X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jesteś twarda babka :) a ten gość, brak słów... lepiej do tego nie wracać i zostawić za sobą. Najważniejsze, że teraz jesteś szczęśliwa :)))) i 3 bąbel w drodze :D

ja dzisiaj już uciekam, bo za chwile ogarniam i zamykam sklep. Wpadnę jutro na forum przed wizytą u gina :P ( no i po oczywiście też dam znać :* )

f2w3lbetfgdtrqrv.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:49

CassieMK, mejbi lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w tym sklepie...zjadłam pół paczki Schoko-Bonsów...masakra :D kupiłam też kolejny sok z czarnej porzeczki, a na kolację jogurt jagodowy :D

Palinas89, mejbi, xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie na zdrowie! :D ja mam jeszcze pół paczki kinderków hehe

a no i właśnie jadę się nażreć obiadu do domku, w końcu :)))))

f2w3lbetfgdtrqrv.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:53

mejbi, xpatiiix3, CassieMK lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati nie rozpamiętuj, szkoda nerwów na złe wspomnienia. Jesteś naprawdę twarda i wiesz co, to na pewno było trudne ale może lepiej że idiota zniknął z Twojego życia wcześniej niż później. Poznałaś swojego K, masz cudowne dzieciaczki i jedno pod serduszkiem, jesteś szczęśliwa i to najważniejsze, trzeba żyć chwilą obecną bo niejedną z nas rozpamiętywanie przeszłości rozłożyłoby na łopatki.

Palinas będziemy czekać na wieści :)

Cassie no to na zdrówko :D ale zjadłaś pół paczki małej czy dużej? :D hah

Agnieszka to nas chyba dzisiaj w niepewności trzyma, odezwij się szybko! :) mamy nadzieję że wszystko ok i nerwy zeszły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:58

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga pisała na wątku ovu że serduszko bije :)

Jezu ja zjadłam dwie śliweczki i wróciły mi po tym wymioty... musze isc jeszcze po jedno almette bo dzis juz jedno cale zjadlam...

mejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Później nadrobię ciekawe jak tam Aguś :P mam nadzieje ze super wieści przyniesie .

A propo.bakterii w moczu, koleżanka mówiła ze miala stale bakterie przez źle pobieranie moczu do pojemniczka. I chyba ja tez zle to robiłam :P

no wlasnie dziewczyny, i ja chyba zle pobralam ten mocz i moze stad te leukocyty. Tez mylam sie wtedy przed snem, a rano juz nie, tylko po prostu nasikalam, a potem wyszly bakterie... nie wiem czy jest sens taki wynik gin pokazywac, czy moze przed wizyta raz jeszcze zaniesc mocz na badanie?

wczesniej kupilam wyjalowiony pojemniczek, tak bylo napisane - a dzis w innej aptece kupilam, ale napisali, ze jest sterylny - mam to rozumiec, ze wyjalowiony? moze czepiam sie szczegolow, ale nie wiem, czy ten sterylny juz trzeba wyparzac przed pobraniem moczu, czy juz nie...

eh... nie sadzilam, ze takie problemy z tym moczem wyjda, myslalam, ze wystarczy nasikac i po sprawie heh :)

hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie dostałam dostawę pysznych jabłek z sadu i naraz zjadłam 5 :D może mi na te zaparcia pomogą :)

mejbi, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o mocz. Mam wyniki idealne zrobiłam tak: wieczorem piłam wodę, rano ogarnęłam się chusteczkami do higieny intymnej, mocz tylko z drugiego strumienia pół pojemniczka i tyle :)

CassieMK, monilia84, Palinas89 lubią tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    no wlasnie dziewczyny, i ja chyba zle pobralam ten mocz i moze stad te leukocyty. Tez mylam sie wtedy przed snem, a rano juz nie, tylko po prostu nasikalam, a potem wyszly bakterie... nie wiem czy jest sens taki wynik gin pokazywac, czy moze przed wizyta raz jeszcze zaniesc mocz na badanie?

wczesniej kupilam wyjalowiony pojemniczek, tak bylo napisane - a dzis w innej aptece kupilam, ale napisali, ze jest sterylny - mam to rozumiec, ze wyjalowiony? moze czepiam sie szczegolow, ale nie wiem, czy ten sterylny juz trzeba wyparzac przed pobraniem moczu, czy juz nie...

eh... nie sadzilam, ze takie problemy z tym moczem wyjda, myslalam, ze wystarczy nasikac i po sprawie heh :)
    Jeśli kupujesz w aptece pojemnik na mocz, to obojętnie co na nim jest napisane, możesz go zastosować od razu, bez innych przygotowan

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu narobilyscie mi ochoty , ide do lidla szukac sliwek i jeszcze cos ..mhhhmm, tylko jeszcze nie wiem co ..:-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leze pod kołdra mdłości mecza od rana . W niedziele mamy z mezem 7 rocznice ślubu<3 myślałam ze gdzies wyskoczymy cala rodzinka do baru na jakiegoś hamburgera i frytki :P ale przy moich mdłościach, chyba nie realne ..

Palinas89 lubi tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi, a jaka to jest duża? :D moja ma 125g, to nie wiem...z 10 cuksów zjadłam :D i mi słodko ;)

Anniusia, oby teraz w drugą stronę nie poszło ;)) :P

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Jeśli kupujesz w aptece pojemnik na mocz, to obojętnie co na nim jest napisane, możesz go zastosować od razu, bez innych przygotowan

no niby tak, ale znajoma z forum pisala, ze nieraz moga wyjsc niepotrzebnie bakterie, wiec koniecznie kupic wyjalowiony... <3 powtorzyla wtedy mocz w wyjalowionym pojemniku - i wynik byl dobry, a ten pierwszy zly...

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja leze pod kołdra mdłości mecza od rana . W niedziele mamy z mezem 7 rocznice ślubu<3 myślałam ze gdzies wyskoczymy cala rodzinka do baru na jakiegoś hamburgera i frytki :P ale przy moich mdłościach, chyba nie realne ..

Już 7? wow :D u nas dopiero 2 niedawno była ;)) zawsze możecie zamówić do domu :D :D ja dziś zrobiłam domowe frytki i nuggetsy na obiad, mężuś zadowolony, bo uwielbia takie obiadki :)

bereda11, Palinas89 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz mam dosyc tych zaparc dziewczyny , dosyc , brzuch tragiczny przez nie...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie chodź o wyjazd:P bo pojechać możemy tylko ze ja nie będę mogla sie cieszyć z jedzeniem tylko będę siedziala i patrzyła na nich jak wpierniczaja pyszności :)

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E no co Ty, może jak wpierniczysz, to mdłości przejdą <3 :D

hiacynta99 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    juz mam dosyc tych zaparc dziewczyny , dosyc , brzuch tragiczny przez nie...

No ja chodzę co 3 dni do wc a jak bym wam mój zdj brzucha wyslala, to byście pomyślały ze 4 miesiąc jest a nie. 6 tydz:P

• JusWik Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny strasznie się boję. Przestały boleć mnie piersi i brzuch tak @ dziś bolał trochę takie jakby skurcze miałam. Potem było spokojnie i potem zakuł mnie przez kilka sekund tak mocno, Nie plamię ale cały czas latam do łazienki jak czuję że coś leci. Boże jakieś mam złe przeczucia. Ja zwariuję przez tydzień.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    E no co Ty, może jak wpierniczysz, to mdłości przejdą <3 :D

Nie przejdą próbowałam juz :P nie przeszły, a mówiły ze mdłości sa z rana, nikt nie wspominał o całym dniu:D masakra a z moim mezem ogólnie jestesmy 10 lat. :) ale czas leci

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ