X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No i ekstra Kamil jutro do pracy szef zagroził że jak nie przyjdzie to ma się już nie pojawiać :/ idę z Marcelkiem sama.. No trudno chociaż synek będzie ze mną ;)

Ale ona nic złego nie zrobiła spytała się ona chyba nawet nie kojarzy że ja w zeszłym roku w ciąży chodziłam :P i dzisiaj mialam z Nia lekcje ale ona sam na sam dyskretnie nie na forum klasy takze sie nie obrazilam tylko sie zdziwiłam troszkę ze zapytała, ale coz co raz wiecej osob sie domysla mama tez dzisiaj do mnie ze ja taka blada czy ja chora jakaś nie jestem bo źle wyglądam :P no i dzisiaj pytała mnie jak tam się czuję czy już coś wiem co będzie a ja mówię że obojętne bo mam synka i córkę a ona o jejku taka młodziutka i trzecie dziecko to jej powiedziałam że tylko młoda latami :)

to ile Ty masz kochana lat?? pytam z ciekawości :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio był temat o wieku :P
    Ja 22 w grudniu kończę ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ostatnio był temat o wieku :P
    Ja 22 w grudniu kończę ;)

mi jak zwykle umyka ;) wydaje mi sie,że wiek nie gra roli ważne,abyś była dobrą i odpowiedzialną mamą dla swoich pociech ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzieliśmy wczoraj moim rodzicom :)

Kolacja, tato chciał wypić z zięciem, przyzwyczajeni rodzice "że ja się w nich nie udałam" i pewnie wypiję śladowe ilości wina lub likieru, mówię "Tato, a mnie wódki nie nalejesz?"
    "Naleję!"
    "Nie tato, wolę jak zwykle likier".
    Mama przyniosła likier, odkręcam go ... i mówię:
    "Ależ szkoda, że ja pić nie mogę, bo będziemy mieli dzidziusia!" :)
    I była wielka radość :) <3

xpatiiix3, luna91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:
    Jest Tu ktoś kto nie ma żadnych objawów ciąży no zupełnie nic. Ją czasem zapomninam że jestem w ciąży....
    Jeszcze czytam jakieś historię o zatrzymanym serduszku dziecka, czemu ja się nie mogę porostu cieszyć tylko wczytuje się w jakieś dramatyczne historię...bardzo jestem tym już zmęczona...

Ja nie mam od początku objawów :)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj wieczór męczarni,zawalony nos,chrypa,ból brzucha jak na okres,temperatura 37,5 i w dodatku godzine temu mialam biegunke :/

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    kochana 3 lata temu się rozwiodłam i tego nie żałuję i wiem, że wielu rzeczy nie da się cofnąć i wybaczyć facetowi.

Ja też się rozwiodłam, 9 lat temu odeszłam z maleńką córeczką na rękach od "męża".
    Miałam dość udawania bycia mężem i żoną dla rodziców z praktycznie obcym mi facetem.

To była najlepsza decyzja mojego życia.

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super kurde a u mnie radości nie będzie wręcz nie wiem czy się z rodziną nie pokloce... :/

Candless Ja z dziećmi wychowana w pewnym sensie braci wychowałam ;) takze nie martw sie moje dzieci maja ze mna dobrze a zdazylam sie tez wybawic wiec mnie nie ciągnie :P Nawet nie wiem czy ja ich czasem nazbyt nie rozpieszczam bo Kamil wiecznie mi dopieka że na za dużo pozwalam :P Ale co zrobić jak się kocha nad życie a Ci takie oczy jak kot ze shreka zrobią albo syn przyjdzie mamo posie posie kochana posie i czasem ulegam za szybko.. :P No ale zależy jeszcze na co ;)

candles88 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie cały dzień do bani, powiem wam,że mam już dość, źle znoszę ciągłe mdłości, w kościele myślałam,że zemdleję,większość mszy przesiedziałam, zaparcia wykończą mnie a na dodatek w plecach mnie zakuwa jak siedzę..:(

3jgxxzkra9730jiu.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ale super kurde a u mnie radości nie będzie wręcz nie wiem czy się z rodziną nie pokloce... :/

Candless Ja z dziećmi wychowana w pewnym sensie braci wychowałam ;) takze nie martw sie moje dzieci maja ze mna dobrze a zdazylam sie tez wybawic wiec mnie nie ciągnie :P Nawet nie wiem czy ja ich czasem nazbyt nie rozpieszczam bo Kamil wiecznie mi dopieka że na za dużo pozwalam :P Ale co zrobić jak się kocha nad życie a Ci takie oczy jak kot ze shreka zrobią albo syn przyjdzie mamo posie posie kochana posie i czasem ulegam za szybko.. :P No ale zależy jeszcze na co ;)

i o to chodzi :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mnie dziś cały dzień pobolewa brzuch. A do wizyty jeszcze tydzień a tak bardzo się dziś boje :( dopadł mnie jakiś strach..

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dajcie sobie trochę spokoju z tym zamartwianiem się :) Szczerze to nie ma większego sensu a fasole juz powoli czują emocje i po co im smutne mamy?

kkasya, anka418, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zauważyłam,że na brzuchy wysypało mnie krostkami ale takie dziwne tzn same czerwone większe trochę jak ugryzienie komara ale komar nie ugryzł mnie, widzę,że powoli zmniejszają się jest ich może z 6 jak rozdrapałam to trochę swędziało, hmm czy którąś też na brzuchu wysypało? i czy ewentualnie można pić w ciąży wapno? może to jakaś alergia..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze w tabl lepiej nie te rozpuszczalne ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Tylko ze w tabl lepiej nie te rozpuszczalne ;)

a dlaczego?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:41

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te rozpuszczalne ma mało wspólnego z wapnem i dużo dodatkowego syfu ;) powiem tak mało wapna w wapnie lepiej przełknąć tabl i z głowy :P Nawet już u Nas ped żadna w syropie nie poleca tylko każą dawać w tabl rozkruszać i na łyżeczce :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na brzuchu mam delikatne czerwone plamki no i swędzi :(

dziewczyny nie denerwujcie sie,już bliżej końca zagrożenia dla bąbelków :)....teraz już tylko będzie z górki,ja nadal na lutce z tym,że zmniejszona dawka o połowe (50mg) co 12h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:35

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    a ja na brzuchu mam delikatne czerwone plamki no i swędzi :(

dziewczyny nie denerwujcie sie,już bliżej końca zagrożenia dla bąbelków :)....teraz już tylko będzie z górki,ja nadal na lutce z tym,że zmniejszona dawka o połowe (50mg) co 12h

ale nie krostki bo w sumie u mnie też takie jakby pół centymetrowe, kurczę jak tu się nie martwić, nie wiem czy lecieć jutro do rodzinnej...

3jgxxzkra9730jiu.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krostek nie mam,tylko plamki,ale jakoś sie tym nie przejmuje,myśle że to jakaś reakcja alergiczna na pas,który mam przy spodniach ciążowych

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ