Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a-nisia, gdybym nie pracowała w domu, to też bym nie nadążała, z resztą czasem i tak omijam kilka stron, bo nie wyrabiam, zwłaszcza jak mam dzień tekstów, a nie klejenia. Jeśli Cię to pocieszy, to ja mam jednego pijaka w domu i od tego nie da się uciec ani za dwa tygodnie, ani nigdy
Właśnie mi teść skutecznie ciśnienie podniósł, aż mnie brzuch rozbolał, ech. Masakra.
-
A pamiętam ze jakoś po mnie urodziłaś
My roczek mamy w następną sobotę 3.10
Ehh jestem taka głodna tak mi się chce tortille naogladalam się za dużo kuchennych rewolucji ale chyba wytrzymam mam jeszcze szansę zamówić do domu ale nie no nie o tej porzealbo mega kwaśna ogórkowa
omnomnom
Laseczki będzie dobrze :* Ja to Wam mówię ja to jestem nastawiona pozytywnie tylko cholera jasna niecierpliwai głodna tak bardzo głodna ze aż ślinotok mam ;P
Livia
Nela
Marcel
-
Anniusia wrote:ojjj Kochana łącze się z Tobą w bólu tylko ja mam tak tzn miałam,że codziennie rano szłam do toalety a teraz jak nie idę dwa dni to czuję się tragicznie...ciężko mi, w brzuchu burczy, wzdęta jestem...
dziś na noc serwuję sobie siemie lniane -
Madziaaaaa wrote:Ja jutro lecę do PL a we wtorek o 20.30 wizyta trochę jakoś tak dziwnie nigdy nie byłam w tak wczesnej ciąży na usg nawet nie wiem co zobaczę
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
przedwczoraj uwaliła mnie meszka i wczoraj noga mi spuchła w okolicach kostki. Zaczynam sie martwic o maluszka ale podobno zadnych chorób meszka nie przenosi. Ja mam przerabane bo meszki strasznie na mnie lecą
W aptece dali mi tylko wapno i domowymi sposobami musze probowac sie wyleczyc, także nocka z cebulka była, ale opuchlizna troszkę zeszła
Teraz po siedzeniu 8h w pracy pewnie podpuchnie ale jakoś dam radę. Może Wy dziewczyny znacie jakieś sposoby na ugryzienia meszki domowe ????
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hej dziewczyny
przedwczoraj uwaliła mnie meszka i wczoraj noga mi spuchła w okolicach kostki. Zaczynam sie martwic o maluszka ale podobno zadnych chorób meszka nie przenosi. Ja mam przerabane bo meszki strasznie na mnie lecą
W aptece dali mi tylko wapno i domowymi sposobami musze probowac sie wyleczyc, także nocka z cebulka była, ale opuchlizna troszkę zeszła
Teraz po siedzeniu 8h w pracy pewnie podpuchnie ale jakoś dam radę. Może Wy dziewczyny znacie jakieś sposoby na ugryzienia meszki domowe ????
może zrób papkę z sody oczyszczonej, bo cebula to jest dobra zaraz po ukąszeniu, później niekoniecznie zadziała
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Aguś a jak dokładnie się robi tą papkę bo nigdy nie robiłam
Oj niedobrze że synek ma gorączkę, koleżanka mi wczoraj opowiadała że jej synek zdrowy a dostał gorączki 39,5 i nie mogła mu zbić, masakra
sodę wymieszaj z wodą w takich proporcjach, by utworzyć papkę, miejsce ukąszenia posmaruj przygotowaną pastą. Ranę zawiń w bandaż. Pozostaw na pół godziny lub więcej, aż ból zniknie. Ten przepis można też stosować po bolesnym szczepieniu-tak mi pediatra mówiłamonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
zabuszka wrote:Hej moj maly ma 15 miesiecy (prawie) i dopiero w zeszlym tyg mial wlasnie tylko goraczke przez 2 dni i brak apetytu potem wrocilo do normy . Sezon chorób dla dzieciaków rozpoczetyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
sylwia1985 wrote:patiiii ja tez pazdziernikowa mamusia 2014 i zzaczynamy staranka - nasz Nikus ma 11 mcy i niedlugo roczek
-
Cześć, zaraz poczytam co u Was ale strasznie dużo stron szok pewnie parę odczytać tylko.
Jadę dzisiaj na wizytę ok 13 i juz mam stres lekkiegowszystko się okaże co i jak.Nadal bez objawow u mnie poza delikatnym cmieniem brzucha.Do tego stopnia ze prowadzę zajęcia na normalnych obrotach,że wczoraj spinning rano i power ABT wieczorem i ok.Mam nadzieje ze wszystko prawidłowo jest..
Palinas89, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Czesc. U nas od dwoch dni ani sladu plamien. Az mnie to zaczyna martwic, bo poki byly, to dziecko zylo, a teraz to nie wiem. Mdłości straszne mam. Chcialam napisać coś wczoraj, ale pisalyscie o jedzeniu i zrobilo mi sie niedobrze.
No i oczywiscie weszlam do klubu chorych. Tylko katar i kaszel. Leze w lozku, dieta polplynna, witamina c i czekam az przejdzie. Przeczytalam juz wszystkie ksiazki w domu. Chcialabym wyjsc...