Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmm ciekawe czy zadziała
wrzucam wam mój brzusio wydaje mi się dość duży jak na skończony 10 tydzień.
A i sorki za lustro z moim maluchem nie mam siły myć go parę razy dzienniexpatiiix3, kamisia88, luna91, JusWik, mejbi, Eliana, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam mdłości w nocy,ale to takie,że miska musi być w zasięgu bo mam obawy,że nie dolece do ubikacji,a jak już mam miske pod brodą nagle mdłości ustają,poleci troche śliny i nic...czy wy też tak macie??? ja mam tak od 4 nocy i zastanawiam się czy to normalne?
-
nick nieaktualnyMadziaaaaa wrote:Dziewczyny nie stresujące się jedząc regularnie zdrowe rzeczy plus na ile to możliwe aktywność fizyczna nie przytyjemy nie wiadomo jak dużo ja juz nie mogę się doczejac jeszcze gdzieś 3 tyg i wracam do ćwiczeń
Nie wiem jak to jest z tą aktywnością ? sąsiadka w aktywnej ciazy przytyła 30 kg a znowu nie jadła nie wiadomo ile , w kolejnej ciazy leży od 4 miesiąca z powodu cieknacych wód, pesara na szyjce i rozwarciu 3 cm i tylko 11 kg przytyła i je normalnie
Nie rozumiem tego
Ja w ciąży pierwszej byłam bardzo aktywna bo super się czułam i jadłam normalnie a przytyłam 25 kgczym to idzie ??
-
hiacynta99 wrote:Nie wiem jak to jest z tą aktywnością ? sąsiadka w aktywnej ciazy przytyła 30 kg a znowu nie jadła nie wiadomo ile , w kolejnej ciazy leży od 4 miesiąca z powodu cieknacych wód, pesara na szyjce i rozwarciu 3 cm i tylko 11 kg przytyła i je normalnie
Nie rozumiem tego
Ja w ciąży pierwszej byłam bardzo aktywna bo super się czułam i jadłam normalnie a przytyłam 25 kgczym to idzie ??
Tak naprawdę przy odchudzaniu największą rolę odgrywa dieta to 70% sukcesu może jadła dużo cukru czy złych tłuszczytrudno powiedzieC..
Ja tylko przytyłam 7 a miesiąc po porodzie straciłam tylko 2kg a potem to tylko systematycznie waga w górę górę. Wiem jedno po porodzie i połogu biorę się znowu ostro za siebie
Przed ciążą byłam bardzo aktywna teraz na te 3 miesiące odposcilam ale tylko dlatego ze u mnie w UK w razie problemów z dzidzia nikt mi nie pomoże do końca 13tyg nie chce ryzykować. Tak czy siak aktywność fizyczna o ile możliwa w ciąży nikomu nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
moje podejście jest takie ze nie warto przesiedziec ciąży bo potem naprawdę ciężko się wziąć i zacząć coś robić wiem po sobie jak zaczynałam to był normalnie koszmar zero kondycji zero mięśni nic, teraz od 2 miesięcy tez nie ćwiczę i czuje się milion razy gorzej taka zastana i bez energii do życia a i w ciele widać zmiany nie mowie o brzuchu bo to oczywiste ale ręce czy nogi nie są już takie super a to tylko przerwa 2 miesięczna.
Ja ogarnęła sobie fajny pilates dla ciężarnych i myślę robićplus rowerek stacjonarny ale to zobaczę na ile siły starczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:57
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość