Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Myszka ja od ok.10tc bo sprawdzam co raz mam otwarta na opuszek wiem powiecie nie grzebać itd ale nie grzebie
tylko teraz mam na palca rozchylona wręcz bo dzisiaj tez patrzylam bo seksy byly wczoraj ale tylko z zewnątrz ale to normalne że w kolejnych ciazach kobieta ma zewnętrzne rozwarcie najważniejsze aby wewnętrzne się nie zrobiło
poproś gina żeby zmierzy szyjkę na usg i zbadał ale twarda czy miękka jest.? U mnie od połowy miękka tu gdzie otwarta a reszta zaciśnięte jak cholera i wiesz tez mam gluty i to spore ale to nie powinien być czop nie martw się
Kciuki za wizyty
Co do wyników są w porządku jak na moje oko
myszka2070 -
myszka - ale krwawisz? masz bóle podbrzusza? Jeśli chodzi o wargi sromowe to też czuję, ze są nabrzmiałe, ale tam po prostu dopływa więcej krwi i one takie będą w ciąży. Kochana ja Ci się nie dziwię. Ja jestem po 1 poronieniu i panikuję.... myślę, że wszystko jest ok, ale jeśli się martwisz to może umów się na wizytę do doktora jak najszybciej i będziesz spokojniejsza3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:myszka - ale krwawisz? masz bóle podbrzusza? Jeśli chodzi o wargi sromowe to też czuję, ze są nabrzmiałe, ale tam po prostu dopływa więcej krwi i one takie będą w ciąży. Kochana ja Ci się nie dziwię. Ja jestem po 1 poronieniu i panikuję.... myślę, że wszystko jest ok, ale jeśli się martwisz to może umów się na wizytę do doktora jak najszybciej i będziesz spokojniejszamyszka2070
-
xpatiiix3 wrote:A czujesz jakieś dolegliwości typowe dla infekcji.? Może to infekcja jednak jakaś.? Wtedy wydaje się wszystko obrzmiale i ta szyjka miękka taka może być może podskoczy sobie do lekarza albo na IP nawet jak się martwisz.?myszka2070
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:nie powinno się sprawdzać szyjki w ciąży bo jest duże ryzyko, że można ją podrażnić albo czegoś nabawić. najlepiej zostawić to lekarzowi na wizytach kontrolnych.myszka2070
-
Dariaaa88 wrote:nie powinno się sprawdzać szyjki w ciąży bo jest duże ryzyko, że można ją podrażnić albo czegoś nabawić. najlepiej zostawić to lekarzowi na wizytach kontrolnych.
jakaś katastrofa
-
milka_89 wrote:Dokładnie tak jest, ja przy staraniach sprawdzałam i moja gin mi zabroniła mimo tego ze robiłam to pod prysznicem z czystymi palcami.. Ja mam dziś wizytę na 17... Mam taki ogromny stres ze nic nie mogę zjeść i co godzinę wymiotuje
jakaś katastrofa
Milka nic się nie martwdo 17 już coraz bliżej, spróbuj się czymś zając żeby nie fiksować do tego czasu a później to już z górki, pójdziesz i będziesz oglądać maluszka i pięknie bijące serduszko
milka_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:o rany,ale mi dałas pomysł na obiad,haha wsiadam w samochod i jade po barszcz i uszka
Bardzo dobre tylko teraz mnie pali w gardle hahaha
Ja nie gotowałam moja mama zrobila na przywitanie, bo od czwartku bylam u teściowej, aby powiedziec o ciazy:) tak się wszyscy ucieszyli, ze dzis sama dźwigałam walizkę z torbami do auta nikt mi nie pomógł -
nick nieaktualnyanka418 wrote:My po wizycie u endokrynologa, wszystko jest ok widzimy się przed porodem a później po porodzie
w czwartek poradnia genetyczna juz nie mogę się doczekać!
Ja jutro idę, boje sie bo nigdy nie bylam u endo. Sama się leczyłam hahah i nawet wyniki mam dobre hahhah może ja na lekarza powinnam startować
Boje sie ze mnie zjeb ze sama leki przyjmowałam.
Ale kontrolowałam co miesiąc wynik sam tsh, a ze jestem w ciazy trzeba bylo się wybrać juz do specjalisty -
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ja jutro idę, boje sie bo nigdy nie bylam u endo. Sama się leczyłam hahah i nawet wyniki mam dobre hahhah może ja na lekarza powinnam startować
Boje sie ze mnie zjeb ze sama leki przyjmowałam.
Ale kontrolowałam co miesiąc wynik sam tsh, a ze jestem w ciazy trzeba bylo się wybrać juz do specjalisty
Jak sama bralas leki bez konsultacji? Będą zjebki :p -
nick nieaktualny