Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamisia88 wrote:Bardzo proszę, chociaż ty wszystko wiesz to w sumie niepotrzebnie piszę
posłuchaj widze,że szukasz zaczepki do kłótni,nie rozumiem w jakim celu...forum nie służy do wszczynania tego typu dyskusji,więc bądź tak miła i jeśli irytują Cie moje wypowiedzi po prostu ich nie komentuj chociażby przez wzgląd i szacunek do innych użytkowniczek.Pozdrawiam
-
Carolq wrote:Candlles 88 - Także widzisz te 240 nie jest dużo
co Ty kochana,jak ja bym miała usiąść z kalkulatorem i policzyć ile już wydałam na wizyty,na USG i na wszystkie badania,a co jeszcze czeka przede mną,to wole tego nie wiedzieć,ale jeśli mam możliwość finansową,to czego się nie robi dla bąbla...tak jak już kiedyś pisałam,że gdyby trafiła na nfz na NORMALNEGO lekarza to z chęcą bym prowadziła ciąże na nfz,no ale się nie udało,więc prowadze prywatnie...ale od 2 trymestru już się chyba zdecyduje na pakiet na całą ciążeCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamisia88 wrote:Ja juz myślałam że jesteś jakimś doktorem po twoich odpowiedziach na moje posty. Nie mogę patrzeć na te jęki i steki o wszystko. Zastanów się jak odpowiadasz innym a później pouczaj. Serdeczne całuski
ciesze się bardzo,ze Ty nie stękasz,...miło mi że umilasz mi czas swoimi wypowiedziami...są mi naprawdę niezbędne w dzisiejszym dniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooeesssuuuuu ciach temat dziewczyny My się tutaj nie kłócimy
Wystarczy już jadu po co Nam wątek majowe żmije 2016.? Zaraz faktycznie tak będzie jak ta słoneczko śnieżynka czy jak ona Nas obrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:40
Carolq, FeliceGatto, myszka2070, monilia84, kkasya lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
candles88 wrote:ciesze się bardzo,ze Ty nie stękasz,...miło mi że umilasz mi czas swoimi wypowiedziami...są mi naprawdę niezbędne w dzisiejszym dniu
Alicce, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:tak sobie myśle, że rzeczywiście dużo płacicie za te badania :o i też się trochę dziwię, że chodzę prywatnie a gin takiego czegoś nie robi... z następnym dzieckiem już na nfz będę chodzić
tak,widze ze każdy lekarz ma indywidualny cennik...ale jak widać w Warszawce się cenią,niestetyciekawe czy inne miasta też mają takie wysokie ceny