Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Otworzyłam okno jak szeroko i wietrze, mój chłop uciekł do kuchni, bo mu zimno, a mnie duszno
plus taki, że zaczął zmywać
anka418, xpatiiix3, bimba, Foto_Anna, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
anka418 wrote:Apap to paracetamol
jest bezpieczny w ciąży
Jestem tak po tyłach z lekami /nazwami itd., że nawet nie wiedziałam
Ogólnie poza prenatalnymi nie łykam nic
...ale też nie mam żadnych przykrych ciążowych objawów..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelutka wrote:oo - dzięki za info
Jestem tak po tyłach z lekami /nazwami itd., że nawet nie wiedziałam
Ogólnie poza prenatalnymi nie łykam nic
...ale też nie mam żadnych przykrych ciążowych objawów..
Nie ma sprawyja kilka razy już apap brałam bo głowa mnie bolała
ale objawów ciążowych tez nie mam
helutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej :*
Trochę Was nadrobiłam, ale nie do końca, bo od 3 dni mam poranne i wieczorne wymioty i się do niczego nie nadaję, a w pozostałą część dnia zwykle nie mam apetytuale wczoraj byłam na fajnej imprezce (koleżanka otwierała sklep) i się zasiedziałam do 1 w nocy i na szczęście problemów żołądkowych nie było
Pati, jaka z Ciebie laskataka seksi-intelektualistka z wizerunku, bym powiedziała
Przepraszam, że do reszty się nie odniosę, zrobiłam sama śledzie w occie i się skusiłam i to był błąd( żołądek mnie boli
Aaa, miałam Wam pokazać fotkę z piątkowego usg:
Po lewej główka, po prawej pupciaPatrycja24, anka418, Marietta, xpatiiix3, Agnieszka0812, luna91, Dariaaa88, monilia84, Alicce lubią tę wiadomość
-
Hej! Co do maca tez dziś mnie ochota dopadła na tortille wiec była i tortilla tyle ze normalnie zjadam cała plus frytki a dziś nawet całej nie zjadłam
ogólnie schudłam 2 kilo to przez te wymioty i brak apetytu. Już jutro wizyta i niestety dopadł mnie stres..
tak się boje ze nie zobaczę serduszka..
-
Luna- śliczny, zgrabny, okrągły brzuszek
Candles- pierwszy raz odważyliście się na przytulanko w ciąży? Fajne uczucie, co nie?Tak inaczej...
Pati- trzymam kciuki za mieszkanie! My też w ciasnocie, z mężem mamy pokoik u teściów, a mieszkanie kupiliśmy ale oddanie budowy bloku dopiero czerwiec 2016 +/- 6 miesięcy na odbiór komisyjny
Któraś narobiła mi smaka na kakao... dzięki
edit- Milka!!! Jutro będziesz beczeć ze szczęścia jak zobaczysz pierwszy raz swoje dziecko...Nie bój się, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:00
luna91 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
jak mi lepiej jak potraficie podbudować
a na mieszkanie liczę jak najszybciej ,bo już mam dość tak oddzielnie
potrzebuje duuuuuuuuuużo czułości i miłych słówek tez nowość w poprzednich ciazach aż tak uwagi nie potrzebowałam
a teraz jest mi tak potrzebny...
Kciuka za wizyty :*
CassieMK piękny fasolekstra fotka
CassieMK lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ooo widzę ze mac rządzi. Malo dzisiaj nie weszlam na lody
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Luna- śliczny, zgrabny, okrągły brzuszek
Candles- pierwszy raz odważyliście się na przytulanko w ciąży? Fajne uczucie, co nie?Tak inaczej...
Pati- trzymam kciuki za mieszkanie! My też w ciasnocie, z mężem mamy pokoik u teściów, a mieszkanie kupiliśmy ale oddanie budowy bloku dopiero czerwiec 2016 +/- 6 miesięcy na odbiór komisyjny
Któraś narobiła mi smaka na kakao... dzięki
edit- Milka!!! Jutro będziesz beczeć ze szczęścia jak zobaczysz pierwszy raz swoje dziecko...Nie bój się, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
nie,no co Tyale odwazylam sie mieć orgazm,bo wczesniej to sie bałam,ale teraz poszłam na całość,nie chce mieć odbieranej przyjemności,troche to egoistyczne,ale my tak na siebie patrzyliśmy dzisiaj z pożądaniem,że aż kipiało i w końcu mąż zrobił ten krok i zaczęlo sie
luna91 lubi tę wiadomość
-
My niestety wyposzczeni. Na początku ciąży złamałam zakaz, ale teraz chyba już powstrzymam się do tego drugiego trymestru, chociaż ochotę mamy i to dużą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:26
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kkasya wrote:Helutka i Anka - ja tez nie mam żadnych przykrych objawów. A powiedzcie mi dziewczyny - jak u was wyglada sytuacja z wagą? Spadła, wzrosła, w miejscu?
Ja mam na plus i zastanawiam sie czy to oby przypadkiem nie dlatego, że nie wymiotuję i nie mam mdłości
Mi wzrosła i to sporo choć nie widać po mnie, jedynie zauważyłam cellulit. Aleja biorę duphaston i po tych zastrzykach mi się woda zatrzymała, czułam się jak bania... Poza tym ja nie mam wymiotów i jeść raczej mogę choć są dni, że nie mam na nic ochoty. Leżę też na L4 czego nie chcę, ale charakter mojej pracy mi nie pozwala pracować w ciąży. Tak więc może waga idzie w górę dlatego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:39
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed20a85aa9e1.jpg
Ooo nawet u mnie się coś wybrzusza hehe,robione przed chwila bo gdybym rano zrobiła to jednak mniej widać a tu się chwalimy brzuchem a nie brakiemAczkolwiek wzdęcia tez mam trochę i jem więcej. Mdłości powoli się zmniejszają chociaż bardzo powoli.
Ja podglądać 6 listopada na prenatalnej wizycie i 13 listopada na normalnej.
luna91, xpatiiix3, Baronowa_83, JusWik lubią tę wiadomość
-
williams1 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed20a85aa9e1.jpg
Ooo nawet u mnie się coś wybrzusza hehe,robione przed chwila bo gdybym rano zrobiła to jednak mniej widać a tu się chwalimy brzuchem a nie brakiemAczkolwiek wzdęcia tez mam trochę i jem więcej. Mdłości powoli się zmniejszają chociaż bardzo powoli.
Ja podglądać 6 listopada na prenatalnej wizycie i 13 listopada na normalnej.
jest wybrzuszenie!ładny brzuchol
heheh do czego to doszło, żeby się kobity cieszyły, że im brzuchy rosną
bimba lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A ja popijam meliskę parzoną 15 min tak jak kamisia radziła, bo nie mogę spać
jestem padnięta, ale nie potrafię zasnąć. Poza tym łapie mnie przeziębienie i wyżłopałam mleko z czosnkiem, masłem i miodem
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek