Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha to sobie jeszcze poczekam cały miesiąc...a teraz takie przyziemne pytanie,czy któraś z Was zauważyła,ze po zajściu w ciąże nie trzyma się lakier do pazokci,że szybko się "ściera" z końcówek ??
wiem wiem puste pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:18
-
xpatiiix3 wrote:Pazury włosy skóra szybciej się przetluszczaja albo wysuszają zależy jak która reaguje na hormony
u mnie skóra ok,włosy też bez zmian,ale paznokcie to jakaś tragedia co drugi dzień musze poprawić i wczoraj mój R się zirytował i wysłał mnie na hybryde bo jak on to powiedział,smród nie do zniesienia -
candles88 wrote:haha to sobie jeszcze poczekam cały miesiąc...a teraz takie przyziemne pytanie,czy któraś z Was zauważyła,ze po zajściu w ciąże nie trzyma się lakier do pazokci,że szybko się "ściera" z końcówek ??
wiem wiem puste pytanie
tak jak Pati napisała- więcej sebum się wytwarza, paznokcie też tłustszeJa sobie zrobiłam w sobotę hybrydy to się potrzymają ze 2 tygodnie mam nadzieję
Co do płci- jest tu wątek z pytaniem, która znała płeć w 12 tygodniu- i większość dziewczyn pisze że już w 12 tyg lekarz zweryfikował płeć, nie na 100%, ale w większości przypadków się sprawdziło.Carolq lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:tak jak Pati napisała- więcej sebum się wytwarza, paznokcie też tłustsze
Ja sobie zrobiłam w sobotę hybrydy to się potrzymają ze 2 tygodnie mam nadzieję
Co do płci- jest tu wątek z pytaniem, która znała płeć w 12 tygodniu- i większość dziewczyn pisze że już w 12 tyg lekarz zweryfikował płeć, nie na 100%, ale w większości przypadków się sprawdziło.
a robiłaś może przedłużane,czy na naturalnej?? -
Cigaretta wrote:Alicce własnie co do płci, to dziś robiłam ten słynny test z sody
i wszystko wskazuje na chłopaka, bo się nie pieniło ani nic, tylko opadła soda i tyle.. wiem, że nie ma się co sugerować, bo to zabobony ale zabawa fajna
Jak się nie pieni, to na dziewczynkę nie chłopcaCarolq, Cigaretta lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Dziewczyny nie ma co się kłócić na forum, każda z Nas jest inna, jednej pomaga to że wygada się i powie jak jej jest źle, że coś ją boli a druga zachowa to dla siebie, ale jesteśmy tutaj żeby się wspierać
xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
candles88 wrote:dziewczyno kurwa odwal się ode mnie,bo już mnie wkurwiasz,a naprawdę nie chce być niemiła...odpuść,włącz sobie tv,posłuchaj muzyki i odpierdol się ode mnie!!
P.S.
Przepraszam dziewczyny,ale już mnie nerwy poniosły
Powiem Ci, że pewnie tak samo bym zareagowała.Forum jest po to by się wspierać a nie podcinać skrzydła jak sama widzisz niektórzy tego nie rozumieją i takie są skutki.Kochana głowa do góry i niczym się nie przejmujcandles88 lubi tę wiadomość