Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Candles - czemu nie taki ładny? Sliczny ;) Niech rośnie duuuży, okrąglutki.

bo mi sie cały czas wydaje,źe nic nie rośnie :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap to paracetamol :) jest bezpieczny w ciąży :)

Agnieszka0812, helutka, Madziaaaaa, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otworzyłam okno jak szeroko i wietrze, mój chłop uciekł do kuchni, bo mu zimno, a mnie duszno :-P plus taki, że zaczął zmywać B-)

nick nieaktualny, xpatiiix3, bimba, Foto_Anna, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 18 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Apap to paracetamol :) jest bezpieczny w ciąży :)
    oo - dzięki za info :)
    Jestem tak po tyłach z lekami /nazwami itd., że nawet nie wiedziałam :)
    Ogólnie poza prenatalnymi nie łykam nic :)

...ale też nie mam żadnych przykrych ciążowych objawów.. ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    oo - dzięki za info :)
    Jestem tak po tyłach z lekami /nazwami itd., że nawet nie wiedziałam :)
    Ogólnie poza prenatalnymi nie łykam nic :)

...ale też nie mam żadnych przykrych ciążowych objawów.. ;)

Nie ma sprawy :) ja kilka razy już apap brałam bo głowa mnie bolała :) ale objawów ciążowych tez nie mam :)

helutka lubi tę wiadomość

• helutka Ekspertka

Wysłany: 18 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    objawów ciążowych tez nie mam :)
    całkiem to miłe, prawda? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie narzekam :) :)

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :*

Trochę Was nadrobiłam, ale nie do końca, bo od 3 dni mam poranne i wieczorne wymioty i się do niczego nie nadaję, a w pozostałą część dnia zwykle nie mam apetytu :( ale wczoraj byłam na fajnej imprezce (koleżanka otwierała sklep) i się zasiedziałam do 1 w nocy i na szczęście problemów żołądkowych nie było :)

Pati, jaka z Ciebie laska :D taka seksi-intelektualistka z wizerunku, bym powiedziała :D

Przepraszam, że do reszty się nie odniosę, zrobiłam sama śledzie w occie i się skusiłam i to był błąd :(( żołądek mnie boli :/

Aaa, miałam Wam pokazać fotkę z piątkowego usg:

IMG_20151016_125954464_HDR.jpg

Po lewej główka, po prawej pupcia :D

Patrycja24, nick nieaktualny, Marietta, xpatiiix3, Agnieszka0812, luna91, Dariaaa88, monilia84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Co do maca tez dziś mnie ochota dopadła na tortille wiec była i tortilla tyle ze normalnie zjadam cała plus frytki a dziś nawet całej nie zjadłam :( ogólnie schudłam 2 kilo to przez te wymioty i brak apetytu. Już jutro wizyta i niestety dopadł mnie stres.. :( tak się boje ze nie zobaczę serduszka..

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- śliczny, zgrabny, okrągły brzuszek :)

Candles- pierwszy raz odważyliście się na przytulanko w ciąży? Fajne uczucie, co nie? ;) Tak inaczej... :)

Pati- trzymam kciuki za mieszkanie! My też w ciasnocie, z mężem mamy pokoik u teściów, a mieszkanie kupiliśmy ale oddanie budowy bloku dopiero czerwiec 2016 +/- 6 miesięcy na odbiór komisyjny :/

Któraś narobiła mi smaka na kakao... dzięki :P

edit- Milka!!! Jutro będziesz beczeć ze szczęścia jak zobaczysz pierwszy raz swoje dziecko... :) Nie bój się, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:00

luna91 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) jak mi lepiej jak potraficie podbudować ;) a na mieszkanie liczę jak najszybciej ,bo już mam dość tak oddzielnie :/ potrzebuje duuuuuuuuuużo czułości i miłych słówek tez nowość w poprzednich ciazach aż tak uwagi nie potrzebowałam :) a teraz jest mi tak potrzebny...

Kciuka za wizyty :*

CassieMK piękny fasol <3 ekstra fotka ;)

CassieMK lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo widzę ze mac rządzi. Malo dzisiaj nie weszlam na lody ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Luna- śliczny, zgrabny, okrągły brzuszek :)

Candles- pierwszy raz odważyliście się na przytulanko w ciąży? Fajne uczucie, co nie? ;) Tak inaczej... :)

Pati- trzymam kciuki za mieszkanie! My też w ciasnocie, z mężem mamy pokoik u teściów, a mieszkanie kupiliśmy ale oddanie budowy bloku dopiero czerwiec 2016 +/- 6 miesięcy na odbiór komisyjny :/

Któraś narobiła mi smaka na kakao... dzięki :P

edit- Milka!!! Jutro będziesz beczeć ze szczęścia jak zobaczysz pierwszy raz swoje dziecko... :) Nie bój się, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :)

nie,no co Ty :) ale odwazylam sie mieć orgazm,bo wczesniej to sie bałam,ale teraz poszłam na całość,nie chce mieć odbieranej przyjemności,troche to egoistyczne,ale my tak na siebie patrzyliśmy dzisiaj z pożądaniem,że aż kipiało i w końcu mąż zrobił ten krok i zaczęlo sie :)

luna91 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas dzisiaj takie seksy były że o ludu całą noc i ranek, ale półtorej miesiąca przerwy ;) i wszystko ok :D fajnie było tylko boli mnie wszystko :P

luna91 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niestety wyposzczeni. Na początku ciąży złamałam zakaz, ale teraz chyba już powstrzymam się do tego drugiego trymestru, chociaż ochotę mamy i to dużą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:26

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:42

• luna91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Helutka i Anka - ja tez nie mam żadnych przykrych objawów. A powiedzcie mi dziewczyny - jak u was wyglada sytuacja z wagą? Spadła, wzrosła, w miejscu?
    Ja mam na plus i zastanawiam sie czy to oby przypadkiem nie dlatego, że nie wymiotuję i nie mam mdłości :)

Mi wzrosła i to sporo choć nie widać po mnie, jedynie zauważyłam cellulit. Aleja biorę duphaston i po tych zastrzykach mi się woda zatrzymała, czułam się jak bania... Poza tym ja nie mam wymiotów i jeść raczej mogę choć są dni, że nie mam na nic ochoty. Leżę też na L4 czego nie chcę, ale charakter mojej pracy mi nie pozwala pracować w ciąży. Tak więc może waga idzie w górę dlatego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:39

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed20a85aa9e1.jpg

Ooo nawet u mnie się coś wybrzusza hehe,robione przed chwila bo gdybym rano zrobiła to jednak mniej widać a tu się chwalimy brzuchem a nie brakiem :-P Aczkolwiek wzdęcia tez mam trochę i jem więcej. Mdłości powoli się zmniejszają chociaż bardzo powoli.
    Ja podglądać 6 listopada na prenatalnej wizycie i 13 listopada na normalnej.

luna91, xpatiiix3, Baronowa_83, JusWik lubią tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    williams1 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed20a85aa9e1.jpg

Ooo nawet u mnie się coś wybrzusza hehe,robione przed chwila bo gdybym rano zrobiła to jednak mniej widać a tu się chwalimy brzuchem a nie brakiem :-P Aczkolwiek wzdęcia tez mam trochę i jem więcej. Mdłości powoli się zmniejszają chociaż bardzo powoli.
    Ja podglądać 6 listopada na prenatalnej wizycie i 13 listopada na normalnej.

jest wybrzuszenie! :D ładny brzuchol ;) heheh do czego to doszło, żeby się kobity cieszyły, że im brzuchy rosną ;)

bimba lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja popijam meliskę parzoną 15 min tak jak kamisia radziła, bo nie mogę spać :( jestem padnięta, ale nie potrafię zasnąć. Poza tym łapie mnie przeziębienie i wyżłopałam mleko z czosnkiem, masłem i miodem :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ