Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:bereda, to niebezpieczne dla naszych brzuchów, tyłków i portfeli
idę po te cukierki, chociaż mi się strasznie nie chce, a pieszo mam do sklepu 20 min w jedną stronę i będę wracać cały czas pod górę blee
niebezpieczne bo caly czas mam zaparcia, i generalnie mniej jem niz normalnie ale brzuszek przez te zaparcia mam spory..Cassie przejdz sie , co sie nie robi dla przyjemnosci...
CassieMK, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:a dziewczynki to do was kochane ktore jestescie juz mamusiami , ile przytylyscie w ciazy ? to moja pierwsz ciaza i tak chcialam was podpytac ?
Ja nie pamiętam już a karty ciąży nie oddali mi w szpitalu po porodzie ;/
w każdym bądź razie w pierwszej ciąży nie przytyłam dużo, miałam tylko brzuszek który mi i tak późno wyszedł bo na przełomie 5/6 miesiąca. Po porodzie prawie od razu wskoczyłam w stare ciuchy.
Ale teraz jak będę tak jadła jak jem to mi potem żadna Chodakowska nie pomoże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja przytyłam chyba 17 jakoś tak brzuszek wyskoczył późno ale i tak nadrobił - fakt moja wina bo sobie popuściłam no i te rozstępy ehhh wyszły dopiero po porodzie . Teraz postaram się uważać. No i ja nie zgubiłam tego do dziś jakieś 1,5 kg zostało.
A co do bakterii to pamiętam kiedyś pytałam pielęgniarki i powiedziała ze one będą tak czy siak bo próbka musi chwile poczekać a tam zawsze coś jest i wtedy się namnażają - coś takiego tłumaczyła , zawsze miałam liczne bakterie i było ok -
Zero diety zero ćwiczeń i ważyłam przed synkiem 65.5 a jakieś 8/9msc po porodzie 62 taki stary z córką i tym razem 4/5 msc po porodzie 54.5 chyba bosz nie pamiętam pamięć mi zawodzi potem mega dawka thyrozolu odstawiłam mała od piersi niestety przez leki i przytyłam do 62 i teraz już też przytyłam do 64.5;)Livia
Nela
Marcel