Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:17

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie skończyłam jeść big maca frytki sałatkę i popiłam colą :p nie mam wyrzutów sumienia :)

Co do jedzenia to chyba jem nawet mniej niż przed ciążą :)

Xpatiiix3 dostałam od rodzinnego dokładnie te same badania :)

mejbi, xpatiiix3, aniesiack, Palinas89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym bardzo chciała żeby mnie Mc obrzydzał ale skłamię jeśli powiem że tego nie lubię :P myślę że raz na jakiś czas hamburger w macu czy jakaś tortilla w kfc mi nie zaszkodzi :D wiem że to niezdrowe ale pozwalam sobie na takie grzeszki :D mniam mniam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:51

xpatiiix3, nick nieaktualny, Palinas89 lubią tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:17

Palinas89 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wcześniej wszystko co zjadałam od razu zwracałam więc teraz chyba nadrabiam.. Dziś zjadłam już 3 bułki z almette, paczkę cheetosów i grejfruta.. W ogóle teraz bym ciągle jadła grejfruty :D

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Ja wcześniej wszystko co zjadałam od razu zwracałam więc teraz chyba nadrabiam.. Dziś zjadłam już 3 bułki z almette, paczkę cheetosów i grejfruta.. W ogóle teraz bym ciągle jadła grejfruty :D

Tez mam manie grejpfrutów :D

• monaa Ekspertka

Wysłany: 24 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie macie śliczne brzuszki :-)
    A jeśli chodzi o jedzenie to u mnie bez zmian,odrzuca mnie zwłaszcza od fast foodow. I nic nie jem ze smakiem poza jabłkami ;-)

p19u0tc70smx8ddn.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która "paskuda" napisała o czoko-bonsach?! Kurde....sklep tak daleko, a te cuksy takie drogie...ale smak mi przyszedł no! :P

Palinas89, Eliana, Marietta lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, ze mam katar możecie pisać o najdziwniejszych czekoladowych cudach, a mnie to nie rusza ;)

CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie masz... ja 2 dni temu zauważyłam, że jak ktoś wspomni o jakimś jedzeniu, to zaraz mi się tego chce, choć wcześniej nie miałam żadnych zachcianek...

mejbi, Eliana lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Która "paskuda" napisała o czoko-bonsach?! Kurde....sklep tak daleko, a te cuksy takie drogie...ale smak mi przyszedł no! :P

Męża wyślij chyba że jest w pracy to niech kupi po drodze :D

Palinas89 lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddzwonił ginek, mam jutro przyjechać na 14:40. Proszę trzymać kciuki, coś mam złe przeczucie kurde.

konwalijka lubi tę wiadomość

• monaa Ekspertka

Wysłany: 24 września 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Oddzwonił ginek, mam jutro przyjechać na 14:40. Proszę trzymać kciuki, coś mam złe przeczucie kurde.
    Będziemy mocno trzymać!! Zobaczysz że będzie wszystko w porządku :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

p19u0tc70smx8ddn.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:

Bądź dobrej myśli, na pewno zrobi Ci usg i sprawdzi jak się ma maluszek :) Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Dziewczyny, jakie Wy macie brzuszki śliczne!! Ja to pewnie długo się takiego nie doczekam :( Póki co to schudłam z 60 kg do 58 :P a mam 170 cm wzrostu. Brzuszek mi często wywala po jedzeniu, bo takie geny od strony rodziny mamy, więc długo jeszcze nie zobaczę różnicy między wzdęciem a ciążą :D

Co do przeczuć, ja mam czuja, że będzie chłopiec, a dziś na jednym portalu dla rodziców wypełniałam taki śmieszny kalkulator i tam też mi pokazało chłopca :D
    cassie zrobilam to samo i tez mi wyszlo ze chlopiec , chcialabym chlopca ale narazie staram sie nie nastawiac..

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Męża wyślij chyba że jest w pracy to niech kupi po drodze :D

nie wytrzymam tyle... :P pojechał o 16 do pracy i wraca dopiero o 6 rano :P zbiorę tyłek i się przejdę, przynajmniej spalę jednego cukierka, zanim zjem wszystkie :D

oar89jcgzipdaets.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    cassie zrobilam to samo i tez mi wyszlo ze chlopiec , chcialabym chlopca ale narazie staram sie nie nastawiac..

Ja bym wolała dziewczynkę, ale w moim przypadku to grzech woleć cokolwiek, więc już mi wszystko jedno, byle się ta ciąża utrzymała i byle się dzieciątko zdrowe urodziło w maju <3

nick nieaktualny, konwalijka lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta a czemu masz złe przeczucia, raczej serducho będzie biło jak dzwon :D

Ja też mam jutro wizytę o 12:40
    też proszę, żebyście trzymały za moją dzidzię kciuki :)

Jestem dobrej myśli, chociaz pisałam wcześniej, że mam TSH 6,430 więc zobaczymy co jutro gin powie, czy przepisze euthyrox ( czy może w ogóle przepisać? skoro ginekolog-położnik) czy poleci mi jakiegoś endo w okolicy..

My chcielibyśmy chłopca, ale znając życie, będzie dziewczynka, bo serduszkowaliśmy 4 i 2 dni przed owulacją ;)
    Chociaż narzeczony zawsze chciał miec dziewczynkę.. od niedawna mu się ciut zmieniło, bo stwierdził, że będzie się o nią bał :D

f2w3lbetfgdtrqrv.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:14

mejbi, Marietta lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Fajnie masz... ja 2 dni temu zauważyłam, że jak ktoś wspomni o jakimś jedzeniu, to zaraz mi się tego chce, choć wcześniej nie miałam żadnych zachcianek...
    cassie i znowu mam to samo , pamietam jak chyba dwa dni temu pisalyscie o mcdonaldzie , o hamburgerach , tortilli no i pojechalam do KFC tak mnie naszlo, teraz przeczytalam ze ktos mowil o smakach czosnkowych i zachcialo mi sie sosu czosnkowego ...

CassieMK, Palinas89, mejbi lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda, to niebezpieczne dla naszych brzuchów, tyłków i portfeli :D :D idę po te cukierki, chociaż mi się strasznie nie chce, a pieszo mam do sklepu 20 min w jedną stronę i będę wracać cały czas pod górę blee :P

bereda11, Palinas89 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ