Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliana wrote:No dziewczyny, co za paradoks!
Zjadłam zdrowego banana, który ma potas i witaminki, to tak mną tagało na prawo i lewo od mdłości, że ledwo go nie zwróciłam.
Ale... zjadłam Kinder Schoko Bonsa, który ma sam olej palmowy i cukier i... CUDOWNIE, wszystkie oznaki mdłości jak ręką odjął...
Wróżę sobie rozrost mojego tyłka w szybkim tempie
fiu fiu ja właśnie wpierdzielam kinder czekolade ;P a chwile wcześniej zjadlam hot doga w cieście francuskim z lidla ( świeże są zarąbiste) do tego popijam sobie smoothie ananas,banan, kokos)
ja też siedzę w pracy do 19 i pracuję każdą sobotę i niedzielę od 10 do 18. No ale praca lekka to spoko. Chociaż czasem klienci mnie wymęczą psychicznieto przychodzę do domu jak dętka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:46
Eliana lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
Palinas89 wrote:fiu fiu ja właśnie wpierdzielam kinder czekolade ;P a chwile wcześniej zjadlam hot doga w cieście francuskim z lidla ( świeże są zarąbiste) do tego popijam sobie smoothie ananas,banan, kokos
)
Miłosz
Honoratka
-
Ja za to dzisiaj pierogi ruskie podsmażane na patelni z kapusta kiszoną będę wcinała po pracy...
ale moje myśli krążą też wokół pyz z sosem ale tyle jedzenia mój żołądek nie strawi, nie ma opcji, wieczorem mam mulinki więc 20:30 już śpie, żeby nie odczuwać mdłości
Co do probiotyków, ja brałam na początku kilka dni multilac i pani w aptece powiedziała że jak najbardziej możnaAle wiadomo im mniej chemii tym lepiej...
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
U mnie takie połączenia to standard
nawet nie będąc w ciąży mam takie porypane smaki:))
Mój narzeczony mówi, że w ciąży zmieniło się tylko tyle, że żrę jak chłopczasem więcej od niego!
a tak to na 9h pracy potrafiłam zjesć 2 jogurciki od rana, a wieczorem może jakiś obiad i tyle.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Już pisałam kilka stron wcześniej, najlepsze są domowe hamburgery
)
W biedronce w zamrażarkach są takie wołowe kotlety wielkie, pakowane po 2 sztuki, w czarnym pudełku. Mozna je upiec, albo usmażyć, czy walnąć na grilla jak kto woli. Są bdb jakościowo i pyszne
paczka kosztuje 11zł ale warto! taki jeden hambiak( z warzywami, sałatą i serem) to już cały obiadno i potrzeba zaspokojona...
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
A ja złapałam teraz smak na czosnkowe rzeczy
oddech mam zapewne zabójczy potem
wczoraj byłam w biedronce i akurat pracownik wykładał gorące bagietki właśnie z masełkiem czosnkowym ale one tak pięknie pachniały że musiałam ją kupić i zjadłam całą zanim do domu dotarłam
Aniesiak, witajPalinas89, Marietta lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:A ja złapałam teraz smak na czosnkowe rzeczy
oddech mam zapewne zabójczy potem
wczoraj byłam w biedronce i akurat pracownik wykładał gorące bagietki właśnie z masełkiem czosnkowym ale one tak pięknie pachniały że musiałam ją kupić i zjadłam całą zanim do domu dotarłam
Aniesiak, witaj
Ostatnio taką bagietkę jadłam na kolację razem z grejfrutem posypanym cukrem
Mina mojego M. kiedy mnie na tym przyłapał - bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:36
aniesiack, Palinas89, mejbi, bimba lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ostatnio taką bagietkę jadłam na kolację razem z grejfrutem posypanym cukrem
Mina mojego M. kiedy mnie na tym przyłapał - bezcenna
Haha no to faktycznie niezłe połączenie
Dziewczyny a Wam też chce się jeść cały czas? Ja wcześniej ogólnie mało jadłam i szybko się najadałam a teraz wszystkiego mi się chce i ciagle coś podjadam. Jak tak dalej pójdzie to pierwszy wyjdzie mi brzuch od nadmiaru jedzenia a nie od dzidziusiaPalinas89 lubi tę wiadomość
-
Patka ale te kotlety wołowe ładnie pachną, to nie są takie świnskie pakowane po 10 czy 20- one śmierdzą to fakt
a że się samemu nie chce robić to fakt... mi robi je mój Rafałpowiedziałam, że on je robi najlepiej i tak już zostało hehe;)) ( wystarczyło podsycić chłopskie ego
)
Mejbi mam tak samo jak Tywcześniej jadłam tyle co ptaszek, a teraz.. po prostu żre i tyle!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:44
mejbi, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc