X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    mejbi, a jaka to jest duża? :D moja ma 125g, to nie wiem...z 10 cuksów zjadłam :D i mi słodko ;)

Anniusia, oby teraz w drugą stronę nie poszło ;)) :P

ojjj ja nie wiem co to biegunka..ostatnio może miałam jak byłam w przedszkolu :D

Foto_Anna lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [img]http://naforum Krwiak urósł, dzidziol w porządku, serduszko 147 uderzeń Karta ciąży jest[/img]

anka418, hiacynta99, Anniusia, CassieMK, Eliana, mejbi, monik, konwalijka, Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 24 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodaje przez telefon :-/

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    juz mam dosyc tych zaparc dziewczyny , dosyc , brzuch tragiczny przez nie...

ojjj Kochana łącze się z Tobą w bólu tylko ja mam tak tzn miałam,że codziennie rano szłam do toalety a teraz jak nie idę dwa dni to czuję się tragicznie...ciężko mi, w brzuchu burczy, wzdęta jestem...

dziś na noc serwuję sobie siemie lniane :)

bereda11 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    dziewczyny strasznie się boję. Przestały boleć mnie piersi i brzuch tak @ dziś bolał trochę takie jakby skurcze miałam. Potem było spokojnie i potem zakuł mnie przez kilka sekund tak mocno, Nie plamię ale cały czas latam do łazienki jak czuję że coś leci. Boże jakieś mam złe przeczucia. Ja zwariuję przez tydzień.

nie przejmuj się, objawy maleją a potem powracają, też tak miałam,że piersi mnie nie bolały przez kilka dni a teraz nawet dotknąć ich nie mogę znów

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    dziewczyny strasznie się boję. Przestały boleć mnie piersi i brzuch tak @ dziś bolał trochę takie jakby skurcze miałam. Potem było spokojnie i potem zakuł mnie przez kilka sekund tak mocno, Nie plamię ale cały czas latam do łazienki jak czuję że coś leci. Boże jakieś mam złe przeczucia. Ja zwariuję przez tydzień.

Nic sie nie martw objawy znikają i sie pojawiają :P koleżanka moja tez sie załamała bo jej cycki oklapły i przestały bolec, panikowała ze na bank dziecko nie zyje!, pojechała na usg na drugi dzień, a dzidzia dobrze się ma <3

A wiec ja nie zwracam uwagi na objawy tez mi mdłości dzis minęły na 2 godz, ale nie dlugo sie pocieszyłam :P

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przytulam 17:/. Mam nadzieje w tej ciąży dluzej pracowac i tyle nie przytyć.

My zaraz mamy 9 rocznice slubu;)

Dziewczyny nie panikujcie. Brak objawów to nie objaw nic złego. Tez teraz nie mam. Piersi bola mnie tylko rano nawet mnie juz nie muli. Tylko sie cieszyć. Kataru nie liczę za objaw. Jakbym mogla jskis kropli użyć to juz bylo by po.

hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gratuluję wizyty :) moje krwiaki tez urosły :/ ale ważne ze z dziećmi ok :*

hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

Dziewczyny nie panikujcie. Brak objawów to nie objaw nic złego. Tez teraz nie mam. Piersi bola mnie tylko rano nawet mnie juz nie muli. Tylko sie cieszyć. Kataru nie liczę za objaw. Jakbym mogla jskis kropli użyć to juz bylo by po.

Krople do nosa prenalen 2 dni i miałam po katarze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale juz byk spasiony <3 rośnie jak na drożdżach. Jaki juz duży?? Gratulacje kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

Ja używam krople do nosa synka bo lekarz zalecil :P

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja leze pod kołdra mdłości mecza od rana . W niedziele mamy z mezem 7 rocznice ślubu<3 myślałam ze gdzies wyskoczymy cala rodzinka do baru na jakiegoś hamburgera i frytki :P ale przy moich mdłościach, chyba nie realne ..

my mamy 10.10 7 rocznice związku, dopiero 3 miesiące po ślubie jesteśmy :)

hiacynta99, mejbi, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    my mamy 10.10 7 rocznice związku, dopiero 3 miesiące po ślubie jesteśmy :)

Ale imprez sie szykuje :P <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie dzis ucieszyłam, w szpitalu. Co będę rodzic, mój koleżanka tam pracuje od nie dawna. Byc może będzie przy moim porodzie:P wspaniała osoba <3 ale zajebiscie wymarzona położna do porodu <3

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia my też w tym roku 7 rocznica związku, tyle, że już za nami bo 26 czerwca :)

4 października idę na chrzciny...wypada w dresie? :P haha bo obawiam się, że do tego czasu to ja się już w nic nie wcisnę :D

agnieszka lubię z Twojej wiadomości wszystko, poza faktem, że krwiak urósł, niech się wchłonie, dziad jeden!

Anniusia, Palinas89 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest niemożliwe, przez 50 minut żadna nic nie napisała? :O żarłoki pewnie wcinają jakieś pyszności... :P

Foto_Anna, Eliana, konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • zytka Przyjaciółka

Wysłany: 24 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki u mnie jakos smutno, bylam dzis u gina i moj maluszek za malo urosl, tydzien temu mial prawie 4 mm a dzis prawie 5mm, serduszko bijw ale lekarz mowi ze troche wolno. Ale mowil tez ze jest progres wiec mamy byc dobrej mysli. Co prawda lekarz ten samale 2 rozne aparaty wiec z pomiarem moze cos tam sie pomylil ale to serduszko mnie martwi. Nie prEzyje drugiego poronienia, w niedziele mam zajs do niego izobaczymy co sie dzieje.
    Glowa mi juz peka dzis od tego wszystkiego :(

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zytka, te stresy i obawy są straszne :( ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze, że to różnica sprzętu i że z maleństwem jest wszystko ok, z całych sił trzymam kciuki <3

oar89jcgzipdaets.png

Wysłany: 24 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa mi pęka, zaczęła boleć w gabinecie...dziewczyny zacznę od tego, że jak weszłam to mój gin był już wypompowany, bo dziś dzień płaczu. Kazał mi się zastanowić czy chcę na pewno na tym krześle usiąść, bo dziś 3 dziewczyny dowiedziały się o zakończeniu ciąży, w ty jedna bezpośrednio przede mną :(
    Powiedziałam, że chcę odwrócić w drugą stronę i że zostaję w gabinecie.
    Najpierw badał mi brzuch macicę, trochę zbyt napięta, powinna być bardziej rozluźniona, następnie robił usg dowcipnie słabo było widać, więc zrobił mi przez brzuch, potem sprawdził tętno, ale bez dźwięku, musiałam na chwilkę wstrzymać oddech. Krwiak urósł, ale dzidzia też i nie ma już tak drastycznej różnicy w stosunku pęcherzyk-krwiak, no i odlegość jest spora, krwiak jest z drugiej strony macicy, ale rozmiaru mi nie podał, zdjęcia krwiaka też nie mam, samego dzidziolka <3 Wiek ciąży nadal młodsza 3 dni, ale dobrze, że się nie zwiększyła różnica. Kartę ciązy mam założoną, wizytę miałam do wyboru 8 lub 12 oczywiście wybrałam 8.
    Melisę mogę pić :D tętno 145 uderzeń

Eliana, bimba, bereda11, konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • A-nisia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zytka sciskam mocno i bardzo wierze ze bedzie dobrze:*

Kasia apropo nie-pisania przez godzine to ja juz straciłam nadzieje ze Was nadrobie - nie ma szans! tak jak mówiłam - 8 godzin w pracy i całą książke tworzycie a zanim przeczytam te zaległe strony to powstają nowe - i tak w kółko :D

a mi sie taaaak nie chce isc jutro do pracy :/ szczególnie ze SOR to mało przyjazne miejsce dla kobiet w ciąży a musze tam wytrzymac jeszcze 3 tyg... :/ wolałabym sie zastanawiac jakie mam zachcianki i co bym zjadła najchętniej zamiast zastanawiac sie czy zdąże coś w ogóle zjesc między jednym a drugim pijakiem, bo oni najczęściej odwiedzają SOR-y...

CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

ex2banlianb8bcf2.png
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ