X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK dziekuję :* przeoczyłam niechcący twoj wpis

CassieMK lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kciuki kochane ;)

A ja wrzucam przez tinypic wielkość website email i kopiuje link tam gdzie pisze do forum i coś tam

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie euthyrox na czczo 30 minut przed śniadaniem

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogle to dzieki dziewczyny za wszystko :)
    nikomu sie tak z niczym nie wyrzale jak wam :)dzieki dzieki dzieki :* <3

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce a jaka dawkę dostałaś?

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1982baceabdfb018.jpg

hmm ciekawe czy zadziała :)
    wrzucam wam mój brzusio wydaje mi się dość duży jak na skończony 10 tydzień.
    A i sorki za lustro z moim maluchem nie mam siły myć go parę razy dziennie :)

xpatiiix3, kamisia88, luna91, JusWik, mejbi, Eliana, monilia84 lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce po to fu jestesmy by wszystkie sie wspierac :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaa emstra brzuszek ladnie juz sterczy ;)

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack powodzenia na pewno z maluszkiem wszystko dobrze trzyma mocno kciuki i daj znać jak wrócisz co i jak :-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 1 ciąży przytyłam 40 kg ale tylko ze swojej głupoty...przyznaję się bez bicia, teraz nie przytyłam nic jeszcze, mam nadziję przytyć ok 7 kg :)

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezcie mnie nie straszcie ją już na siebie nie mogę patrzeć, trzeba się trochę pilnowac i ograniczac

• candles88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś zdrowow na obiad pulpety z rosołu i buraki,a na kolacje jabłko z bananem i tyle ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Alicce a jaka dawkę dostałaś?
    50

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie stresujące się jedząc regularnie zdrowe rzeczy plus na ile to możliwe aktywność fizyczna nie przytyjemy nie wiadomo jak dużo ja juz nie mogę się doczejac jeszcze gdzieś 3 tyg i wracam do ćwiczeń ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    50

Tez biore 50 :) tak jak pisałam wcześniej rano !!!!

Jutro mam wizytę trochę zaczynam się stresować a we wtorek kolejne usg ale już inne ;p

Moja mama się śmieje ze mnie, w nocy spie 12 godz i jeszcze w dzień 2 :)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mdłości w nocy,ale to takie,że miska musi być w zasięgu bo mam obawy,że nie dolece do ubikacji,a jak już mam miske pod brodą nagle mdłości ustają,poleci troche śliny i nic...czy wy też tak macie??? ja mam tak od 4 nocy i zastanawiam się czy to normalne?

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Dziewczyny nie stresujące się jedząc regularnie zdrowe rzeczy plus na ile to możliwe aktywność fizyczna nie przytyjemy nie wiadomo jak dużo ja juz nie mogę się doczejac jeszcze gdzieś 3 tyg i wracam do ćwiczeń ;-)

Nie wiem jak to jest z tą aktywnością ? sąsiadka w aktywnej ciazy przytyła 30 kg a znowu nie jadła nie wiadomo ile , w kolejnej ciazy leży od 4 miesiąca z powodu cieknacych wód, pesara na szyjce i rozwarciu 3 cm i tylko 11 kg przytyła i je normalnie :P

Nie rozumiem tego :)

Ja w ciąży pierwszej byłam bardzo aktywna bo super się czułam i jadłam normalnie a przytyłam 25 kg :/ czym to idzie ??

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Nie wiem jak to jest z tą aktywnością ? sąsiadka w aktywnej ciazy przytyła 30 kg a znowu nie jadła nie wiadomo ile , w kolejnej ciazy leży od 4 miesiąca z powodu cieknacych wód, pesara na szyjce i rozwarciu 3 cm i tylko 11 kg przytyła i je normalnie :P

Nie rozumiem tego :)

Ja w ciąży pierwszej byłam bardzo aktywna bo super się czułam i jadłam normalnie a przytyłam 25 kg :/ czym to idzie ??
    A zarzuciła w miarę szybko? :-)
    Tak naprawdę przy odchudzaniu największą rolę odgrywa dieta to 70% sukcesu może jadła dużo cukru czy złych tłuszczy :-) trudno powiedzieC..
    Ja tylko przytyłam 7 a miesiąc po porodzie straciłam tylko 2kg a potem to tylko systematycznie waga w górę górę. Wiem jedno po porodzie i połogu biorę się znowu ostro za siebie :-)
    Przed ciążą byłam bardzo aktywna teraz na te 3 miesiące odposcilam ale tylko dlatego ze u mnie w UK w razie problemów z dzidzia nikt mi nie pomoże do końca 13tyg nie chce ryzykować. Tak czy siak aktywność fizyczna o ile możliwa w ciąży nikomu nie zaszkodzi ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko naprawde jak modelka wyglądała, brzuch jak zobaczyłam to jak by w ciazy nie byla a mi pozostał worek :-\ to chyba geny

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje podejście jest takie ze nie warto przesiedziec ciąży bo potem naprawdę ciężko się wziąć i zacząć coś robić wiem po sobie jak zaczynałam to był normalnie koszmar zero kondycji zero mięśni nic, teraz od 2 miesięcy tez nie ćwiczę i czuje się milion razy gorzej taka zastana i bez energii do życia a i w ciele widać zmiany nie mowie o brzuchu bo to oczywiste ale ręce czy nogi nie są już takie super a to tylko przerwa 2 miesięczna.
    Ja ogarnęła sobie fajny pilates dla ciężarnych i myślę robić :-) plus rowerek stacjonarny ale to zobaczę na ile siły starczy. :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:57

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
‹‹ 342 343 344 345 346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ