Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa właśnie skończyłam jeść big maca frytki sałatkę i popiłam colą :p nie mam wyrzutów sumienia

Co do jedzenia to chyba jem nawet mniej niż przed ciążą
Xpatiiix3 dostałam od rodzinnego dokładnie te same badania
mejbi, xpatiiix3, aniesiack, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ja bym bardzo chciała żeby mnie Mc obrzydzał ale skłamię jeśli powiem że tego nie lubię
myślę że raz na jakiś czas hamburger w macu czy jakaś tortilla w kfc mi nie zaszkodzi
wiem że to niezdrowe ale pozwalam sobie na takie grzeszki
mniam mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:51
xpatiiix3, anka418, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobrze, ze mam katar możecie pisać o najdziwniejszych czekoladowych cudach, a mnie to nie rusza
CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cassie zrobilam to samo i tez mi wyszlo ze chlopiec , chcialabym chlopca ale narazie staram sie nie nastawiac..CassieMK wrote:Dziewczyny, jakie Wy macie brzuszki śliczne!! Ja to pewnie długo się takiego nie doczekam
Póki co to schudłam z 60 kg do 58
a mam 170 cm wzrostu. Brzuszek mi często wywala po jedzeniu, bo takie geny od strony rodziny mamy, więc długo jeszcze nie zobaczę różnicy między wzdęciem a ciążą 
Co do przeczuć, ja mam czuja, że będzie chłopiec, a dziś na jednym portalu dla rodziców wypełniałam taki śmieszny kalkulator i tam też mi pokazało chłopca
-
bereda11 wrote:cassie zrobilam to samo i tez mi wyszlo ze chlopiec , chcialabym chlopca ale narazie staram sie nie nastawiac..
Ja bym wolała dziewczynkę, ale w moim przypadku to grzech woleć cokolwiek, więc już mi wszystko jedno, byle się ta ciąża utrzymała i byle się dzieciątko zdrowe urodziło w maju
hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość

-
Cigaretta a czemu masz złe przeczucia, raczej serducho będzie biło jak dzwon

Ja też mam jutro wizytę o 12:40
też proszę, żebyście trzymały za moją dzidzię kciuki
Jestem dobrej myśli, chociaz pisałam wcześniej, że mam TSH 6,430 więc zobaczymy co jutro gin powie, czy przepisze euthyrox ( czy może w ogóle przepisać? skoro ginekolog-położnik) czy poleci mi jakiegoś endo w okolicy..
My chcielibyśmy chłopca, ale znając życie, będzie dziewczynka, bo serduszkowaliśmy 4 i 2 dni przed owulacją
Chociaż narzeczony zawsze chciał miec dziewczynkę.. od niedawna mu się ciut zmieniło, bo stwierdził, że będzie się o nią bał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:14
mejbi, Marietta lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc -
cassie i znowu mam to samo , pamietam jak chyba dwa dni temu pisalyscie o mcdonaldzie , o hamburgerach , tortilli no i pojechalam do KFC tak mnie naszlo, teraz przeczytalam ze ktos mowil o smakach czosnkowych i zachcialo mi sie sosu czosnkowego ...CassieMK wrote:Fajnie masz... ja 2 dni temu zauważyłam, że jak ktoś wspomni o jakimś jedzeniu, to zaraz mi się tego chce, choć wcześniej nie miałam żadnych zachcianek...
CassieMK, Palinas89, mejbi lubią tę wiadomość