Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mejbi wrote:Dziewczyny, to Wy umiecie sobie sprawdzić czy macie szyjkę otwartą na ileś lub zamkniętą? Ja nie miałabym zielonego pojęcia jak to zrobić, mam nadzieję że nie wychodzę teraz na blondynkę
mejbi lubi tę wiadomość
-
paris wrote:Witam serdecznie, w końcu odważyłam się na forum:)
Aktualnie 11 tydzień, ostatnia wizyta była w poprzedni piątek, maluszek zdrowo rośnie i ma już 3cm:)
Zaczynam po mału myśleć, że tym razem będzie dobrze:)
W lipcu poroniłam w 10tc i już m-c po na teście zobaczyłam 2 kreseczki. Bałam się strasznie, nie chcieliśmy tak szybko kolejnej ciąży, ale po prostu wpadliśmy haha:)Lekarz prowadzący zadowolony, stwierdził, że organizm sam wie najlepiej, kiedy jest gotowy na ciąże.
Nie chciałam wcześniej nikomu o tym mówić, ani rejestrować się na majówki, ale jestem dobrej myśli i wierzę, że tym razem będzie dobrze:)JusWik, paris lubią tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Nie przejmuj się kochana ja nawet takiej fizycznej możliwości nie mam więc w spokoju czekam na kolejne po co się denerwować. Jak bym miała się martwić to chyba bym już dawno zwariowała
-
Hej
Macie jakis dobry sposób na mdłości?
Standardowe typu imbir, mięta itp za nic nie pomagają...
Męczę sie przeokrutnie...
Od rana do rana i tylko leżę albo wiszę na kibelku. Juz mam szczerze dość05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
La-mia wrote:Hej
Od rana do rana i tylko leżę albo wiszę na kibelku. Juz mam szczerze dość
Na mnie działało częste podjadanie. Imbir, mięta, nic. Więc zaczęłam jeść. Pół kanapki, pół jabłka, pół banana. Cokolwiek. Byle mało i często (co pół godziny mniej więcej). Wszystko "rosło mi w buzi", ale 5 min po przełknięciu było już ok. SpróbujWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 15:36
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyLa-mia wrote:Hej
Od rana do rana i tylko leżę albo wiszę na kibelku. Juz mam szczerze dość
Nie dopuszczam do głodu, bo jak zaczynam się robic glodna mdłości wracają.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chwalę się! Byłam na USG genetycznym i z maleństwem wszystko dobrze. Serduszko pije 160/min, brzdąc się wierci i ma prawie 5 cm. Kość nosowa widoczna, przezierność karkowa też odpowiednia, wszystkie organy wewnętrzne na miejscu
A i najważniejsze wyraźnie widać, że Maluszkowi coś dynda pomiędzy nogami, więc wychodzi na to, że spełni się marzenie męża i będzie Synek
xpatiiix3, candles88, Anniusia, Cigaretta, bimba, Agnieszka0812, CassieMK, luna91, Baronowa_83, Eliana, hiacynta99, JusWik, Różyczka, kamisia88, mejbi, anka418, kkasya, Dariaaa88, Madziaaaaa, bereda11, Madziuśka, monilia84, izizizi, baśka86 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Nie dopuszczam do głodu, bo jak zaczynam się robic glodna mdłości wracają..
Staram sie podjadać, nie dopuszczać do głodu, ale co skończę to mi zaczyna jeździć po żołądku i nierzadko kończy sie na czułych objęciach z muszlą
Od kilku dni taki dramat mam i powiem szczerze ze cholernie ciezko
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
klaudia1534 wrote:Dziewczyny chwalę się! Byłam na USG genetycznym i z maleństwem wszystko dobrze. Serduszko pije 160/min, brzdąc się wierci i ma prawie 5 cm. Kość nosowa widoczna, przezierność karkowa też odpowiednia, wszystkie organy wewnętrzne na miejscu
A i najważniejsze wyraźnie widać, że Maluszkowi coś dynda pomiędzy nogami, więc wychodzi na to, że spełni się marzenie męża i będzie Synek
o matko! to oficjalnie już mamy pierwszego chłopakana wątku...ciocie majówkowe pozdrawiają
hiacynta99, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje ekstra wiesci
Ale gin tak stwierdził że coś dynda.? Bo na tym etapie to ma dzidziuś wyrostek płciowy i lechtaczka jest na tyle powiększona że u obu wygląda na siusiakano chyba ze jakiś ekspert od płci to potrafi rozróżnić wtedy to czy chłopak czy panienka bo ponoć pod innym kątem wtedy jest
Mi w 15tygodniu stwierdzili ze syn a psikus na polowkowym córkaKurde liczę ze teraz w 15 tez powie co i jak ale boję się nastawiać i chyba dopiero jak z raz potwierdza mi to uwierzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:06
FeliceGatto, Agnieszka0812, Madziaaaaa, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cigaretta wrote:Klaudia ale fajnie, że tak szybko wiesz co i jak i cieszę się, że z młodym wszystko dobrze
GRATULACJE! !! :*
a ja mam wizyte za miesiąc to nie za późno na takie usg ?
Pytasz o USG tzw. genetyczne? Że sprawdzeniem przeziernosci karkowej i kości nosowej? To za miesiąc będzie u Ciebie zdecydowanie za późnohttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
No Cigaretta kurde ciut za późno masz jeszcze na to jakieś 2tyg do 13t6d powinno się wykonać mi też o dziwo gin wyznaczył na 14t5d i to prywatny no ale z OM chociaż i tak liczy to z usg będzie 13t6d wtedy no zobaczymy ale w razie co na nfz byłam wiec jestem spokojna tylko na płeć liczę i zobaczyć w 3d bączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:09
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny