Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, może wiecie od ilu miesięcy można stosować krople otrivin? w ulotce jest napisane niemowlęta, ale nie napisali od ile m-cy. Bo na kropelkach nasivn soft jest napisane. A chyba mojemu Dominisiowi zaczyna się katar już mu córka sprzedała
-
marzenka06 wrote:Hej dziewczyny, może wiecie od ilu miesięcy można stosować krople otrivin? w ulotce jest napisane niemowlęta, ale nie napisali od ile m-cy. Bo na kropelkach nasivn soft jest napisane. A chyba mojemu Dominisiowi zaczyna się katar już mu córka sprzedała
Hej, ja mam takie co można od 3 miesiąca:)
-
Iwa81 wrote:dziwne, a Ty masz niedoczynność ?
Hmmmm dziwne-narazie jadę na persenie (ziołowy na uspokojenie)[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
josephinka84 wrote:hej, u Nas tak jest dokładnie jak ma skok. Cierpliwości:) Sok minął i dziś pospał ładnie a nic nie zmieniałam:)Patrycja24
-
Patrycja24 wrote:A to moj sie nie da oszukac, cwaniak maly. W nocy karmimy sie co 1,5-2h
Karmie piersia i mam to samo maly budzi sie czesto co 1,5 czasami co 2 i praktycznie nie przenosze go łòżeczka tylko spi obok.. Ale juz przyzwyczailam sie:-)Poli9106 lubi tę wiadomość
-
fistaszek88 wrote:Karmie piersia i mam to samo maly budzi sie czesto co 1,5 czasami co 2 i praktycznie nie przenosze go łòżeczka tylko spi obok.. Ale juz przyzwyczailam sie:-)Patrycja24
-
Kleszcz mnie nie ugryzl...wspominalam wam kiedyś o bolach ,któraś miała wtedy ze mną równocześnie te bóle i miała iść chyba do reumaotologa...
Mi te bóle przeszły same i znowu w się pojawily najgorzej jest z rekoma://// łokieć i nadgarstki... -
Jeśli chodzi o karmienie to ja od tygodnia daję butlę na wieczór bo mam wrażenie ze sie nie najada i jest to niezła wygoda. A tak to kp. Czy Wasze dzieci tez nie chca zostać w domu bez mamy? Bo ja nie mogę wyjsc nawet na godzinę bo zaczyna płakać zaraz po moim wyjściu nie da się uspokoić a tylko wrócę uśmiech na buzi i zadowolona.