Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde pogoda taka ze nic sie nie chce z malym sie pobawie no ale w domu to żaden ruch... Coś co chwilę podjadam jak tak bedzie dalej to bede kula . A postanowiłam że tym rqzem tyle nie przytyje nic bede nadrobiac płynami albo owocami . Mój brzuch i ja mamy już wystarczająco rozstepow .
-
Dziewczyny w Marks&Spencer jest fajna herbatka imbirowo-cytrynowa, nawet fajna w smaku
troszkę rozgrzewa, dobra na mdłości. Wczoraj kupiłam i właśnie się nią delektuję
hiacynta99, Anna255 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
anka418 wrote:Ja mam niecałe 2,5 Jestem na euthyroxie i musze iść do endo wiec chyba co ginekolog to inaczej...
Toxo robiłam i masę innych badań wszystko mam ok oprócz tsh 2,5 i glukozy 96
W środę idę na krzywą cukrową
ja miałam 3,9 teraz TSH i endo mi letrox podniosła na 200 i 187,5 na przemiennie.
rodzinny może przepisać dawki 25 , dalej juz tylko według zaleceń endo powinien wypisywać. -
Patrze przez okno na mój samochód i się zastanawiam jak ja go odśnieżę przed jazdą do domu...
jak tyle śniegu na nim jest..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:32
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:Patrze przez okno na mój samochód i się zastanawiam jak ja go odśnieżę przed jazdą do domu...
jak tyle śniegu na nim jest..
U mnie całe szczęście tylko deszczyk kropi.Dziś ledwo się zmusiłam żeby z psem na spacer wyjść.A teraz córa już w domu i to co lubię najbardziej lekcje brrAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
williams1 Nie stresuj się będzie dobrze idź do endokrynologa, kiedyś wynik który masz to była norma. Wydaje mi się, że jeżeli Twój ginekolog nie ma specjalizacji ginekolog-endokrynolog to i tak Cie odeśle dalej.
U mnie na wynikach jest norma: kobiety ciężarne do 2,5 ja osobiście mam 2,14 i endokrynolog mówi, że jest bardzo ok.
Już to pisałam ale się powtórzę. Mi skierowanie do endokrynologa wypisała zwykła lekarka rodzinna i do tego z dopiskiem "PILNE" dzięki czemu dostałam termin na NFZ za trzy dni.
Co do wcześniejszych rozmów ja mam obecnie 28 lat w maju będzie już 29, pierwsze dziecko urodziłam mając 26 lat. I jak dziś przeczytałam jest nas tutaj przynajmniej trzy z Opolskiego.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:A która to klasa???
1, w grudniu 6 lat skończy.Powiem Ci,że czasem naprawdę ciężko bo nie chce współpracować,ale dajemy radę.Tylko sucz się od angielskiego trafiła taka że szok.Już dwa razy prawie cała klas pały dostałaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ale żeście podpisały ciesze się bardzo ze wszystkie dotychczasowe wizyty ok ja od początku staram się nie myśleć ze jest coś nie tak teraz już prawie zupełnie wylyzowalam
Ja byłam u położnej zeszło ponad godzinkę bo katę ciąży musiała douzupelniac zabrała mi krew na badania i w sumie tyle miła pogawedkaWyraziłem zgodę na ten test na pappa w pierwszej ciąży nie robiłam a w tej chce sprawdzić ale nie boje się wierze ze z dzudziusuem ok
Co do licznych tyg dzisiaj zapisała mi skończone 10 wiec każdy inaczej liczykolejna wizyta z położna za 6tyg a 1 skan juz 28
Jakoś dzisiaj humor mi się popoprawił i nie martwię się o nic mam cudownego synka i męża drugie dziecko w drodze jeszcze tylko z niecierpliwością czekam na wyraźne ruchy maleństwaxpatiiix3, CassieMK, Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
candles - ja na pappa też nie ale genetyczbe to chyba jest obowiązkowe z tego co mi wiadomo....chociaż sama nie wiem.
Na pewno to stresujące, a z tego co wiem to zdarza się, że wykrywają jakieś wady i koniec końców sie okazuje, że wad nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:59
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:candles - ja na pappa też nie ale genetyczbe to chyba jest obowiązkowe z tego co mi wiadomo....
o to nawet nie wiedzialam,ze genetyczne obowiązkowe,w takim razie z wielką niechęcią musze sie temu USG poddaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:59
-
candles88 wrote:o to nawet nie wiedzialam,ze genetyczne obowiązkowe,w takim razie z wielką niechęcią musze sie temu USG poddać
Kochana, ale ja nie wiem na 100%, tak i się coś obiło o uszy. A czemu nie chcesz roić?3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:No aż z ciekawości poczytałam w necie i faktycznie obowiązkowe nie jest
Ja na genetyczne chyba się zdecyduję, ale na te wszystkie testy chyba już nie.