X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles a skąd taką pokazna kolekcja:)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    To nam długo zajęło aby zdecydować się na ślub bo 6 lat sami chcieliśmy mieć pierwsze dziecko mieszkać razem a dopiero potem zdecydowaliśmy ze razem jednak wszystko przetrwamy i chcemy być ze sobą na zawsze (nie ukrywam narodziny dziecka dużo zmieniły w pewnym momencie mieliśmy siebie dość ale koniec końców doszliśmy do porozumienia) w czerwcu mieliśmy ślub wiec się śmiejemy ze ta ciaza to prezent poslubny. :-D

u mnie szybko wszystko poznaliśmy sie w ostatnim tygodniu kwietnia w zeszlym roku w internecie na portalu randkowym,weszlam tam z nudów haha,w pierwszym tygodniu maja sie spotkalismy w realu od po tygodniu zaczelismy sie spotykac oficjalnie(musialam zostawic mojego wtedy narzeczonego) ja w lipcu wyjechalam do usa i myslalam ze przejdzie nam,ze odleglosc nas ostudzi,ale oboje zaczelismy wariowac bez siebie,mialam tam siedziec 3 miesiace,wrocilam po 3 tygodniach i od razu sie zareczylismy,to byl sierpien,pamietam na wspolnych wakacjach na mazurach,wrocilismynz urlopu szybko zaklepalismy termin slubu 25 październik i od mojego powrotu jestesmy nierozłączni :)

Aniu_leczka, Anna255, bimba, Madziuśka, luna91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:
    Candles a skąd taką pokazna kolekcja:)

z empiku :) tam gine zawsze ide pooglądać,a wychodze ze stertą książek :D

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles ciekawi mnie ta 'ciąża, poród, macierzyństwo ' czytałas juz ? :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    jak Twoje TSH wyglądało wcześniej np rok temu? mi TSH spadło do 0,005 i tak zaczęła się moja przygoda z zapaleniem, dostałam tylko bloker na moje objawy, miałam kołatanie serca, uderzenia gorąca i drżały mi ręce oraz cierpiałam na bezsenność. nie dawał mi nic obniżającego hormony ponieważ obserwacja tarczycy była zbyt krótka a USG było ok, po pół roku moja tarczyca z takiej nadczynności przeszła sama w niedoczynność z wynikiem ponad 11,6 no i tu dostałam leki bo brak hormonu jest gorszy niż jego nadmiar. i w ciąży też nie ma co zbytnio się przejmować nadczynnością, bo niedoczynność bardziej szkodzi maleństwu a brać leki na nadczynność ja bym się zastanawiała, umów się na wizytę do dobrego endokrynologa :)

Ostatni wynik jaki robiłam wynosił 1.012. W poniedziałek mam wizytę więc zobaczę co mi powie i może poleci mi jakiegoś dobrego endo :)

Madziaaa a oscypki w ciąży to chyba nie bardzo dozwolone są. Produkowane są z mleka niepasteryzowanego. Sama je uwielbiam ale już parę osób mnie przestrzegło przed nimi w ciąży.

Cigaretta śliczny maluszek :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie wiem do końca ale ja mam od cioci wiec myślę że w miarę pewne źródło. Tak już zjadłam to teraz i tak więcej nie mam :-P

w7eM.png
    ozEK.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Candles ciekawi mnie ta 'ciąża, poród, macierzyństwo ' czytałas juz ? :)

nie czytam żadnej od początku do końca,ale ta najbardziej mi sie spodobała ;) wszystko jest ładnie i klarownie wytłumaczone no i na + też grafika :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Was ciagnie a mnie nie boli nic. Nawet cycki odpuscily. Czsem tylko cos zakluje z lewej strony. Dobrze ze jutro wizyta bo chyba bym zwariowala.
    mi tez mam wrazenie ze wszystko ustepuje , piersi juz jakby nie rosly , wczoraj kazalalm mojemu P dotykac je i zeby mi powiedzial czy zmalaly czy nie :-) , schiza , zadnych objawow zero , no brzuszek rosnie chociaz narazie to sadelko same ale juz Go sie nie da wciagnac...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    u mnie szybko wszystko poznaliśmy sie w ostatnim tygodniu kwietnia w zeszlym roku w internecie na portalu randkowym,weszlam tam z nudów haha,w pierwszym tygodniu maja sie spotkalismy w realu od po tygodniu zaczelismy sie spotykac oficjalnie(musialam zostawic mojego wtedy narzeczonego) ja w lipcu wyjechalam do usa i myslalam ze przejdzie nam,ze odleglosc nas ostudzi,ale oboje zaczelismy wariowac bez siebie,mialam tam siedziec 3 miesiace,wrocilam po 3 tygodniach i od razu sie zareczylismy,to byl sierpien,pamietam na wspolnych wakacjach na mazurach,wrocilismynz urlopu szybko zaklepalismy termin slubu 25 październik i od mojego powrotu jestesmy nierozłączni :)
    u nas bylo podobne ..jestesmy ze soba 6 miesiecy tylko...poznalismy sie na portalu randkowym tez od razu zaiskrzylo po tyg od wyznal mi milosc i powiedzial ze on wie ze jestem miloscia jego zycia a po 2 tyg ja ..po 3 miesiacach znajomosci wprowadzilam sie do niego

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cigaretta sliczne malenswto , duzy taki...
    agnieszka to odpoczywaj i fajnie ze Cie juz wypuscili...
    ja was pomalu nadrabiam , dzisiaj 7 godz w pracy , czuje sie swietnie wiec chce pracowac ..powiedzialam dzisiaj jednemu klientowi ze jestem w ciazy juz myslalam ze mi podziekuje ale On to przyjal bardzo fajnie a pracuje u niego dopiero 2 tyg.., jeszcze zalatwil mi swoja kolezanke zebym u niej pracowala ,przy moich zerowych objawach to sie bardzo ciesze ze mam troszke wiecej pracy ..

dostalam dzisiaj list ze szpitala mam usg wyznaczone na 9 listopad , kupe czasu jeszcze /...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    ja za swojego meża wyszłam po 4 miesiącach znajomości :)

ja z moim po 4 miesiacach znajomosci, zaczelam sie starac o dziecko. No i tak nam zeszlo juz ponad 2 lata razem hehe :)

• monilia84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta prześliczny bobasek. Gratuluje udanych wizyt ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:16

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena91 wrote:
    Ją dzisiaj miałam nudności ( ale bez wymiotów) i klulo mnie w macicy :)
    Małż mi zafundowal co bym się czymś zajęła a i wiedzę jakąś zaczerpnęła:p
    20151016-180044.jpg

mam ta sama ksiazke :)

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 33 lata i 10 letnią córeczkę urodzoną na studiach, z ojcem rozstałam się od razu po jej urodzeniu.

Mojego męża poznałam 4 lata temu. Przez Badoo - portal randkowy :D

Iskrzyło od razu.

Ohh iskrzy jeszcze bardziej! <3 :D

Staraliśmy o dziecko od 1,5 roku.

Od 1 sierpnia jesteśmy małżeństwem, moje koleżanki żartowały, że moja macica się ruszy jak będzie po bożemu- czyli dopiero po ślubie i tak było :D

bimba, bereda11, Marietta, candles88 lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    ja z moim po 4 miesiacach znajomosci, zaczelam sie starac o dziecko. No i tak nam zeszlo juz ponad 2 lata razem hehe :)
    ja myslalam ze tylko ja jestem taka szalona ...ja jestem juz troche doswiadczona zyciowo i przez dobrych kilka lat bylam sama bo mi nikt nie pasowal a tu buch poznalam Go i strzala amora mnie trafila :-)

Foto_Anna lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąz i ja znamy się 27 lat :D Powaznie, od urodzenia jestesmy sąsiadami, oczywiście w dzieciństwie się biliśmy i szczerze nienawidziliśmy. Dopiero jak mielismy 17 lat to zaczęliśmy rozmawiać i od wtedy jesteśmy razem a ślub bralismy 28 grudnia 2013:)

Foto_Anna, bereda11, Marietta, xpatiiix3, Agnieszka0812, Madziuśka, bimba, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamisiu, to Wy jak stare dobre małżeństwo :D

kamisia88, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto_Anna wrote:
    Kamisiu, to Wy jak stare dobre małżeństwo :D
    Zgadza się, jak STARE :D

Foto_Anna lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę... ale macie historie... :)
    Ja poznałam męża 7 lat temu w pracy, po roku się zeszliśmy, pół roku temu wzięliśmy ślub :) Czyli tak standardowo, bez szaleństw ;)
    CHOCIAŻ zapytał czy za niego wyjdę po miesiącu ;)

Foto_Anna, Agnieszka0812, kamisia88 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta , to romantyczne - takie spontaniczne zaręczyny po miesiącu! :)

No ale jeśli wyglądasz jak Shakira (foto w awatarze) to ja mu się nie dziwię! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:02

Marietta, bereda11 lubią tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: