Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:Marietta - widzisz ja też miałam pobolewanie w brzuchu. Dupka biorę 3x i mi gin powiedział, że duphaston to mi nie podbije progesteronu za bardzo...
Wiecie co on jest chyba bardzo przewrażliwiony, ale mimo wszystko mu ufam.
No a my mieszkamy w mieszkaniu po dziadkach, oni sami wyprowadzili się na wieś, mają 3 pokojowe mieszkanie, 1 pokój sobie zostawili, bo tam mają jakieś swoje "skarby"no więc my w 2 pokojach na razie, jeszcze nie planuję jak wszystko ogarniemy, ale jakos się pomieścimy. Ja sie boję jeszcze nawet robić planów
szukamy większego mieszkania, a nasze chcemy sprzedać...
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyMy teraz wynajmujemy niby 3 pokoje ale małe i lewo we 2 się mieścimy :p na szczęście na wiosnę wprowadzimy się do swojego domu który jest na etapie budowy wiec miejsca będzie dużo
boje się tylko przeprowadzki w zaawansowanej ciąży
ale co tam marzenia trzeba spełniać
Agnieszka0812, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Na pewno się pomiescicie! My mamy dwa pokoje i dwóch synów
szukamy większego mieszkania, a nasze chcemy sprzedać...
Ano pod tym kątem szukaliśmy mieszkania, żeby nawet trójka czy czwórka wlazła jak nam się udaNasz pokoik tymczasowy- maleństwo, łóżeczko upchniemy chyba przed szafą, nie musimy jej tak często otwierać
kurczę, tak się rozmarzyłam grzebiąc po necie, że zapomniałam, że się jajka gotują na pastę od 40 minut...rzutem na taśmę wyłączyłam gaz... ale śmierdzi nieźle...
Anniusia- u mnie też właściwie nie było konkretnego wskazania do brania duphastonu, nawet nie robiłam badan jeszcze jak przypisał- powiedział, że dla mojego wewnętrznego spokoju, na wrazie czegoi że na bóle brzucha powinno pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 18:36
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
ja muszę jechać do mamy, bo mam tam ciążowe ciuchy
jak tak mi brzuch będzie rósł to w maju będę się kulać
u mnie to już tak wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 19:01
luna91, Marietta, Agnieszka0812, mejbi, xpatiiix3, CassieMK, hiacynta99, Dariaaa88, monilia84, Eustoma, candles88, tiffi, Eliana, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:JusWik - twój avatar mnie strasznie wzrusza
Szczególnie ta dziewczynka z wyciągniętym języczkiem
Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
-
JusWik - ja znowu mam na chłopca przeczucie i takie też miałam w poprzedniej ciąży i się nie dowiedziałam
Ale jakoś tak chłopca widzę u nasDaj Boże żeby teraz się udało
Też czekam jak mój wywali trochęTeż jestem szczupła ogólni i to nawet bardzo, ale właśnie zawsze miałam taki problem, że brzuch szczupły niby bez tłuszczu, ale właśnie taki trochę okrągły, jakby mi jelita wystawały
Dziewczyny doświadczone jak to jest, gdzie dokładnie ten brzuch zaczyna być widać? nad spojeniem łonowym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 19:57
JusWik lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Baronowa mój brzuch podobny dlatego moja mama już coś zagaiła o siłowni
Ja rodziłam 13 miesięcy temu więc myślę, że te mięśnie i macica jeszcze jest jakby "na świeżo" dlatego tak szybko brzuszek mi widać. W pierwszej ciąży taki to miałam w 13 tyg.
JusWik lubi tę wiadomość
-
My po urodzinach i już w łóżkach dzieciaki spia
Tak dołek wypycha najpierw tak pod pepjiem u mnie góra jeszcze w miarę płaska tylko dół wybiło jak cały wypcha to już znaczy ze mam konkret wzdęcie a tak normalnie to sam dół
Dzisiaj to już myślałam że nie znajdę dobrego ubrania i co do czego sukienkę założyłami siedziałam w kurtce u siostry na przyjęciu potem w domu to już normalnie, ale tak się dziwnie patrzą i jak tylko ktoś rzuci tekstem słuchaj chciałam Ciebie coś zapytać czy coś to ja już w napięciu i oczy od razu wytrzeszcz :o
Był Kamil trochę się poprzytulaliśmy i poszedł zaraz po torcie jutro ma przyjść do mnie trochę posiedzimy razem kurde libido szaleje a już my mamy 3 tyg przerwy w sumiehehe może babci nie będzie a dzieci będą grzecznie sie bawić
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
luna91 wrote:JusWik - ja znowu mam na chłopca przeczucie i takie też miałam w poprzedniej ciąży i się nie dowiedziałam
Ale jakoś tak chłopca widzę u nasDaj Boże żeby teraz się udało
Też czekam jak mój wywali trochęTeż jestem szczupła ogólni i to nawet bardzo, ale właśnie zawsze miałam taki problem, że brzuch szczupły niby bez tłuszczu, ale właśnie taki trochę okrągły, jakby mi jelita wystawały
Dziewczyny doświadczone jak to jest, gdzie dokładnie ten brzuch zaczyna być widać? nad spojeniem łonowym?
musi tym razem byc wszystko dobrze i nie dopuszczamy innej mysli i koniec kropka!!!konwalijka lubi tę wiadomość
-
Czesc laski
ja zgodnie z tym, ze trzeba cieszyc sie chwila, spedzilam bardzo mily dzien. Rano sie zapakowalismy i pojechalismy nad morze. Piekna pogoda, wspolnie spedzony czas. Cudowny dzien
a ja nadal mam brak objawow.
luna91, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny