X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    A ja właśnie oglądam łóżeczka :) i już się nie mogę doczekać robić wyprawkę dla maluszka ;) te wszystkie piękne maleńkie rzeczy :) ach no i przyznam się Wam że kupiłam body i czapeczkę w pandę dla Kropka bo nie powstrzymała bym się :) no i 2 książeczki - uważam że super się sprawdzą bo są na podstawie kontrastów zrobione :) A któraś jeszcze nie wytrzymała czy tylko ja mam tak nierówno pod główką :)??

Ja też mam nierówno pod sufitem :P Dzisiaj na allegro kupiłam cztery bodziaczki :D
    Trzyma mnie w ryzach zakupowych fakt, że 3 miesiące po porodzie się przeprowadzamy na swoje, więc nie mogę się obładować :P

xpatiiix3, Carolq, hiacynta99, luna91 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paris już jesteś na liście ;)

paris lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin prywatny ten to gin endo położnik i kurde i tak wysłał mnie do kogo innego na kontrolowanie tarczycy itd sprawdza to ale leków nie ustala chodzę oddzielnie do endo

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja sąsiadka podpisała umowe z Diagnostyką w Krakowie dotyczącą porbania krwi pępowinowej w celu uzyskania komórek macierzystych, aby w przyszłości, w razie choroby dziecka mozna było wykorzystać komórki do leczenia

komórki będą zamrożone na 10 lat koszt 4 tysiaki :)

a tu mam taki mały skrót wyjaśniający o czym piszę

http://www.mjakmama24.pl/niemowle/zdrowie/krew-pepowinowa-szansa-na-pokonanie-chorob,156_2344.html

Zastanawiam się nad tym ?

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja swojemu ufam, póki co, ale poszukam też jakiegoś endo w Łodzi, bo u mnie w mieście to kaszanka totalna- nie ma do kogo iść :)

a że moja bratowa jest anestezjologiem i siedzi głównie na operacjach właśnie tarczyc (śmiesznie co )to musze z nią pogadać..

ale moja rodzina nic nie wie o ciaży i poronieniu, a o niedoczynnosci tarczycy powiedziałam dopiero wczoraj swojej babci, bo mnie odwiedziła w pracy no i pożaliłam się jej trochę :)

hiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mój gin prywatny ten to gin endo położnik i kurde i tak wysłał mnie do kogo innego na kontrolowanie tarczycy itd sprawdza to ale leków nie ustala chodzę oddzielnie do endo

A mój Endo jest jeszcze pediatrą :) Ucieszył sie jak zobaczył kartę ciąży, powiedział no wreszcie jakaś mamusia przyszła :) hahahah

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ustalmy sobie jedna bardzo fajna zasadę, zeby na forum bylo milo: Jak mnie wkurzają wpisy jakiejś użytkowniczki to je omijam szerokim łukiem.

Tylko tyle i aż tyle.

Palinas89, bereda11, xpatiiix3, candles88, Dariaaa88, kkasya, Clio_99, monilia84 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądam sobie internety, a tu nagle sugestia z allegro w reklamie mi się pojawiła na stronie :D http://allegro.pl/reborn-noworodek-caly-z-soft-vinylu-chlopczyk-cudo-i5719133711.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

przerażające :P

FeliceGatto, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny ustalmy sobie jedna bardzo fajna zasadę, zeby na forum bylo milo: Jak mnie wkurzają wpisy jakiejś użytkowniczki to je omijam szerokim łukiem.

Tylko tyle i aż tyle.

Moje ??:P np

xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Przeglądam sobie internety, a tu nagle sugestia z allegro w reklamie mi się pojawiła na stronie :D http://allegro.pl/reborn-noworodek-caly-z-soft-vinylu-chlopczyk-cudo-i5719133711.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

przerażające :P

Masakra !

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:

I teraz, jak Ci Baronowa nie odpowie,to zgodnie z Jej postem będzie oznaczało, że tak, hahaha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:46

hiacynta99, Carolq, luna91, bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dobrze prawi :)

Marieta, byłam głodna ale już nie jestem haha, kurna co to ma byc?? :D rzeczywiście przerażające, może to dla kobiet w urojonej ciąży czy coś, nie wiem, najgorszy jest ten opis aukcji, masakra ;)

Hiacynta ja też się zastanawiam nad pobraniem krwi pępowinowej, kosztowna inwestycja, ale może się kiedyś przydać (oby nie). Te 4 tysiące na 10 lat to chyba jakaś akcja promocyjna czy jak? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:53

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu nie mam z nikim problemu każda jest inna każda ma inny charakter, każdego akceptuje :P i tyle :)

xpatiiix3, konwalijka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Dotyczy to każdej z nas. Jak ciebie ktos wkurza to jej nie czytaj, nie komentuj bo i po co ;).
    Czytaj to co cie interesuje i kibicuj tym komu chcesz

Przeszłam wiele babskich for i niegdy nie bylam w środku jakiejś burzy bo stosuje ta zasade ;)

hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dotyczy to każdej z nas. Jak ciebie ktos wkurza to jej nie czytaj, nie komentuj bo i po co ;).
    Czytaj to co cie interesuje i kibicuj tym komu chcesz

Przeszłam wiele babskich for i niegdy nie bylam w środku jakiejś burzy bo stosuje ta zasade ;)

Ja przeszłam już kila burz na forum i dobrze to na mnie nie wpłynęło :) Tez staram się nie wczuwać w Of zbytnio :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas- Też mnie wystraszyło sztuczne dziecko :P Najgorzej, że pojawiło się u mnie jako sugestywna reklama :P Na allegro jako "przedmioty, które mogą Cię zainteresować" :D

hiacynta- ja też raczej siedzę cicho, neutralnie :P Nie każda wypowiedź mi się podoba, ale staram się nerwy na wodzy trzymać ;) Jedyna panna, która mnie wyprowadziła z równowagi to nasza slynna Smerfetka, która dostała bana :P Ale ona mnie drażniła już na staraczkach :P Tam jest jeden wątek, który mnie przerażał :P Siedziały takie młodziutkie "staraczki" ze Smerfetką na czele i pisały takie głupoty, że słabłam :P Do dzisiaj nie mogę zatrzeć z pamięci jednego wpisu, jak napisała jakaś dziewczyna, że ubłagała chłopaka, żeby się jej "spuścił" na brzuch, poleciała z tym do łazienki (on chyba nie chciał dziecka) i zgarnęła to do miarki po syropie, czy strzykawki po syropie :D a poza Smerfetką nikt mnie tu jakoś mocniej nie razi zazwyczaj wypowiedziami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:02

hiacynta99, xpatiiix3, Palinas89, Madziaaaaa, Carolq, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Do dzisiaj nie mogę zatrzeć z pamięci jednego wpisu, jak napisała jakaś dziewczyna, że ubłagała chłopaka, żeby się jej "spuścił" na brzuch, poleciała z tym do łazienki (on chyba nie chciał dziecka) i zgarnęła to do miarki po syropie, czy strzykawki po syropie"

O ku*wa...

Agnieszka0812, Agusia ;) lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja TSH
    4,25
    po 3 tygodnia brania dawki 25
    2,15

Wysokie to TSH miałaś. Ja TSH 2,2 a ft4 - 1,45. Dobrze, że zbiłaś :)

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    I teraz, jak Ci Baronowa nie odpowie,to zgodnie z Jej postem będzie oznaczało, że tak, hahaha :P
    a ze ty hiacynta bedziesz grzeczna i mila to nic jej tez nie odpiszesz ha ha ale sie ubawilam

FeliceGatto, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, oglądałam kiedyś program o tych lalkach. Była para co nie mogła mieć dzieci i sobie kupili lakę i wkręcili sobie, że to ich prawdziwe dziecko :( A inni wykonali lalkę z twarzą ich dziecka, które zmarło po porodzie. Przepraszam, że takie tematy poruszam, ale tak było.. :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ