Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taka niespodzianka rano na fejsie ja rok temu równo 14 dni po porodzie z moim okruszkiem niedużo ponad 2kg
z 2150g miała tutaj jakoś i zoltaczke
monilia84, Marietta, Aniu_leczka, OlkaBdg, Alicce, Madziaaaaa, mejbi, JusWik, Agnieszka0812, Anna255, Clio_99, Patrycja24, bereda11, Anjaa, luna91, kamisia88, La-mia, Foto_Anna, izizizi, kasius, CassieMK lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mnie dzisiaj śniło się, że rodzę w domu. Sen całkiem sympatyczny, bo urodziłam sobie bez problemu w tym śnie i było fajnie
Gorzej, że sen o porodzie miałam pewnie dlatego, że obudziło mnie w środku nocy takie silne "szarpanie" macicy... Przestraszyłam się nie na żarty... Trzy albo cztery takie mocne skurcze/ szarpnięcia i już zasnać nie mogłam
-
nick nieaktualny
-
cześć kochane. U nas też pochmurno, szaro i pada deszcz.
Proszę trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę, Jakoś strasznie się boję i ogólne doła mam strasznego. Może dlatego że właśnie poprzednią ciążę straciłam właśnie w tym czasie. Obiecałam sobie i maleństwu że jak będzie teraz dobrze to już nie będę się stresować. Postaram się cieszyć ciąża jak należy.
Idę zaraz wziąć kąpiel i ogarnąć się troszkę przed wizytą.luna91 lubi tę wiadomość
-
Pati super figurka ja wyglądałam dalej jak w 7 miesiącu ciąży
Dziewczyny mam takie nietypowe pytanie sprawa jest taka ze tutaj jak wszędzie proponują mi szkole rodzenia byłam parę razy w pierwszej ciąży w angielskiej ale mi nie pasuje jest beznadziejna może znacie jakaś szkole rodzenia online? Taka godna polecenia? -
xpatiiix3 wrote:Taka niespodzianka rano na fejsie ja rok temu równo 14 dni po porodzie z moim okruszkiem niedużo ponad 2kg
z 2150g miała tutaj jakoś i zoltaczke
-
JusWik wrote:cześć kochane. U nas też pochmurno, szaro i pada deszcz.
Proszę trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę, Jakoś strasznie się boję i ogólne doła mam strasznego. Może dlatego że właśnie poprzednią ciążę straciłam właśnie w tym czasie. Obiecałam sobie i maleństwu że jak będzie teraz dobrze to już nie będę się stresować. Postaram się cieszyć ciąża jak należy.
Idę zaraz wziąć kąpiel i ogarnąć się troszkę przed wizytą.
Trzymam kciuki mocno, tym razem będzie na pewno wszystko ok
Niedługo się sama o tym przekonasz, a na którą idziesz? -
Dziewczyny jeżeli macie jakieś bóle kręgosłupa lub inne najlepiej wybierzcie się do fizjoterapeuty, najlepiej takiego co stosuje terapię manualną, pomoże na pewno, pokaże jakie ćwiczenia wykonywać w domu. Nie liczyć na to, że przejdzie, bo może przejść tymczasowo, a potem wróci ze zdwojoną siłą. Nie ma co się męczyć.
Pati Ty to ekstra laska zaraz po porodzie!
Jeżeli chodzi o brązowe plamienia...
W moim przypadku Dziewczyny wychodzi na to, że najlepiej będzie jak będę plamiła na brązowo, wszyscy się tego boją, a u mnie to najlepsze rozwiązanie.
Wczoraj powiedziała mi położna, że najlepiej jak krwiak by się odbarczył, zrobi się strupek i wyleci brązowa krew i po sprawie. Gorzej jak nadal będzie rósł, bo im więcej będzie rósł tym mniejsza szansa na utrzymanie ciąży. Bo krwiak żywi się płytkami krwi czerwonymi, wyniki spadną mi na łeb na szyję i ciąża "poleci" jak to określiła...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
JusWik wrote:cześć kochane. U nas też pochmurno, szaro i pada deszcz.
Idę zaraz wziąć kąpiel i ogarnąć się troszkę przed wizytą.
Pogoda jest niesprzyjająca i dlatego większość z nas ma takie ogólne przygnębienie...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnytez wlasnie odczuwam nieraz klucia w pochwie czy w macicy - wiec widocznie, jak wy tez tak macie - to to jest tez objaw ciazy
ja dodatkowo jeszcze, juz od jakiegos czasu tez czuje cos innego - jak to patii nazwala "pukanie", ze maluszek tam sobie puka. Moze to smiesznie brzmi, ale nie wiem jak to inaczej opisacTak jakby maly co jakis czas sie ruszal i ja cos tam odczuwam. A wiem, ze to od malego, bo nigdy tak przed ciaza nie mialam. Jutro zaczynam 11 tydzien. Ktos tez juz tak ma?
ciekawa jestem jak to bedzie jak dziecko zacznie sie ruszac, pierwszych ruchow w brzuszku to ja sie chyba wystrasze heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:34
Agnieszka0812, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
Jesteście wspaniałe bo takie kolorowe: kłucie w pochwie, rocznice, przygnębienie, badania, deszcz, a ja dorzucam dziś jeszcze zaparcia.
Majóweczki są najlepsze!
Dzień dobry w weekendAgnieszka0812, Marietta, luna91, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość