Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
candles88 wrote:stosuje może któraś z Was tantum rosa w trakcie ciąży??? cholernie swędzi mnie okolica łechtaczki,a raczej to co ją "okrywa " wyczytałam,że to może być przez luteine dowcipną
Ja na wszelkie problemy (swędzenie, pieczenie itp) używałam w ciąży Multi Gyn. Taki żel w tubce. A ponieważ często miałam infekcje, potem stosowałam go nawet jako lubrykant przed seksemAle zapytaj może dla pewności swojego gina. Mnie pomagał tylko ten żel.
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Ja na wszelkie problemy (swędzenie, pieczenie itp) używałam w ciąży Multi Gyn. Taki żel w tubce. A ponieważ często miałam infekcje, potem stosowałam go nawet jako lubrykant przed seksem
Ale zapytaj może dla pewności swojego gina. Mnie pomagał tylko ten żel.
dzięki już zapisałam nazwe,zapytam
P.S. trzymajcie kcikaski,jutro,16.30 mam wizyteFeliceGatto, Foto_Anna, luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam jutro usg, wizyta którą dziś wymyśliłam po pierwsze chcąc się uspokoić, czy wszystko ok bo nie mam już ŻADNYCH objawów, po drugie bo.... (tak jak już ktoś dziś wspomniał) swędzi mnie moja wagina...........
i to okropnie!
Jestem bliska użycia szczotki ryżowej.
Mam nadzieję, że dostanę coś jutro na to, pewne od luteiny dopochwowej.
Poproszę o choć małe kciuczki za moją wizytę, by było wszystko dobrze, tylko o tym marzę
FeliceGatto, bereda11, CassieMK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClio 99 trzymamy za Was kciuki
spokojne bedzie dobrze
Foto Anna za jutrzejsza wizytę i Maluszka
Ja sie troszkę opuscilam bo siedziała z przyjaciółka bo wpadła do mnie
Test z obrączka chłopak
Sody nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:57
-
Candless tak dozwolony mi niestety dopiero on pomógł
Clio kurde niby dobre i niedobre wieści no ae najważniejsze że z maluszkiem wszystko w porządku :* będę trzymac mocno kciuki :*
Aniu za Was też jutro mocno będę trzymała kciukasy :*Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyFoto Anna ja trzymam kciuki i nawet palce u stóp! Będzie dobrze
Clio za Ciebie również !
Paulisia mój też robi usg na każdej wizycie, ostatnio sprawdzał czy są rączki, nóżki, coś tam z klatką piersiowa i mówił, że wszystko jest dobrze, fotki zawsze daje na pamiątkę, więc nie wiem czy powinnam się martwić. Też pracuje w szpitalu i przyjmuje prywatnie i chyba ma łep na karku, nie wiem sama czy go w ogóle pytać o to usg genetyczne, no chyba wie co robi i nie pierwszą ciąże prowadzi. Musze się z tym przespaćbereda11 lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Foto Anna ja trzymam kciuki i nawet palce u stóp! Będzie dobrze
Clio za Ciebie również !
Paulisia mój też robi usg na każdej wizycie, ostatnio sprawdzał czy są rączki, nóżki, coś tam z klatką piersiowa i mówił, że wszystko jest dobrze, fotki zawsze daje na pamiątkę, więc nie wiem czy powinnam się martwić. Też pracuje w szpitalu i przyjmuje prywatnie i chyba ma łep na karku, nie wiem sama czy go w ogóle pytać o to usg genetyczne, no chyba wie co robi i nie pierwszą ciąże prowadzi. Musze się z tym przespaćCigaretta lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Candless tak dozwolony mi niestety dopiero on pomógł
Clio kurde niby dobre i niedobre wieści no ae najważniejsze że z maluszkiem wszystko w porządku :* będę trzymac mocno kciuki :*
Aniu za Was też jutro mocno będę trzymała kciukasy :* -
No kurde Cigaretta ale patrz ja też prywatnie chodzę i mój też aż na koniec 15tc zapisać się kazał gdyby nie to że na NFZ byłam to też bym się schizowała trochę że tak późno... bo każe mi co 4 tyg przychodzić.. chyba wiedzą jednak co robią ale przynajmniej może płeć zobaczymy w tym 15 tyg chociaż nie powiem znając mnie się nakręce i będę się bała ze psikus będzie hehehe i kupię chyba neutralnie kolorowe ciuszki na początek bo tak mnie korci
no i tak w sumie to sobie przypomniała ze czas porządki w szafach u dzieci zrobić czyli wyjąć większe ciuchy (u Marcelka tylko za małe odłożyć strasznie go wyciągnęło mi) i za małe pochować do wora
Cigaretta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja tez ze śląska. W pierwszej ciąży genetyczne robiłam u
http://www.znanylekarz.pl/andrzej-sobanski/ginekolog/ustron
Teraz robi mi lekarka z nfzetu.
Mam przeczucie na dziewczynkę i wtedy bedzie Mira, a jesli chlopiec to sie chyba pobijemy o imięluna91, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny