Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati jesteś twarda babka
a ten gość, brak słów... lepiej do tego nie wracać i zostawić za sobą. Najważniejsze, że teraz jesteś szczęśliwa
))) i 3 bąbel w drodze
ja dzisiaj już uciekam, bo za chwile ogarniam i zamykam sklep. Wpadnę jutro na forum przed wizytą u gina( no i po oczywiście też dam znać :* )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:49
CassieMK, mejbi lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Cassie na zdrowie!
ja mam jeszcze pół paczki kinderków hehe
a no i właśnie jadę się nażreć obiadu do domku, w końcu))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:53
mejbi, xpatiiix3, CassieMK lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Pati nie rozpamiętuj, szkoda nerwów na złe wspomnienia. Jesteś naprawdę twarda i wiesz co, to na pewno było trudne ale może lepiej że idiota zniknął z Twojego życia wcześniej niż później. Poznałaś swojego K, masz cudowne dzieciaczki i jedno pod serduszkiem, jesteś szczęśliwa i to najważniejsze, trzeba żyć chwilą obecną bo niejedną z nas rozpamiętywanie przeszłości rozłożyłoby na łopatki.
Palinas będziemy czekać na wieści
Cassie no to na zdrówkoale zjadłaś pół paczki małej czy dużej?
hah
Agnieszka to nas chyba dzisiaj w niepewności trzyma, odezwij się szybko!mamy nadzieję że wszystko ok i nerwy zeszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:58
-
Aga pisała na wątku ovu że serduszko bije
Jezu ja zjadłam dwie śliweczki i wróciły mi po tym wymioty... musze isc jeszcze po jedno almette bo dzis juz jedno cale zjadlam...mejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Później nadrobię ciekawe jak tam Aguś
mam nadzieje ze super wieści przyniesie .
A propo.bakterii w moczu, koleżanka mówiła ze miala stale bakterie przez źle pobieranie moczu do pojemniczka. I chyba ja tez zle to robiłam
no wlasnie dziewczyny, i ja chyba zle pobralam ten mocz i moze stad te leukocyty. Tez mylam sie wtedy przed snem, a rano juz nie, tylko po prostu nasikalam, a potem wyszly bakterie... nie wiem czy jest sens taki wynik gin pokazywac, czy moze przed wizyta raz jeszcze zaniesc mocz na badanie?
wczesniej kupilam wyjalowiony pojemniczek, tak bylo napisane - a dzis w innej aptece kupilam, ale napisali, ze jest sterylny - mam to rozumiec, ze wyjalowiony? moze czepiam sie szczegolow, ale nie wiem, czy ten sterylny juz trzeba wyparzac przed pobraniem moczu, czy juz nie...
eh... nie sadzilam, ze takie problemy z tym moczem wyjda, myslalam, ze wystarczy nasikac i po sprawie hehhiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:no wlasnie dziewczyny, i ja chyba zle pobralam ten mocz i moze stad te leukocyty. Tez mylam sie wtedy przed snem, a rano juz nie, tylko po prostu nasikalam, a potem wyszly bakterie... nie wiem czy jest sens taki wynik gin pokazywac, czy moze przed wizyta raz jeszcze zaniesc mocz na badanie?
wczesniej kupilam wyjalowiony pojemniczek, tak bylo napisane - a dzis w innej aptece kupilam, ale napisali, ze jest sterylny - mam to rozumiec, ze wyjalowiony? moze czepiam sie szczegolow, ale nie wiem, czy ten sterylny juz trzeba wyparzac przed pobraniem moczu, czy juz nie...
eh... nie sadzilam, ze takie problemy z tym moczem wyjda, myslalam, ze wystarczy nasikac i po sprawie heh
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyJa leze pod kołdra mdłości mecza od rana . W niedziele mamy z mezem 7 rocznice ślubu<3 myślałam ze gdzies wyskoczymy cala rodzinka do baru na jakiegoś hamburgera i frytki
ale przy moich mdłościach, chyba nie realne ..
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypucek wrote:Jeśli kupujesz w aptece pojemnik na mocz, to obojętnie co na nim jest napisane, możesz go zastosować od razu, bez innych przygotowan
no niby tak, ale znajoma z forum pisala, ze nieraz moga wyjsc niepotrzebnie bakterie, wiec koniecznie kupic wyjalowiony...powtorzyla wtedy mocz w wyjalowionym pojemniku - i wynik byl dobry, a ten pierwszy zly...
-
hiacynta99 wrote:Ja leze pod kołdra mdłości mecza od rana . W niedziele mamy z mezem 7 rocznice ślubu<3 myślałam ze gdzies wyskoczymy cala rodzinka do baru na jakiegoś hamburgera i frytki
ale przy moich mdłościach, chyba nie realne ..
Już 7? wowu nas dopiero 2 niedawno była
) zawsze możecie zamówić do domu
ja dziś zrobiłam domowe frytki i nuggetsy na obiad, mężuś zadowolony, bo uwielbia takie obiadki
bereda11, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny strasznie się boję. Przestały boleć mnie piersi i brzuch tak @ dziś bolał trochę takie jakby skurcze miałam. Potem było spokojnie i potem zakuł mnie przez kilka sekund tak mocno, Nie plamię ale cały czas latam do łazienki jak czuję że coś leci. Boże jakieś mam złe przeczucia. Ja zwariuję przez tydzień.
-
nick nieaktualny