Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:jest wybrzuszenie!
ładny brzuchol
heheh do czego to doszło, żeby się kobity cieszyły, że im brzuchy rosną
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej,
Przywitam się i ja
Próbowałam przeczytać cały wątek, ale bez szans. Tyle piszecie
Chyba najfajniejsze jest "spotkanie" znajomych nicków
U mnie termin na 6 maja. W domowym przychówku prawie 15-letni pierworodny i Małgosia z czerwca 2014.
Życzę spokojnych ciążluna91, Dariaaa88, Agnieszka0812, xpatiiix3, monilia84, Foto_Anna, Madziaaaaa, Madziuśka, CassieMK, Agusia ;) lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Hej, hej,
Przywitam się i ja
U mnie termin na 6 maja. W domowym przychówku prawie 15-letni pierworodny i Małgosia z czerwca 2014.
Życzę spokojnych ciąż
hej FeliceGato nadrobic nas to czasami problem sama to wiem :-)Witaj u nas... -
FeliceGatto wrote:Hej, hej,
Przywitam się i ja
Życzę spokojnych ciążAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelice witamy
rozgość się
możemy przybic sobie piątkę -też u mnie trzecie w drodze
dzis spoznilismy sie do szkoły
budzik mi nie zadzwonił - obudziłam sie o 7.50
dzieciaki spisaly sie na medal - o 8.10 byliśmy juz w szatni
powodzenia na dzisiejszych wizytkach -
buziolki i milego dnia
p.s co do sexu ,a raczej orgazmu to ja mam teraz takie mega te orgazmy
inaczej jest w ciązybynajmniej u mnie z tymi doznaniami
u was tez???
-
Hej Dziewczyny!
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam kciuki
A jak już jesteśmy gdzieś przy tematach współżycia to powiedzcie mi czy któraś z Was współżyje normalnie przy przyjmowaniu lutki dowcipnie? Bo ja mam przepisaną i przyjmuję ale nie z jakiegoś konkretnego powodu bo wszystko jest ok tylko tak "na wszelki wypadek" a jak zapytałam gina o współżycie to powiedział że nie ma przeciwwskazań tylko bez zbytnich szaleństwPowiedzcie mi jak to jest u Was, ja ogólnie nie miałabym dylematów tylko gdzieś ta lutka mi się wbiła w głowę ale gdyby to była przeszkoda to chyba gin by powiedział a pozwolił przecież. Może za dużo nad tym dumam
Miłego dzionka, pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:51
-
FeliceGatto wrote:O jak Wam zazdroszczę tych orgazmów. Ja mam libido na poziomie -10 i jak już się uda namówić mnie na seks,to zastrzegam sobie, że ma trwać maks 4 minuty
-
mejbi wrote:Hej Dziewczyny!
Za wszystkie dzisiejsze wizytki trzymam kciuki
A jak już jesteśmy gdzieś przy tematach współżycia to powiedzcie mi czy któraś z Was współżyje normalnie przy przyjmowaniu lutki dowcipnie? Bo ja mam przepisaną i przyjmuję ale nie z jakiegoś konkretnego powodu bo wszystko jest ok tylko tak "na wszelki wypadek" a jak zapytałam gina o współżycie to powiedział że nie ma przeciwwskazań tylko bez zbytnich szaleństwPowiedzcie mi jak to jest u Was, ja ogólnie nie miałabym dylematów tylko gdzieś ta lutka mi się wbiła w głowę ale gdyby to była przeszkoda to chyba gin by powiedział a pozwolił przecież. Może za dużo nad tym dumam
Miłego dzionka, pozdrawiam!mejbi lubi tę wiadomość
Kazik :* -
kamisia88 wrote:Ja biore luteine dowcipnie i powiem szczerze, że to jest dośc krepujące jak wszędzie są po niej pozostałości, nawet gdy na wieczór nie założę tabletki to leci jak z kranu, no ale można sie kochac mi lekarz powiedział, że jedynie bez wytrysku bo sperma powoduje skurcze macicy. Dzis na wizycie poprosze o odstawienie lutki bo juz mnie szał bierze z tym wylatywaniem......
Dzięki wielkie za odpowiedź, no u mnie powiedział że będę odstawiać po 12 tygodniu więc jeszcze trochę czasu ale pożegnam się z nią z przyjemnością bo faktycznie, komfortowe to nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:07
-
kkasya wrote:Helutka i Anka - ja tez nie mam żadnych przykrych objawów. A powiedzcie mi dziewczyny - jak u was wyglada sytuacja z wagą? Spadła, wzrosła, w miejscu?
Ja mam na plus i zastanawiam sie czy to oby przypadkiem nie dlatego, że nie wymiotuję i nie mam mdłości
Ja spadłam 2 kg. Mdłości nie mam raczej, odrzuca mnie od jedzenia, więc się nie zmuszam -
U mnie to normalnie jeden długi orgazm albo jeden po drugim masakra ,aż już miałam dość w pewnym momencie na wymioty mnie wzięło tak wszystko miałam spięte.. w życiu tak nie miałam, żeby mnie na wymioty pociągnęło na orgazmie :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:22
Livia
Nela
Marcel