Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapodaj.net/dd593a7f1c941.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:39
xpatiiix3, Madziaaaaa, Anjaa, Baronowa_83, kamisia88, izizizi, Patrycja24, klaudia1534, Marietta, kasius lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Nie nadrabiam bo leżymy film oglądamy a obok dzieci śpią
Niedługo wracamy do domu a szkoda tak miło
Niestety z mieszkaniem czekamy dalej.. Brak pieniędzy ale zawzielismy się i intensywnie będziemy odkładać a ze jaczekam na mieszkanie socjalne to i niedługo doniosę podanie i dużo szybciej będzie może podnoszę świstki od lekarzy ze w ciąży że źle warunki w domu między innymi te centralne ogrzewanie itd no i ze nie stać mnie na wynajem i zostane bezdomni razem z dziećmi po zimie ;P haha wiem śmiesznie to brzmi ale do wiosny musze się wyprowadzić także tak czy siak mało czasu mamy póki co kombinejszyn dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:43
Livia
Nela
Marcel
-
Pati oby.szybko.się udało dostać mieszkanie bo rzeczywiście zima bez ogrzewania to lodówka.
A nie dasz rady się przeprowadzić do faceta żebyście razem byli? Trzymam mocno kciuki. :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:45
-
Czy można przez całą ciążę nie mieć jej objawów i doczekać się ich na początku 10 tygodnia? Zjadłam rosół, ale wydawał mi się mdły bleeee, ugotowałam ziemniaczki do schabowych, ale jak pomyślałam, że je zjem to mi podeszło pod gardło
Tak więc wyszłam do sklepu po obiad i kupilam: orzechy solone, które obecnie popijam sokiem ananasowym, kupiłam chleb tostowy, parówki, popcorn, chrzan i cukierki wedlowskie...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Agnieszka0812 wrote:Zjadłabym coś dobrego, ale nie wiem co...
ja też nie, żre te orzechy i maż mnie wkurza w najlepsze się schabowym zajada. A ja to co? Głodna jestem a nic mi nie podchodzi.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
xpatiiix3 wrote:Madziu on z bratem w pokoju mieszka 2 pokojowe mieszkanie a ja z 2 dzieci to już wgl lipa by była.. Za ciasno..
Luna nie gadaj poczekaj z miesiąc -
To rzeczywiście byłoby za ciasno wiec z tym socjalnym oby jak najszybciej się udało jeszcze przez porodem
:-*
My też czekamy na dom socjalny nie jesteśmy jakoś super potrzebujący ale w naszej okolicy prędzej czy później każdemu dadzą. Potem można tanio wykupić i akurat o to najbardziej nam chodzi -
A ja słodycze na syna jadłam na potęgę kinder bueno hahaha min. 2 na raz szły xD
Z córką kiszonki były teraz tez kiszonkiwgl to chyba zaczyna mi się wydawać ze to jednak córka tak wewnętrznie czuje ze wolałabym córeczkę
Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel