X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    umówiłam się prywatnie na te badania genetyczne 29.10 na 18.. 240 zł ,ale nie mam wyjścia

ja chodzę prywatnie i za badanie genetyczne płacę 300 zł z testem 700zł jak będę chciała i będzie taka potrzeba :(

• candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    ja chodzę prywatnie i za badanie genetyczne płacę 300 zł z testem 700zł jak będę chciała i będzie taka potrzeba :(

ja też chodze prywatnie,za genetyczne musze zapłacić 550

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candlles 88 - Także widzisz te 240 nie jest dużo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to czyli zaoszczędzę :P coś mi mówiła jeszcze o jakiejś karcie coś tam coś tam , bo nie dosłyszałam i 400 zł. dobra ! teraz czas oczekiwania... 9 dni.

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuck dla mnie kosmos mi ciężko 120 za wizytę wytrzepać :P

Carolq tylko pozazdrościć oczywiście w pozytywnie takich wspaniałych znajomych ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kamisia88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    dziękuje za wskazówke,napewno się przyda...
    Bardzo proszę, chociaż ty wszystko wiesz to w sumie niepotrzebnie piszę :-)

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Bardzo proszę, chociaż ty wszystko wiesz to w sumie niepotrzebnie piszę :-)

posłuchaj widze,że szukasz zaczepki do kłótni,nie rozumiem w jakim celu...forum nie służy do wszczynania tego typu dyskusji,więc bądź tak miła i jeśli irytują Cie moje wypowiedzi po prostu ich nie komentuj chociażby przez wzgląd i szacunek do innych użytkowniczek.Pozdrawiam :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Candlles 88 - Także widzisz te 240 nie jest dużo :)

co Ty kochana,jak ja bym miała usiąść z kalkulatorem i policzyć ile już wydałam na wizyty,na USG i na wszystkie badania,a co jeszcze czeka przede mną,to wole tego nie wiedzieć,ale jeśli mam możliwość finansową,to czego się nie robi dla bąbla...tak jak już kiedyś pisałam,że gdyby trafiła na nfz na NORMALNEGO lekarza to z chęcą bym prowadziła ciąże na nfz,no ale się nie udało,więc prowadze prywatnie...ale od 2 trymestru już się chyba zdecyduje na pakiet na całą ciąże

Carolq lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz myślałam że jesteś jakimś doktorem po twoich odpowiedziach na moje posty. Nie mogę patrzeć na te jęki i steki o wszystko. Zastanów się jak odpowiadasz innym a później pouczaj. Serdeczne całuski :-)

f2w3flw19tw30ku4.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    a to czyli zaoszczędzę :P coś mi mówiła jeszcze o jakiejś karcie coś tam coś tam , bo nie dosłyszałam i 400 zł. dobra ! teraz czas oczekiwania... 9 dni.

może Ci mówiła o karcie stałego klienta :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles - Carolq chyba chodziło o mnie, bo pisałam o tym 240 zł ;) chyba, że się mylę..

• candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Ja juz myślałam że jesteś jakimś doktorem po twoich odpowiedziach na moje posty. Nie mogę patrzeć na te jęki i steki o wszystko. Zastanów się jak odpowiadasz innym a później pouczaj. Serdeczne całuski :-)

ciesze się bardzo,ze Ty nie stękasz,...miło mi że umilasz mi czas swoimi wypowiedziami...są mi naprawdę niezbędne w dzisiejszym dniu :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    candles - Carolq chyba chodziło o mnie, bo pisałam o tym 240 zł ;) chyba, że się mylę..

to popraweczka :)

Cigaretta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie myśle, że rzeczywiście dużo płacicie za te badania :o i też się trochę dziwię, że chodzę prywatnie a gin takiego czegoś nie robi... z następnym dzieckiem już na nfz będę chodzić :P

• candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:

no tak,rzeczywiście,przepraszam mój błąd...pochłonęła mnie inna,jakże cenna dla mnie dziś wypowiedź :D

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooeesssuuuuu ciach temat dziewczyny My się tutaj nie kłócimy ;) Wystarczy już jadu po co Nam wątek majowe żmije 2016.? Zaraz faktycznie tak będzie jak ta słoneczko śnieżynka czy jak ona Nas obrobiła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:40

Carolq, FeliceGatto, myszka2070, monilia84, kkasya lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    ciesze się bardzo,ze Ty nie stękasz,...miło mi że umilasz mi czas swoimi wypowiedziami...są mi naprawdę niezbędne w dzisiejszym dniu :)
    Wole się pośmiać i Cieszyć niż jeczec i dołożyć wszelkich starań do spieprzenia sobie każdego dnia ciąży. Ok ja juz nie będę ci pisać bo jeszcze się zasmucisz a to dopiero będzie draka.

Alicce, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde :) spokój ma być jak będziecie takie zaczepialskie w ciąży to później Maluchy takie będą więc się ogarnąć proszę dla własnego dobra :)

• candles88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    tak sobie myśle, że rzeczywiście dużo płacicie za te badania :o i też się trochę dziwię, że chodzę prywatnie a gin takiego czegoś nie robi... z następnym dzieckiem już na nfz będę chodzić :P

tak,widze ze każdy lekarz ma indywidualny cennik...ale jak widać w Warszawce się cenią,niestety :/ ciekawe czy inne miasta też mają takie wysokie ceny

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 80-120 wizyta z usg (Białystok) polowkowe 3d 200-250

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ