Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, a tym które są w pracy życzę wytrwałości:*
Co do wyprawki, to ja dopiero zacznę koło stycznia lub jak poznamy płeć. Właściwie dużo rzeczy dostane od siostry - wanienke ze stojakiem, materace do łóżeczka, pościele, przewijak, ciuszki.. ja mam do kupienia tylko wózek, butelki, smoczki itp.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ło ho ho jaka paniusia :o
dokładnie ą ę,a chu*a w gołą łape bierze....ale jak rozmawialam z mężem o chodziło o zazdrość materialną,że mąż kupił kolo niej pustą działke i postawił dom,a ta pańcia z tych,co lubią wszystko obserwowac i zaglądać do sąsiadów,a moj mąż ceni sobie prywatność i postawił murowane ogrodzenie i jeszcze ogromne tuje do tego,to już w ogole nic nie widzi hahaale za to słyszy
xpatiiix3, Alicce, bimba lubią tę wiadomość
-
hej mnie też jakoś sie nic nie chce ale przez to ze mam nerwę na męża no i mały ciągle grasuje a jak już coś ja zawsze lubialam być głośno a tu teraz cichutko bo Alek czuwa i zaraz się budzi .
Czasem mi nawet szkoda S ale nie będe sie zmuszać może jak dowiem się w piątek że jest serduszko i małe rośnie zdrowo to odpuszczę trochę i chęć wróci.
Dziś rano zrobiłam test z sodą i nic się nie pieniło . Ale nie wiem czy to coś wartę bo czesto siku w nocy wstaje . Chociaż ucieszyłabym się z córeczki;D -
Cześć Dziewczyny!
Achh mi się dziś śniło, że kocham się z mężem... mam nadzieję, że od II trym lekarz pozwoli na małe figle.
Wyprawka... o nie nawet o tym nie myślę jeszcze. Na razie czekam aż minie pierwszy trymestr. Pewnie styczeń/luty zaczniemy coś kupować. Póki co nie mam nawet takiej potrzeby jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 11:55
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej laseczki ja dzis jestem 30% w ciazy!!! yeyyy
Wasnie ugotowalam pyszny rosolek i upieklam ciasto z truskawkami mniamm, u mnie zaczyna sie lato wiec sloneczko swieci na maxa, nic wiecej do szczecia nie jest mi dzis potrzebne:-)
milego dnia mamuski!xpatiiix3, Anniusia, FeliceGatto, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Hahhaa Candless ja to samo ja siedzieć w autobusie nie dam rady ahahah jak wibruje pod dupskiem siedzenie wole ostatnio stać bo tak mnie drażni że szok ahahha z synem w ciąży takie jaja były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:16
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitam laski ostatnio Malo sie udzielam, bo kiepski sie czuje
nic mi sie nie chce
Odebrałam wyniki
Tsh 1,730 ulU/ml
Ft3 3,840 pg/ml. ( 2,000- 4,4000)
Ft4 1,510 ng/ml. ( 0,900-1,700)
Któraś z was zna sie troche na interpretacji ft 3,4?
Jutro Endokrynolog -
hiacynta99 wrote:Witam laski ostatnio Malo sie udzielam, bo kiepski sie czuje
nic mi sie nie chce
Odebrałam wyniki
Tsh 1,730 ulU/ml
Ft3 3,840 pg/ml. ( 2,000- 4,4000)
Ft4 1,510 ng/ml. ( 0,900-1,700)
Któraś z was zna sie troche na interpretacji ft 3,4?
Jutro Endokrynolog
Generalnie ft3 i ft4 najlepiej jak są w połowie normy. Ft4 może być nawet wyższy niż połowa. U Ciebie jest idealnie !
Też dziś robilam wyniki i mam
TSH 0,9 - spadło po zwiększonej dawce leku
Ft4 1,2 także nie najgorzej choć ostatnio miałam też 1,5
Aaaatak jadę na wizyte i trzese portkami !!!hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja troche z innej beczki jak zwykle zreszta
Wczoraj weszlam w 13tc wg ost USG i ekarz nakaza odstaiwc mi cyclogest ale ja bojac sie drastycznego odstawienia zmniejszylam dawke o polowe problem w tym ze dzis przed chwila wylecial mi z pochwy nie wiem jak to nazwac taki jakby wielki gesty glut jest przezroczysty-nie mam pojecia co to moze byc??? sprawdzilam swoja szyke dzisiaj i wydaje mi sie ze jest ona otwarta i to nawet bardzo.. dodam ze wczoraj byl tez pierwszy chyba od 3msc sex.. mam sie czym martwic czy to raczej normalne???
myszka2070 -
nick nieaktualnymyszka2070 wrote:Ja troche z innej beczki jak zwykle zreszta
Wczoraj weszlam w 13tc wg ost USG i ekarz nakaza odstaiwc mi cyclogest ale ja bojac sie drastycznego odstawienia zmniejszylam dawke o polowe problem w tym ze dzis przed chwila wylecial mi z pochwy nie wiem jak to nazwac taki jakby wielki gesty glut jest przezroczysty-nie mam pojecia co to moze byc??? sprawdzilam swoja szyke dzisiaj i wydaje mi sie ze jest ona otwarta i to nawet bardzo.. dodam ze wczoraj byl tez pierwszy chyba od 3msc sex.. mam sie czym martwic czy to raczej normalne???
Ja mam szyjkę miekka i tez mi sie wydaje ze jest otwarta a ten glut to może pozostałość po wczorajszym sexikuśluz po sexie jest właśnie inny przynajmniej u mnie np jak kisiel
mysle ze nie masz sie czym martwic
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClio_99 wrote:Generalnie ft3 i ft4 najlepiej jak są w połowie normy. Ft4 może być nawet wyższy niż połowa. U Ciebie jest idealnie !
Też dziś robilam wyniki i mam
TSH 0,9 - spadło po zwiększonej dawce leku
Ft4 1,2 także nie najgorzej choć ostatnio miałam też 1,5
Aaaatak jadę na wizyte i trzese portkami !!!
To moje wyniki sa ok? A ft3 nie za wysokie? Trzymam kciuki za wizytę -
Myszka ja od ok.10tc bo sprawdzam co raz mam otwarta na opuszek wiem powiecie nie grzebać itd ale nie grzebie
tylko teraz mam na palca rozchylona wręcz bo dzisiaj tez patrzylam bo seksy byly wczoraj ale tylko z zewnątrz ale to normalne że w kolejnych ciazach kobieta ma zewnętrzne rozwarcie najważniejsze aby wewnętrzne się nie zrobiło
poproś gina żeby zmierzy szyjkę na usg i zbadał ale twarda czy miękka jest.? U mnie od połowy miękka tu gdzie otwarta a reszta zaciśnięte jak cholera i wiesz tez mam gluty i to spore ale to nie powinien być czop nie martw się
Kciuki za wizyty
Co do wyników są w porządku jak na moje okoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:40
Livia
Nela
Marcel