Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 ile ja bym oddała za bezobjawową ciążę. no dobra, chociaż kilka dni bez objawów
witam dziewczynki, mi żołądek wysiada. cokolwiek zjem to mi siedzi i wywala żołądek. ale może przejdzie co? -
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:kurna a mnie nic nie boli... wrrrr... Nie dogodzi nam, jak boli źle, jak nie boli też źle. heheheh takie uroki ciąży. Każda z nas ma inaczej.
To ja ostatnio też się wkurzałam, że nie czuję macicy i mówię ku*wa pewnie tam nic się nie dzieje, nie rośnie... a teraz jak mnie zakłuwa to się denerwuje, że to coś złego więc sama widzisz, że oszaleć możnaMarietta lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDzień dobry,
bereda nie martw się tymi bólami, wczoraj gin mnie pytał czy boli podbrzusze, to jest normalne, znak że dzidzia rośnie i musi mieć miejsce
Mnie dzisiaj od rana mdli, a myślałam, że mam to już z głowy... obliczyłam, że kolejna wizyte mam początkiem 16tyg, może już będzie widać płeć?
powodzenia na dzisiejszych wizytach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:07
JusWik, luna91 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Będzie dobrze na pewno
Ja też,odczuwam jakieś takie dziwne pukanie od środka jeszcze nie wiem co to jest ale bacznie obserwuje
Oj wolałabym milion razy żeby mi nic nie bolało na pewno bym się z tego powodu nie martwila.
Właśnie znalazłam sobie super ćwiczenia wzmacniające mięśnie odpoczywam po śnadaniu i biorę się za nie bo z tego bezruchu coraz gorzej się czuje...
bereda11 - mi najbardziej godziny nie odpowiadały bo musiałam sama chodzić i babka była strasznie potrzepana gadałam chaotycznie bez ładu i składu a miejsca zamieszkania nie zmieniłam wiec pewno będzie to samo
-
hejka dziewczyny
właśnie zaczęłam 12 tydzień
dziś w rossmanie kupiłam już sobie balsam do ciała dla mamusiek.
a która ma tak jak ja wizytę w następny czwartek , tj 22?
-
nick nieaktualnyWitam
Trzymam kciuki za wizyty
Ja dalej mecze sie z mdłościami i zaparciami ...
A co do bólów brzucha z tydz bolał mnie brzuch dzień w dzień brałam nos w i magnez, nie dzwonilam do lekarza w tej sprawie, bol przeszedł i z dzieckiem ok to chyba macica sie powiększa
Pozdrawiam wszystkie :-*asioczek86, luna91 lubią tę wiadomość
-
z tymi bólami, to jakbyście miały takie mocne okresowe to byłoby źle, ale jeśli są to delikatne bóle, bądź bóle jajników to nie ma się czego obawiać
współczuję mdłości, dobrze że ja takowych nie mam. u mnie tylko cały czas brak apetytu i jakieś niestrawności. bynajmniej czuję się fizycznie bardzo dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasioczek86 wrote:hejka dziewczyny
Ja mam 22.10 prenatalne w poradni genetycznejasioczek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ciągle nie przerwanie próbuję walczyć z mdłościami
nie no w tej ciąży to juz całkowicie mną zapanowały
wszystko wytrzymam dla maleństwa ,ale czasami już po prostu mam dość
tak mi ciągle źle ciągle mnie mulinawet w nocy śni mi sie ze wymiotuje - bo też jest mi niedobrze - /nawet w śnie / echh ...
juz próbowałam chyba wszystkiego - nic mi nie pomaganic
ja mam wizytę 21ego ...
ale jeszcze mi pewnie nie zmierzy tej przezierności - /za wczesnie/ -
Czesc dziewczyny.Mam termin na 16 maja i to jest moje trzecie dzieciatko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:47
JusWik, kamisia88, Madziaaaaa, Agnieszka0812, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość
15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
20.03.2012 szczesliwy porod Coreczki
06.02.2014 szczesliwy porod Synka
04.11.2015❤ Aniolek 10/12 tc
-
Alicce wrote:ja ciągle nie przerwanie próbuję walczyć z mdłościami
nie no w tej ciąży to juz całkowicie mną zapanowały
wszystko wytrzymam dla maleństwa ,ale czasami już po prostu mam dość
tak mi ciągle źle ciągle mnie mulinawet w nocy śni mi sie ze wymiotuje - bo też jest mi niedobrze - /nawet w śnie / echh ...
juz próbowałam chyba wszystkiego - nic mi nie pomaganic
ja mam wizytę 21ego ...
ale jeszcze mi pewnie nie zmierzy tej przezierności - /za wczesnie/ -
Za dużo kombinujecie
w pierwszej ciąży tez mnie klulo poleciała do innego lekarza bo mojej nie bylo to z tym mnie uspokoił, ale dostałam zjebe za antybiotyk i mnie nastraszyl. A ja 3 tygodnie bylam chora i szli juz na płuca. To nie wiem na co miała czekac. W tej sue nie dam straszyć. Tak samo w pierwszej balam sie bo lekarka powiedziała zeby z orgazmami uważać, w tej nie dam sobie odebrać przyjemnosci.
W każdym dobrym podręczniku o ciąży pisze: Kazda ciaza jest INNA. Takze jedna rzyga jak kot, inna kwitnie, a trzecia placze non stop. Jedna kluje a drugą szczypie. A wszystkie w maju urodzimy fajne dzieciaki
kamisia88, luna91, Marietta, Agnieszka0812, helutka lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:hejka dziewczyny
Ja mam też wizytę we czwartek o 17.50 i już się doczekać nie mogę i strasznie się denerwuje.
asioczek86 lubi tę wiadomość
-
Aniu - orgazmy nie wpływają źle na dziecko i na ciążę. Chyba, że lekarz zakaże tak jak u mnie
Ja mam znowu bardzo ukrwione narządy. Wczoraj jak leżałam czułam tam pulsowanie i normalnie czułam, że jak się dotknę to będę miała orgazm. Abstynencja + zwiększone ukrwienie robią swoje.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek