nauczyłam wody. Przez 2 tygodnie co h dostawał lyczek. Byle zmoczyć wargi i mu w końcu posmakowalo. Teraz wypija 90 w ciagu dnia po kilka lykow co jakiś czas.
-
Przepukliny można dostać po każdym porodzie a właściwie po ciazy.
Ja mam do tego rozstęp mięśni prostych brzucha. Mam pępek na wierzchu wygląda to kiepsko. Najgorsze jest to że nie mogę wszystkiego ćwiczyć bo mogę sobie zaszkodzić.
Chcę się wybrać do fizjoterapeutki która może rozstęp mięśni zmniejszyć Ale jeśli mam przepukline to nie wiem czy jest sens wydawać majątek jak rozciac mnie muszą.
Zobaczę co powie chirurg -
Kocia wrote:Negra a jak niemowlakowi robi się inhalację?
-
Liley, kiedy idziesz na wizytę do chirurga z tą przepuklina?
Ja też mam przepukline kresy białej, po drugiej ciąży mi się powiększyła,;już mam takie wielkie jajo, że mi słabo jak to widzę. Wolałabym nie mieć operacji, wiesz w ogóle jak to tną? Duża blizna? Jaki długi pobyt w szpitalu? Ile się dochodzi do siebie?
Włosy to m8 wypadają od drugiego miesiąca po porodzie, jutro scinam. Jak będą krótkie to może gesciejsze będą się wydawać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:elektryczny? jakiej firmy to na przyszla ciaze zakupie , tymczasem reczny chyba sprzedam bo napewno nie bede w przyszlej ciazy pompowac recznie...ilez sie umeczylam.
-
tola2014 wrote:aa i chcialam Wam napisac, poniewaz moj synek spi od 22 do 6/7/7.30 to moze u Was to pomoże. dzis obudzil sie na chwile o 3 bo bąk go meczyl , potem o 5 , wiec wlaczylam na youtube suszarke usypiajaca, chodzila 2 h na wszelki wypadek ( sama przy niej usnelam ) no ale przynajmniej sie wysypiam , robie tak od paru dni zeby przeciagnac mu ten sen, moze u Was tez zadziala.