Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja prawie 1 kg na plusie ale widze ze szersza tylko w pasie sie zrobilam chociaz brzucha mi jeszcze nie widac...no moze jak pojem. Za to dzis rano lezac w lozku wyczulam w dole brzucha cos twardego wielkosci piesci ale bardziej po prawej stronie brzucha, czy to moze byc macica?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:47
nasza dziewczynusia -
izizizi wrote:Ja prawie 1 kg na plusie ale widze ze szersza tylko w pasie sie zrobilam chociaz brzucha mi jeszcze nie widac...no moze jak pojem. Za to dzis rano lezac w lozku wyczulam w dole brzucha cos twardego wielkosci piesci ale bardziej po prawej stronie brzucha, czy to moze byc macica?
macica albo wypchało Ci jelito -
U mnie macica już spora usg robiła to jeździła głowica w połowie między spojeniem a pepkiem wciągnąć niestety już brzucha nie wciągnę a w pasie mam mierzył się ostatnio rano na głodniaka z 3 dni temu 92cm a było 75 czy 76 w 6 tyg nie pamiętam w tabelce zapisalam ale lada moment metra zabraknie w takim tempie... :o no i mam plus 2kg ale zaczęło spadać po drugie no jak ja ostatnio jadam jeden 2 posiłki dziennie niestety o jedzeniu zapominam
ale musze zacząć jeść regularnie bo organizm zacznie odkładać to co zjem jak będę tak rzadko jesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:03
Livia
Nela
Marcel
-
Dariaaa88 wrote:jeju dziewczyny jak to możliwe, że Wasza waga stoi w miejscu bądź jest niższa? ja przed ważyłam ok 58-60 zawsze mi waga skakała w tych normach, teraz mam już dobre 3kg na plusie
ogólnie czuję się gruba a brzuch mam już tak duży jak z moim młodym w 6 miesiącu. ogólnie czuję się źle, leżenie mi nie służy, ale jak ze złym samopoczuciem zabrać się za ćwiczenia ;( chyba powoli zacznę coś robić, bo jak tak dalej pójdzie to będę wyglądać jak słoń
chcę przytyć max 15kg i szybko po porodzie wrócić na siłownię, z młodym miałam 25kg na plusie fakt bardzo szybko zgubiłam, ale skóra dostała po tyłku. rozstępy jeszcze da się przeżyć, bo laserowo da się je zmniejszyć, ale elastyczność skóry ciężko doprowadzić do normy, w szczególności na brzuchu gdzie trzeba bardzo ciężkich i systematycznych ćwiczeń.
wiesz co ja jem mało w porównaniu sprzed ciąży i ze względu na żołądek unikam tłustych, smażonych i fast foodów, słodyczy też raczej mało głównie zupy jem
mnie gin powiedział,że max 10 kg mogę przytyć i będzie tego pilnował
ja mam 165 cm a ważę teraz 59,5 kg i zazwyczaj mi się waha między 58 a 60
natomiast na brzuchu czuję się grubo widzę,że oponka jest większa tym bardziej,że przed ciążą miałam płaski brzuch. -
Ja przed ciaza wazylam 48-50kg teraz prawie 51, ponoc szczuplejsze dziewczyny przyberaja wiecej ja jednak wiecej niz 12kg mam nadzieje nie przytyc, staram sie jesc male porcje co 2-3 godz, mam strasznie probemy z trawieniem jak zjem wieksze porcje czuje sie okropnie, oczywiscie wzdecia i zaparcia na porzadku dziennym, mam nadzieje ze to przejdzie.
nasza dziewczynusia -
kkasya wrote:Ja też właśnie +3, z tym, że staram się ćwiczyć, chociaż w ciągu ostatnich 2 miesięcy miałam ze dwie-trzy tygodniowe przerwy, bo albo przeziębienie i nie chcę się do końca rozchorować albo np. słabo się czułam i wolałam zrezygnować z ćwiczeń.
Teraz tez przeziębiona, więc mam nadzieję, że pod koniec tygodnia coś będę mogła już robić
Staram się jeść zdrowo, chociaż słodkie woła mnie często, plus przed ciążą nie jadłam glutenu (Z powodów zdrowotnych jak i niedoczynności tarczycy) a teraz tak mnie ciągnie do ciemnego pieczywa, że jem codziennieAle waga tak czy siak pokazuje swoje... ciekawe ile przytyję do końca
ooo ja też nie jem glutenu a teraz w ciąży na samą myśl chce mi się wymiotować .. -
nick nieaktualny
-
ja to przed ciążą tak 55-56 przy wzroście 166. tydzien temu ważyłam niecałe 51 kg
teraz juz nadrabiam, bo nie wymiotuje i mam zaparcia - chociaż dzisiaj dla odmiany ze mnie leci.
i strasznie mnie głowa dzisiaj boli. nie wiem, przez pogodę? -
Anniusia wrote:wiesz co ja jem mało w porównaniu sprzed ciąży i ze względu na żołądek unikam tłustych, smażonych i fast foodów, słodyczy też raczej mało głównie zupy jem
mnie gin powiedział,że max 10 kg mogę przytyć i będzie tego pilnował
ja mam 165 cm a ważę teraz 59,5 kg i zazwyczaj mi się waha między 58 a 60
natomiast na brzuchu czuję się grubo widzę,że oponka jest większa tym bardziej,że przed ciążą miałam płaski brzuch.
Jakis francuski lekarz. Dobrze ze nie wymysli 5 km:/. Macica dziecko, krew to jest 12 kg.