Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
candles88 wrote:mejbi- ja przyjmuje dowcipnie i nie ma żadnego problemu przy wspolzyciu
kamisia-co to za bzdury,że sperma powoduje skurcze macicy...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
xpatiiix3 wrote:U mnie to normalnie jeden długi orgazm albo jeden po drugim masakra ,aż już miałam dość w pewnym momencie na wymioty mnie wzięło tak wszystko miałam spięte.. w życiu tak nie miałam, żeby mnie na wymioty pociągnęło na orgazmie :o
ja miałam intensywne orgazmy przed ciążą,a teraz w trakcie ciąży,jak wydarłam gębe z rozkoszy to aż mój mąż był w szokuFeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:To nie sa bzdury. Poczytaj o prostaglandynydach w spermie. Sama się zastanawiałam i znalazłam odpowiedx, chociaż powinien wytłumaczyc to lekarz.....
prostoglandyna pobudza (ale nie musi pobudzać czynności skurczowe macicy ) co nie oznacza,że facet ma zakaz kończyć w Tobie,a sperma zawiera substancje które przyspiesza porod,ma to miejsce dopiero 4-6 ygodni przed porodem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:29
-
Hmm wyprawka ja większość mam kosmetyki itd tez wszystko na bieżąco kupuje wyprawkę do szpitala i każdemu nowe kocyki ręczniki i takie osobiste rzeczy to nowe będzie miał bobas ale zacznę kupować jak się dowiem jaka płeć chpciaz bym wolała po polowkowym jak potwierdzi się
Ale znając życie to się już nie powstrzymam chociaz od małych bodziaków jak teraz za tydzień mi powie mam nadzieje
Livia
Nela
Marcel
-
Hahahah właśnie ja też przed ciążą dobrze miałam a teraz tez gębę mi zatyka bo sie nie da inaczej ahahahha tym bardziej ze mama obok w pokoju xD ahahaha ostatnio jakoś jak byłam to jak padlismy to Kamil na golasa nie przykryty mama rano zachodzi a ten z ptakiem na wierzchu
Co do spermy tak ale bardziej rozmiękcza szyjkę u kobiet z problemami zaleca się gumki albo bez końca sam orgazm wywołuje skurcze ew ale też po chwili przechodząLivia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Hahahah właśnie ja też przed ciążą dobrze miałam a teraz tez gębę mi zatyka bo sie nie da inaczej ahahahha tym bardziej ze mama obok w pokoju xD ahahaha ostatnio jakoś jak byłam to jak padlismy to Kamil na golasa nie przykryty mama rano zachodzi a ten z ptakiem na wierzchu
Co do spermy tak ale bardziej rozmiękcza szyjkę u kobiet z problemami zaleca się gumki albo bez końca sam orgazm wywołuje skurcze ew ale też po chwili przechodzą
kamisia88 wrote:No właśnie w zagrożonej ciązy też jest niebezpieczne
ale to logiczne,że jeśli jest zagrożona ciąża jest ZAKAZ współżycia,bo jeśli takowej nie ma,to jak najbardziej sex jest wskazany,bo:
-zapewnie lepsze ukrwienie narządów i zaopatrza je w hormony,tlen i składniki odżywcze
no i oczywiście wysiłek fizyczny zalecany dla miesni i ukladu krążeniaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
candles88 wrote:ale to logiczne,że jeśli jest zagrożona ciąża jest ZAKAZ współżycia,bo jeśli takowej nie ma,to jak najbardziej sex jest wskazany,bo:
-zapewnie lepsze ukrwienie narządów i zaopatrza je w hormony,tlen i składniki odżywcze
no i oczywiście wysiłek fizyczny zalecany dla miesni i ukladu krążeniaDziękuję za uświadomienie
xpatiiix3 wrote:Hahahah właśnie ja też przed ciążą dobrze miałam a teraz tez gębę mi zatyka bo sie nie da inaczej ahahahha tym bardziej ze mama obok w pokoju xD ahahaha ostatnio jakoś jak byłam to jak padlismy to Kamil na golasa nie przykryty mama rano zachodzi a ten z ptakiem na wierzchu
Co do spermy tak ale bardziej rozmiękcza szyjkę u kobiet z problemami zaleca się gumki albo bez końca sam orgazm wywołuje skurcze ew ale też po chwili przechodzą
o cholera,hahah jak dobrzeże od początku bycia razem mieszkamy na swoim hahaza to sąsiadka już raz mi zwracała uwage,że krzycze w nocy "i jakbym mogła swoje doznania erotyczne przeżywać w ciszy " rozwaliła mnie tym haha
xpatiiix3, Foto_Anna, bimba, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:candles - ta sąsiadka to chyba zazdrosna ,że komuś dobrze ,a jej nie ...heheh
ja tam bym ją miała w nosie i krzyczała ile wlezie a co
pewnie,że tak,tylko jakie było moje zdziwienie,gdy zadzwoniła do mojej bramy,bo my mieszkamy w domu,a ona ma obok mnie dom haha,najpierw sie wyparłam jak żaba błota(bo szczerze mowiąc,nie byłam świadomo,jak bardzo krzyczałam) haha no bo wiecie nie wiedzialam jak mam zareagować,a ona do mnie "ja wiem,że to pani,mieszkam tu 45 lat i nigdy nie trafili mi sie tacy sąsiedzi bezwstydni,jak państwo"Alicce, FeliceGatto lubią tę wiadomość