Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętajcie ze to moja druga ciaza i mam rozstęp mięśni. Tzn. To co trzyma mięśnie brzucha w ryzach mam naciągnięte. W pierwszej tak nie bylo
-
Ooo juz brzuszki wstawiamy fajnie
Ja czekam,3 ciaza, poprzedni poród 9,5mca temu i na razie jest tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b47b0bf8878.jpgluna91, Marietta, Agnieszka0812, monilia84, Anna255, Baronowa_83, Dariaaa88, xpatiiix3, mejbi, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
williams1 wrote:Ooo juz brzuszki wstawiamy fajnie
Ja czekam,3 ciaza, poprzedni poród 9,5mca temu i na razie jest tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b47b0bf8878.jpgAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Williams super figurka
Dzien Dobry dziewczyny
U nas sliczna pogoda sie zapowiada bo juz 15'c na termometrze takze dzisiaj wypad na RODOS bedzie
Wczoraj zrobilam badania zaplacilam dosc przyzwoicie bo 230 zl.
Apropo brzuszków to my wczoraj weszliśmy w 10 tydzień to moja 3 ciąża, nie naleze do szczuplych a to mój brzusio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 07:36
s1985, Agnieszka0812, luna91, Baronowa_83, xpatiiix3, mejbi, bimba, hiacynta99, kasius lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Williams super figurka
Dzien Dobry dziewczyny
U nas sliczna pogoda sie zapowiada bo juz 15'c na termometrze takze dzisiaj wypad na RODOS bedzie
Wczoraj zrobilam badania zaplacilam dosc przyzwoicie bo 230 zl.
Apropo brzuszków to my wczoraj weszliśmy w 10 tydzień to moja 3 ciąża, nie naleze do szczuplych a to mój brzusio
Agnieszka0812, monilia84, Eliana lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej mam pytanie jak bylyscie na puerwszych usg to wasz pecherzyk byl raczej podluzny czy okragly ? Wiem ze gdzies to jest ale tutaj jest tyle postow ze chyba nie znajde ... Nie wiem niby powinnam byc spokojniejsza po wizycie a jednak coa mnie trawi -ogolnie jestem prZejmującym człowiekiem. Lekarz mówił że juz powinno cos byc a tu tylko pechplaskiI jakis zarys cialka. Jeszcze musial mi brzuch troszke docisnąć zeby tam zobaczyc cos w środku. I wytrzymaj tu do 23. Jakby juz byl zarodek to juz inaczej ...
Milej niedzieli dziewczyny -
nick nieaktualnywitajcie
jejku dziewczynki ,ale wy jesteście szczuplutkie
u mnie brzuch???
taaaa - jest wiecznie
mam nadwagę - na szczęscie jestem wysoka to jakaś tam strasznie otyła nie jestem ,ale grubsza to i owszem .
przy 175 waze bagatela 85 - masakra ...
w pierwszej ciazy przywaliłam 23kg na szczęscie zwaliłam to ...
w drugiej 18kg i tez sie pozbyłam ...
był moment ze wazylam juz 76kg -ale w tym roku dowaliłam kolejne 9
ale co ja bede sie nad sobą użalać - jak się żre to i sie wygląda
odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciazy - staram sie jesc umiarkowanie ... zreszta mdlosci mi w tym pomagają ... nie jem kolacji ... i poki co waga stoi w miejscu -a nawet lekko w dół ...
powtorze sie piekne macie brzucholki i figury .bravo .
milej niedzielki:*monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzabuszka - teraz moj pecherzyk byl okrągły - w ciazy z corka był podłużny /oczywiscie na samych początkach ... u ciebie nie ma dziwu ze zarodka nie było widac ... to jeszcze wczesniutko - nie martw sie ... wszystko zobaczysz juz niedługo
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:Madziuśka -5,2 wow ... duuzo ci spadło /wymioty pewnie cię męczą co ? czy ogólnie nie masz apetytu ???
dziewczyny ja nie chce sie spaść -- co robić ???
jak jeść ??? -
Marietta wrote:williams- figurę masz jak nastolatka a nie mamuśka
Ja chciałabym rok po porodzie tak wyglądać
Dziękiale to już długo nie potrwa i pewnie będę mieć niedługo brzuszek,w pierwszej ciąży ok 20 tc zaczął się pojawiać ,w drugiej już kolo 14 - 15 tc teraz pewnie będzie szybciej obstawiam jakiś 10 tc.
-
Kochane a ja znowu wkradam sie w rozmowe... bylam w piatek na USG lekarka powiedziala ze u mnie wszystko idzie w dobrym kierunku i ze mam teraz zapisac sie do zwyklej poloznej... Dla mnie jak najbardziej ok tylko ze mam jedno ale i nie wiem jak to rozegrac bo biore tenn cyclogest 2x400mg i ona powiedziala ze jak skoncze tylko 12tc mam zaprzestac brac.. i tu pytanko czy powinnam miec najpierw robione jakies badania??? Czy tak nagle i drastyczne odstawienie progesteronu nie spowoduje u mnie poronienia??? Wiem ze od 12tc lozysko przejmuje funkcje podtrzymujace.. ale skad bede miala pewnosc ze ono da rade to zrobic????
Pomoze ktoras???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:29
myszka2070 -
nick nieaktualnybaronowa- pomimo tego ze nie mam cukrzycy - chyba ją zastosuję ...
pomęczę wójka google i od jutra zacznę ją stosować .
dziękuję Ci bardzo ...
to nie tak dziewczynki ,że ja sie obżeram - ja mam po prostu ogromną tendencję do tycia niestetygenetycznie to już mam
ja jak nie jem sniadan - zjem lekki obiad i na kolacje jakis serek /jablko to stoje w miejscu z waga /a jak tylko przez miesiac zaczne jesc regularnie tzn sniadanko - obiad - kolacja - w miedzyczasie jakies jablko lub serek to ide w górę niestety
tak już mam
ale koniec - z tym - naprawde bo to nie są żarty ...
zaraz dobiję do 100 - a to jest już dramat
w ciazy z corka wazylam 111 kg na porodówce --- to była masakra ...
nie chciałabym tego powtarzać ... nie nie nie ....
-
oj temat brzuszka ja przytyłam 17 i tez ciężko było zbić{karmiłam mlekiem tylko 2 miesiące i to ściągałam bo mały nie złapał cyca } - do teraz ważę z 1,5 kg jak przed tamta ciąża ale fakt popuściłam sobie i jadłam wszystko NA co miałam ochotę najgorsze te ostatnie 2 miesiące wtedy przybrałam z 8kg teraz zobaczymy mam nadzieje zmieścić sie w 15kg. I oby wiecej rozstępów nie bylo na te obecne dalej patrzeć nie mogę