X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK dziekuję :* przeoczyłam niechcący twoj wpis

CassieMK lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kciuki kochane ;)

A ja wrzucam przez tinypic wielkość website email i kopiuje link tam gdzie pisze do forum i coś tam

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie euthyrox na czczo 30 minut przed śniadaniem

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogle to dzieki dziewczyny za wszystko :)
    nikomu sie tak z niczym nie wyrzale jak wam :)dzieki dzieki dzieki :* <3

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce a jaka dawkę dostałaś?

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1982baceabdfb018.jpg

hmm ciekawe czy zadziała :)
    wrzucam wam mój brzusio wydaje mi się dość duży jak na skończony 10 tydzień.
    A i sorki za lustro z moim maluchem nie mam siły myć go parę razy dziennie :)

xpatiiix3, kamisia88, luna91, JusWik, mejbi, Eliana, monilia84 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce po to fu jestesmy by wszystkie sie wspierac :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaa emstra brzuszek ladnie juz sterczy ;)

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack powodzenia na pewno z maluszkiem wszystko dobrze trzyma mocno kciuki i daj znać jak wrócisz co i jak :-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 1 ciąży przytyłam 40 kg ale tylko ze swojej głupoty...przyznaję się bez bicia, teraz nie przytyłam nic jeszcze, mam nadziję przytyć ok 7 kg :)

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezcie mnie nie straszcie ją już na siebie nie mogę patrzeć, trzeba się trochę pilnowac i ograniczac

• candles88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś zdrowow na obiad pulpety z rosołu i buraki,a na kolacje jabłko z bananem i tyle ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Alicce a jaka dawkę dostałaś?
    50

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie stresujące się jedząc regularnie zdrowe rzeczy plus na ile to możliwe aktywność fizyczna nie przytyjemy nie wiadomo jak dużo ja juz nie mogę się doczejac jeszcze gdzieś 3 tyg i wracam do ćwiczeń ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    50

Tez biore 50 :) tak jak pisałam wcześniej rano !!!!

Jutro mam wizytę trochę zaczynam się stresować a we wtorek kolejne usg ale już inne ;p

Moja mama się śmieje ze mnie, w nocy spie 12 godz i jeszcze w dzień 2 :)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mdłości w nocy,ale to takie,że miska musi być w zasięgu bo mam obawy,że nie dolece do ubikacji,a jak już mam miske pod brodą nagle mdłości ustają,poleci troche śliny i nic...czy wy też tak macie??? ja mam tak od 4 nocy i zastanawiam się czy to normalne?

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Dziewczyny nie stresujące się jedząc regularnie zdrowe rzeczy plus na ile to możliwe aktywność fizyczna nie przytyjemy nie wiadomo jak dużo ja juz nie mogę się doczejac jeszcze gdzieś 3 tyg i wracam do ćwiczeń ;-)

Nie wiem jak to jest z tą aktywnością ? sąsiadka w aktywnej ciazy przytyła 30 kg a znowu nie jadła nie wiadomo ile , w kolejnej ciazy leży od 4 miesiąca z powodu cieknacych wód, pesara na szyjce i rozwarciu 3 cm i tylko 11 kg przytyła i je normalnie :P

Nie rozumiem tego :)

Ja w ciąży pierwszej byłam bardzo aktywna bo super się czułam i jadłam normalnie a przytyłam 25 kg :/ czym to idzie ??

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Nie wiem jak to jest z tą aktywnością ? sąsiadka w aktywnej ciazy przytyła 30 kg a znowu nie jadła nie wiadomo ile , w kolejnej ciazy leży od 4 miesiąca z powodu cieknacych wód, pesara na szyjce i rozwarciu 3 cm i tylko 11 kg przytyła i je normalnie :P

Nie rozumiem tego :)

Ja w ciąży pierwszej byłam bardzo aktywna bo super się czułam i jadłam normalnie a przytyłam 25 kg :/ czym to idzie ??
    A zarzuciła w miarę szybko? :-)
    Tak naprawdę przy odchudzaniu największą rolę odgrywa dieta to 70% sukcesu może jadła dużo cukru czy złych tłuszczy :-) trudno powiedzieC..
    Ja tylko przytyłam 7 a miesiąc po porodzie straciłam tylko 2kg a potem to tylko systematycznie waga w górę górę. Wiem jedno po porodzie i połogu biorę się znowu ostro za siebie :-)
    Przed ciążą byłam bardzo aktywna teraz na te 3 miesiące odposcilam ale tylko dlatego ze u mnie w UK w razie problemów z dzidzia nikt mi nie pomoże do końca 13tyg nie chce ryzykować. Tak czy siak aktywność fizyczna o ile możliwa w ciąży nikomu nie zaszkodzi ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko naprawde jak modelka wyglądała, brzuch jak zobaczyłam to jak by w ciazy nie byla a mi pozostał worek :-\ to chyba geny

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje podejście jest takie ze nie warto przesiedziec ciąży bo potem naprawdę ciężko się wziąć i zacząć coś robić wiem po sobie jak zaczynałam to był normalnie koszmar zero kondycji zero mięśni nic, teraz od 2 miesięcy tez nie ćwiczę i czuje się milion razy gorzej taka zastana i bez energii do życia a i w ciele widać zmiany nie mowie o brzuchu bo to oczywiste ale ręce czy nogi nie są już takie super a to tylko przerwa 2 miesięczna.
    Ja ogarnęła sobie fajny pilates dla ciężarnych i myślę robić :-) plus rowerek stacjonarny ale to zobaczę na ile siły starczy. :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:57

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
‹‹ 342 343 344 345 346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ