Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa właśnie skończyłam jeść big maca frytki sałatkę i popiłam colą :p nie mam wyrzutów sumienia
Co do jedzenia to chyba jem nawet mniej niż przed ciążą
Xpatiiix3 dostałam od rodzinnego dokładnie te same badaniamejbi, xpatiiix3, aniesiack, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ja bym bardzo chciała żeby mnie Mc obrzydzał ale skłamię jeśli powiem że tego nie lubię
myślę że raz na jakiś czas hamburger w macu czy jakaś tortilla w kfc mi nie zaszkodzi
wiem że to niezdrowe ale pozwalam sobie na takie grzeszki
mniam mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:51
xpatiiix3, anka418, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobrze, ze mam katar możecie pisać o najdziwniejszych czekoladowych cudach, a mnie to nie rusza
CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CassieMK wrote:Dziewczyny, jakie Wy macie brzuszki śliczne!! Ja to pewnie długo się takiego nie doczekam
Póki co to schudłam z 60 kg do 58
a mam 170 cm wzrostu. Brzuszek mi często wywala po jedzeniu, bo takie geny od strony rodziny mamy, więc długo jeszcze nie zobaczę różnicy między wzdęciem a ciążą
Co do przeczuć, ja mam czuja, że będzie chłopiec, a dziś na jednym portalu dla rodziców wypełniałam taki śmieszny kalkulator i tam też mi pokazało chłopca -
bereda11 wrote:cassie zrobilam to samo i tez mi wyszlo ze chlopiec , chcialabym chlopca ale narazie staram sie nie nastawiac..
Ja bym wolała dziewczynkę, ale w moim przypadku to grzech woleć cokolwiek, więc już mi wszystko jedno, byle się ta ciąża utrzymała i byle się dzieciątko zdrowe urodziło w majuhiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość
-
Cigaretta a czemu masz złe przeczucia, raczej serducho będzie biło jak dzwon
Ja też mam jutro wizytę o 12:40
też proszę, żebyście trzymały za moją dzidzię kciuki
Jestem dobrej myśli, chociaz pisałam wcześniej, że mam TSH 6,430 więc zobaczymy co jutro gin powie, czy przepisze euthyrox ( czy może w ogóle przepisać? skoro ginekolog-położnik) czy poleci mi jakiegoś endo w okolicy..
My chcielibyśmy chłopca, ale znając życie, będzie dziewczynka, bo serduszkowaliśmy 4 i 2 dni przed owulacją
Chociaż narzeczony zawsze chciał miec dziewczynkę.. od niedawna mu się ciut zmieniło, bo stwierdził, że będzie się o nią bał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:14
mejbi, Marietta lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
CassieMK wrote:Fajnie masz... ja 2 dni temu zauważyłam, że jak ktoś wspomni o jakimś jedzeniu, to zaraz mi się tego chce, choć wcześniej nie miałam żadnych zachcianek...
CassieMK, Palinas89, mejbi lubią tę wiadomość