Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
candles88 wrote:na mnie w lodówce czeka cycek z kurczaka do usmażenia i zrobić sałate z pomidorem,ale jak sobie pomyśle,że mam otworzyć lodówke to już widze,jak lece do łazienki
Ja też dlatego jak muszę to zaglądam ale na wdechu.Aż mi głupio było jak ostatnio M zrobił zakupy, poprosiłam żeby rozłożył.Oczywiście zrobił to, ale ile jedzenia wyrzucił i to niektóre w nie najlepszym stanie.No masakra, a jeszcze trzeba ją posprzątać -
Cigaretta wrote:chyba bez pappa, samo usg genetyczne, na połówkowe też chyba będę musiala tam jechać, ale to jeszcze zapytam na miejscu co i jak
a wizyte mam 29.10
HEHEHE to fajnie bo ja teża na którą godzinę masz ???
Ja mam na 15:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:40
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Aniu_leczka wrote:Ja też dlatego jak muszę to zaglądam ale na wdechu.Aż mi głupio było jak ostatnio M zrobił zakupy, poprosiłam żeby rozłożył.Oczywiście zrobił to, ale ile jedzenia wyrzucił i to niektóre w nie najlepszym stanie.No masakra, a jeszcze trzeba ją posprzątać
ja miałam to samo,dlatego poszukał dietetyczki w necie,umówił mnie i zrobiła mi plan diety na razie do końca pierwszego trymestru,niby dobrała mi diete pod jakiś tam kod genetyczny,bo musiała mi pobrać krew i badania robiła i wyeliminowała produkty,które mogły wpływać na moje objawy ciążowe,nasilać je itp...więc zobaczymy nadzija w tej kobiecie,ze odejdą w niepmięć mdłości,zaparacie i bóle głowy...no i przede wszystkim nie przyjdą mi dodatkowe niepotrzebne kg tylko przytyje tyle ile powinnam w ciaży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja w tej ciazy nie mialam przepisane nic tylko kwas foliowy ten na recepte 5mg
jest ktos z was moze z lubelskiego ????
kurcze tak sie zastanawiam czy nie pojsc na te genetyczne gdzies do jakiegos szpeca ktory sie tylko tym zajmuje .co myslicie?? -
xpatiiix3 wrote:No to u mnie też panienka wychodzi ale ciąża mix objawów i zachcianek z obu i co psikus nic nie wywnioskuje z córką zupełnie inna niż z synem a teraz dupa hahaha
Ok juz dopisuje dupa blada znowu przelecieć 80 numerów hahaha dzieci śpią wiec tam mam czas tap madl oglądam
Kochana mnie tez dopisz jak możesz na 9 maja:**xpatiiix3 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
To widzę ze jednak dobrze ze dupka biorę. Luteine bralam przez chwile jak tylko o ciazy sie dowiedzialam, potem ginek dupka przepisał.
A propos moczu to powiem wam ze ja zauważyłam ze moj ogólnie sie zaczął pienic hehehe bez sody.
Idę gotowac barszczyk do krokiecikow.
A propos płci to mam wizyte na początku 14 tygodnia i mam nadzieje ze cos wstępnie mi ginek powie bo ma dobre usg i myśle ze obraz bedzie lepszy. -
nick nieaktualnyA ja właśnie oglądam łóżeczka
i już się nie mogę doczekać robić wyprawkę dla maluszka
te wszystkie piękne maleńkie rzeczy
ach no i przyznam się Wam że kupiłam body i czapeczkę w pandę dla Kropka bo nie powstrzymała bym się
no i 2 książeczki - uważam że super się sprawdzą bo są na podstawie kontrastów zrobione
A któraś jeszcze nie wytrzymała czy tylko ja mam tak nierówno pod główką
??
xpatiiix3, Cigaretta, Eliana, Marietta, ma_lina, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq ja mam tylko kupiony kocyk, ale to już od 3 lat, bo był taki śliczny i specyficzny ma kolor, że nie umiałam się powstrzymać
też już bym chętnie popadła w szał zakupów, ale mąż zaraz mnie sprowadza na ziemię - jeszcze jest czas !
xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Anna255 wrote:wiecie co - jak dotad mialam lekko wystajacy brzuszek juz od ciazy, a od 2 dni jakby zmalal i juz nie rosl heh dziwnie tak... jak to u was wyglada? nie wiem od czego to zalezy, od wzdec czy najedzenia?
Tak pisalyscie o tym clotrimazolum, ja w sumie nic nie biore/bralam w I trymestrze, ale niedlugo zaczne II, wiec wtedy juz cos sobie zapodam, zobaczymy jeszcze co lekarz mi na to przepisze...
Ania miałam tak samo - już się chwaliłam mamie, że mam taki ładny brzuszek, a po kilku dniach - zmalał i to znacznie) Te paskudne wzdęcia:)))
A jeśli chodzi o upławy, to moja gin powiedziała, że clotrimazolum na spokojnie mogę stosować, jak wejdę już w pełny 14 tydzień, na podrażniony naskórek kazała kupić żel Provag - wiem, że kilka dziewczyn na forum już polecało, no i koniecznie przemywać saszetkami z Tantum Rosa
xpatiiix3, Anna255 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Carolq ja mam tylko kupiony kocyk, ale to już od 3 lat, bo był taki śliczny i specyficzny ma kolor, że nie umiałam się powstrzymać
też już bym chętnie popadła w szał zakupów, ale mąż zaraz mnie sprowadza na ziemię - jeszcze jest czas !
mój mąż to samo ale kupuję tu to tu toi tak pokryjomu pakuję do szafy
hehe także może się o większości rzeczy nie dowie dopóki maluch się nie urodzi
A zresztą przecież czy to złe że się cieszymy
Cigaretta, kamisia88, xpatiiix3, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8d7a38452e7.jpg
to mój zakup sprzed 3 lat, właśnie wyciagnełam z pudła, bo był ukryty na szafieEliana, Carolq, kamisia88, xpatiiix3, FeliceGatto, Palinas89, Madziaaaaa, Marietta, ma_lina, Patrycja24, konwalijka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoza tym już planuje zrobić remont ( chociaz 3 lata temu się wprowadzaliśmy do nowego
)
ale pokoik musi być cudny w końcu to mój zawód innym projektuje a moje dziecko ma mieszkać w 4 ścianach
tak na pewno nie będzie ... hihi
Eliana, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A ja własnie robię sałatkę: seler konserwowy, ananas, szyneczka, jajko, kukurydza, majonez!
Mam na nią taką ochotę, że już od wczoraj mnie nosi
Zaczynam jutro II trymestr, cieszę się, że dotrwałam,
ale są też ciemne strony: nadchodzi czas bilnasu: +2 kg na wadze!
Chciałam miec max +1, ale co sobie będę odmawiaćA tak szczerze, to wcale nie jem więcej niż przed ciążą, nie opycham się codziennie słodyczami czy coś... Więc winą za kilogramy obarczam zaparcia i problemy z metabolizmem
)))
A teraz wsunę super kaloryczną sałatkę z majonezem. Omniomniom~!xpatiiix3, Carolq, bimba, kamisia88, luna91, Anna255, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie
Dzidzia ładnie rosnie a wyniki idealne wreszcie będę mogła spać spokojnie.
9 Listopada idę na usg prenatalne.Carolq, xpatiiix3, hiacynta99, bimba, mejbi, Madziaaaaa, Eliana, FeliceGatto, Różyczka, luna91, Dariaaa88, Marietta, Madziuśka, bereda11, JusWik, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny zerknijcie na mój wynik toksoplazmozy jest ok?
IgG < O,130.
Normy
< 1,0 niereaktywny
>= 1,0 <30 niejednoznaczne
>= 30,0 reaktywny
IgM 0,32.
Normy
<0,8 niereaktywne
>= 0,8<1,0 niejednoznaczne
>=1,0 reaktywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 15:37