Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3b6601daa51.jpg
3,37 cm szczęściawszystko jest w porządku z maleństwem, ciąża wg usg 10t5d
gin pokazywał mi rączki, nóżki itd. Uffffffff
następna wizyta 17 listopada, teraz znowu miesiąc czekać, ale jestem spokojniejsza.
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:dziewczyny - miala ktoras cesarke? jak dlugo sie do siebie dochodzi i ile sie jest w szpitalu po cc?
Takie jeszcze pytanie apropo cesarki "na zyczenie". Slyszalam od znajomej, ze to koszt ok 1000 zl. Jak oni w takim przypadku ustalaja termin porodu? Bo np ja mam na 6 maj, to zeby porod naturalny mnie nie zaskoczyl, domyslam sie, ze jakos wczesniej jest to cc organizowane, czy sie myle?
co w przypadku, gdy sie zaplaci wczesniej za taka usluge, a maluch nas zaskoczy i bedzie chcial szybciej sie urodzic? Kasa wplacona na cc przepada?
Jesli ktos sie orientuje w tym temacie, prosze o opinie
To się podłączam.Po pierwszym porodzie poważnie się nad tym zastanawiam.Panicznie się boję porodu sn.Jakbyście wiedziały gdzie w Wawie można załatwić to byłabym wdzięczna -
nick nieaktualny
-
candles88 wrote:ja za swojego meża wyszłam po 4 miesiącach znajomości
Jeju jakie zakochańce:-)Nam trochę to zajęło czasu, ale po dwóch tygodniach znajomości po prostu wiedziałam, że to będzie mój mąż i tak się stałoFoto_Anna, bimba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu_leczka wrote:Czyli wszystko dobrze?Teraz tylko spokój i odpoczynek:-)Nie ma to jak w domuFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Magdalena91 wrote:Ją dzisiaj miałam nudności ( ale bez wymiotów) i klulo mnie w macicy
Małż mi zafundowal co bym się czymś zajęła a i wiedzę jakąś zaczerpnęła:p
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
To nam długo zajęło aby zdecydować się na ślub bo 6 lat sami chcieliśmy mieć pierwsze dziecko mieszkać razem a dopiero potem zdecydowaliśmy ze razem jednak wszystko przetrwamy i chcemy być ze sobą na zawsze (nie ukrywam narodziny dziecka dużo zmieniły w pewnym momencie mieliśmy siebie dość ale koniec końców doszliśmy do porozumienia) w czerwcu mieliśmy ślub wiec się śmiejemy ze ta ciaza to prezent poslubny.
Agnieszka0812, Aniu_leczka, bereda11, bimba lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Można powiedzieć, że lepiej. W domu mam się ratować apapem i naproxenem w żelu, jestem też umówiona z fizjoterapeutką
W domku lepiej się dochodzi do siebie :-)Oby się obyło bez takich następnych problemów.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość