Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Ja szukam po internecie próbek, na allegro kupowałam takie małe balsamiki pallmers, na darmowe próbki chyba nie ma co liczyć ;)

Od trzech dni cierpię na okropną bezsenność... a jak już usnę budzę się do łazienki, i tak co godzina się budzę i nie mogę usnąć... macie jakieś sposoby na bezsenność? Strasznie się męczę :(
    Zaparz sobie rumianek z melisa ale takie 100% herbaty i zaparzaj z 12 min, poźniej to wypij przed snem :)

Marietta lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje mdlosci zmienily sie w regularne wieczorne rzyganie. Kurde myślałam ze to juz będzie przechodzic a nie sie nasilać ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde z tym zusem to komedie niektóre listopadówki do dzisiaj walczą...

Madziu najważniejsze że wiesz na co alergia i możesz działać ;) powodzenia w pieczeniu chleba ;)

A ja usnęłam po 19 z córką i wstałam wyspana godzinę temu i zasnąć nie mogę :/

Co do ciemnej linii na brzuchu to ja tam wiem jakoś początek 3 trym w pierwszej ciąży nie amietam dobrze w drugiej prawie od początku bo nie zdążyła dobrze zblednac a teraz w sumie też już zaczyna ciemne ale w drugiej już taką ciemna jak w ierwszej nie była taka słabo rzucając się w oczy no i wcale nie musi być nie każdej kobiecie się pojawia :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) witam się z pracy :)

Mam strasznego lenia nic mi się nie chce ale jak mus to mus :)

Ja nie pamiętam w poprzednich ciążach kiedy miałam ciemną kreskę, ale z Klaudią to dość późno a z Wiki chyba szybciej :)

Baronowa współczuje żygańska :(

U mnie spanie jest takie na zmianę, czasem w nocy nawet na siku się nie budzę, a czasem 2 razy. Wieczorami mam problem z zaśnięciem, a później rano jak dzwoni budzik to nie wiem co się dzieję :)

MIłego dnia :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie scina popołudniami. Potem sie nie mogę zasnąć a rano jak dzwoni budzik to prawie placze ;)

monilia84 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Na wczorajszej dodatkowej wizycie okazało sie ze to była tylko panika, z dzidziolem wszystko ok, ma juz 1,84 cm, rozwija sie prawidłowo i serduszko bije jak dzwon !
    Uspokoiłam sie :)
    No i zwolnienie dostałam wiec siedzę nad herbatka (gorzką, bo mdłości nie odpuszczają) i tak sobie rozmyślam what to do ;)

I szczerze podziwiam te z Was które pracują na najwyższych obrotach... Ja chciałam ale wymiękłam :(

Miłego dnia !

Dariaaa88, monilia84, nick nieaktualny, xpatiiix3, Marietta, bimba, ma_lina, luna91 lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:38

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

No to zaczynamy kolejny dzionek :)
    Kto dziś wizytuje ?
    Agnieszka jak sie czujesz???

Miłego Dnia :*

monilia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Mnie od obudzenia boli dynia... Zrobiła sobie kawe i vzekam na rozwój sytuacji czy mi zaszkodzi dziś czy nie:)

Edit: Baronowa chyba razem weszlysmy w etap rzyganska!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:29

• candles88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z Wami w 10 tc....ja zaspałam na zajęcia :/

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles to rób sobie długi weekend!;)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko 1 ćw miałam także nie jest źle....z mężem wczoraj późno wrocilismy do domu i we śnie wylaczyl budzik :) zabieram sie za rybe z puszki i konserwe tyrolska o rany,ale mam ochote :) <3

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:06

f2w3rjjg9i651cla.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kamisia- melisa + rumianek dają radę ;) Dzisiaj spałam jak dziecko, a może to zmęczenie mnie też rozłożyło... :) U mnie popołudniowe drzemki są normą, szczęśliwie mdłości i wymioty w ciąży mnie zupełnie ominęły ;)

La-mia- ja za to muszę walczyć dalej o L4 :/ Najgorszy ból brzucha i pachwin. Dramat. Teraz jeszcze rozjeżdżają mi się mięśnie brzucha- bo mi bandzioch szybko rośnie- i mam takie kłócie męczące w okolicach pępka. Dzisiaj kończy mi się zwolnienie, a ginekolog nie chce dać, więc przez weekend muszę coś rozkminić, nie mam siły siedzieć w pracy... może urlop wykorzystam... :)

Anesciak- mój nie uświadomił sobie jeszcze w stu procentach, nie dotarło do niego, że jestem w ciąży. Może Twój mąż powinien iść z Tobą na usg, zobaczyć dzidzię na własne oczy i przejmie się Twoim stanem? To Wasza wspólna ciąża... życzę żeby jaknajszybciej przejrzał na oczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:48

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:06

f2w3rjjg9i651cla.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

aniesiack lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack - o tak napewno twoje hormony tez maczały w tym palce ;)
    nie przejmuj sie ... faceci są z innej planety - nie rozumieją nas / ale ja ciebie doskonale rozumiem - teraz juz tak nie mam - /mam wsparcie w przytulaskach u swoich malych brzdąców ,ale jak bylam w 1 ciazy tez mialam ogromna potrzebe gadania o ciazy / bezwarunkowej milosci ze strony meza ciaglych przytulasków itd itp a jak sie mała urodzila to wogle miałam jakąś deprechę ... ale to trwało na szczesie tylko 2 miesiące -myślę ,że to dlatego ,że juz nie byłam tylko JA ,że juz trzeba było wstawać do dziecka w nocy - nie dosypiać ... nie było możliwości robienia tego czego sie w danym momencie chce ... itp - skonczyły sie na jakis czas rozmowy wieczorne z mezem - bo kazdy zmeczony padał jak grucha - czułam sie samotna trochę ,ale przeszło dość szybko ... teraz zupełnie inaczej patrze na wszystko jestem juz bardziej doświadczona hehehe ... dojrzalsza :) owszem miewam dni smutasa -ale to chyba normalne nie tylko w ciąży - życie ;)
    zobaczysz jak sie dzidzia urodzi -przejdzie okres połogu -znów bedziecie sie sobą cieszyć :) a maluszek bedzie waszym najkochanszym skarbem :)
    główka do góry :)

aniesiack lubi tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,troche wyrozumiałości dla facetów....

aniesiack,ja niestety nie mam pojecia jak możesz sie czuć,nie mając wsparcia u męża,ja jestem w odwrotnej sytuacji,ale postaw sie na jego miejscu,że on traz przechodzi na tryb,że wszystko się zmieni....myślę,że sam sobie wszystko układa w głowie no bo co ja co,ale pojawienie sie maluszka w życiu wywraca je do góry nogami :) postaraj sie nie naciskać tylko po prostu z nim porozmawiaj,zapytaj dlaczego tak sie zachowuje itp szczera rozmowa naprawde dziala cuda ;)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta - ale jak to nie chce Ci dać?
    Qrczę, mój od samego początku kusił zwolnieniem, to ja sie upierałam ze jeszcze popracuję...
    Chodzisz prywatnie czy na fundusz?

Aniesiack - może pogadaj z malżem tak szczerze, o swoich oczekiwaniach i w ogole... Z tego co pamietam to Wy rownież przeszliście przez ivf prawda?
    Myśle ze to ma znaczny wpływ na psychikę zarówno kobiety jak i mężczyzny. Może po prostu jeszcze do niego nie dotarło?
    U mnie jest chyba na odwrót, mąż odnajduje sie rewelacyjnie, a u mnie to rożnie bywa...

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ