X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    A ja właśnie oglądam łóżeczka :) i już się nie mogę doczekać robić wyprawkę dla maluszka ;) te wszystkie piękne maleńkie rzeczy :) ach no i przyznam się Wam że kupiłam body i czapeczkę w pandę dla Kropka bo nie powstrzymała bym się :) no i 2 książeczki - uważam że super się sprawdzą bo są na podstawie kontrastów zrobione :) A któraś jeszcze nie wytrzymała czy tylko ja mam tak nierówno pod główką :)??

Ja też mam nierówno pod sufitem :P Dzisiaj na allegro kupiłam cztery bodziaczki :D
    Trzyma mnie w ryzach zakupowych fakt, że 3 miesiące po porodzie się przeprowadzamy na swoje, więc nie mogę się obładować :P

xpatiiix3, Carolq, hiacynta99, luna91 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paris już jesteś na liście ;)

paris lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin prywatny ten to gin endo położnik i kurde i tak wysłał mnie do kogo innego na kontrolowanie tarczycy itd sprawdza to ale leków nie ustala chodzę oddzielnie do endo

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja sąsiadka podpisała umowe z Diagnostyką w Krakowie dotyczącą porbania krwi pępowinowej w celu uzyskania komórek macierzystych, aby w przyszłości, w razie choroby dziecka mozna było wykorzystać komórki do leczenia

komórki będą zamrożone na 10 lat koszt 4 tysiaki :)

a tu mam taki mały skrót wyjaśniający o czym piszę

http://www.mjakmama24.pl/niemowle/zdrowie/krew-pepowinowa-szansa-na-pokonanie-chorob,156_2344.html

Zastanawiam się nad tym ?

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja swojemu ufam, póki co, ale poszukam też jakiegoś endo w Łodzi, bo u mnie w mieście to kaszanka totalna- nie ma do kogo iść :)

a że moja bratowa jest anestezjologiem i siedzi głównie na operacjach właśnie tarczyc (śmiesznie co )to musze z nią pogadać..

ale moja rodzina nic nie wie o ciaży i poronieniu, a o niedoczynnosci tarczycy powiedziałam dopiero wczoraj swojej babci, bo mnie odwiedziła w pracy no i pożaliłam się jej trochę :)

hiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mój gin prywatny ten to gin endo położnik i kurde i tak wysłał mnie do kogo innego na kontrolowanie tarczycy itd sprawdza to ale leków nie ustala chodzę oddzielnie do endo

A mój Endo jest jeszcze pediatrą :) Ucieszył sie jak zobaczył kartę ciąży, powiedział no wreszcie jakaś mamusia przyszła :) hahahah

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ustalmy sobie jedna bardzo fajna zasadę, zeby na forum bylo milo: Jak mnie wkurzają wpisy jakiejś użytkowniczki to je omijam szerokim łukiem.

Tylko tyle i aż tyle.

Palinas89, bereda11, xpatiiix3, candles88, Dariaaa88, kkasya, Clio_99, monilia84 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądam sobie internety, a tu nagle sugestia z allegro w reklamie mi się pojawiła na stronie :D http://allegro.pl/reborn-noworodek-caly-z-soft-vinylu-chlopczyk-cudo-i5719133711.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

przerażające :P

FeliceGatto, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny ustalmy sobie jedna bardzo fajna zasadę, zeby na forum bylo milo: Jak mnie wkurzają wpisy jakiejś użytkowniczki to je omijam szerokim łukiem.

Tylko tyle i aż tyle.

Moje ??:P np

xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Przeglądam sobie internety, a tu nagle sugestia z allegro w reklamie mi się pojawiła na stronie :D http://allegro.pl/reborn-noworodek-caly-z-soft-vinylu-chlopczyk-cudo-i5719133711.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

przerażające :P

Masakra !

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:

I teraz, jak Ci Baronowa nie odpowie,to zgodnie z Jej postem będzie oznaczało, że tak, hahaha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:46

hiacynta99, Carolq, luna91, bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dobrze prawi :)

Marieta, byłam głodna ale już nie jestem haha, kurna co to ma byc?? :D rzeczywiście przerażające, może to dla kobiet w urojonej ciąży czy coś, nie wiem, najgorszy jest ten opis aukcji, masakra ;)

Hiacynta ja też się zastanawiam nad pobraniem krwi pępowinowej, kosztowna inwestycja, ale może się kiedyś przydać (oby nie). Te 4 tysiące na 10 lat to chyba jakaś akcja promocyjna czy jak? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:53

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu nie mam z nikim problemu każda jest inna każda ma inny charakter, każdego akceptuje :P i tyle :)

xpatiiix3, konwalijka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Dotyczy to każdej z nas. Jak ciebie ktos wkurza to jej nie czytaj, nie komentuj bo i po co ;).
    Czytaj to co cie interesuje i kibicuj tym komu chcesz

Przeszłam wiele babskich for i niegdy nie bylam w środku jakiejś burzy bo stosuje ta zasade ;)

hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dotyczy to każdej z nas. Jak ciebie ktos wkurza to jej nie czytaj, nie komentuj bo i po co ;).
    Czytaj to co cie interesuje i kibicuj tym komu chcesz

Przeszłam wiele babskich for i niegdy nie bylam w środku jakiejś burzy bo stosuje ta zasade ;)

Ja przeszłam już kila burz na forum i dobrze to na mnie nie wpłynęło :) Tez staram się nie wczuwać w Of zbytnio :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas- Też mnie wystraszyło sztuczne dziecko :P Najgorzej, że pojawiło się u mnie jako sugestywna reklama :P Na allegro jako "przedmioty, które mogą Cię zainteresować" :D

hiacynta- ja też raczej siedzę cicho, neutralnie :P Nie każda wypowiedź mi się podoba, ale staram się nerwy na wodzy trzymać ;) Jedyna panna, która mnie wyprowadziła z równowagi to nasza slynna Smerfetka, która dostała bana :P Ale ona mnie drażniła już na staraczkach :P Tam jest jeden wątek, który mnie przerażał :P Siedziały takie młodziutkie "staraczki" ze Smerfetką na czele i pisały takie głupoty, że słabłam :P Do dzisiaj nie mogę zatrzeć z pamięci jednego wpisu, jak napisała jakaś dziewczyna, że ubłagała chłopaka, żeby się jej "spuścił" na brzuch, poleciała z tym do łazienki (on chyba nie chciał dziecka) i zgarnęła to do miarki po syropie, czy strzykawki po syropie :D a poza Smerfetką nikt mnie tu jakoś mocniej nie razi zazwyczaj wypowiedziami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:02

hiacynta99, xpatiiix3, Palinas89, Madziaaaaa, Carolq, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Do dzisiaj nie mogę zatrzeć z pamięci jednego wpisu, jak napisała jakaś dziewczyna, że ubłagała chłopaka, żeby się jej "spuścił" na brzuch, poleciała z tym do łazienki (on chyba nie chciał dziecka) i zgarnęła to do miarki po syropie, czy strzykawki po syropie"

O ku*wa...

Agnieszka0812, Agusia ;) lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja TSH
    4,25
    po 3 tygodnia brania dawki 25
    2,15

Wysokie to TSH miałaś. Ja TSH 2,2 a ft4 - 1,45. Dobrze, że zbiłaś :)

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    I teraz, jak Ci Baronowa nie odpowie,to zgodnie z Jej postem będzie oznaczało, że tak, hahaha :P
    a ze ty hiacynta bedziesz grzeczna i mila to nic jej tez nie odpiszesz ha ha ale sie ubawilam

FeliceGatto, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, oglądałam kiedyś program o tych lalkach. Była para co nie mogła mieć dzieci i sobie kupili lakę i wkręcili sobie, że to ich prawdziwe dziecko :( A inni wykonali lalkę z twarzą ich dziecka, które zmarło po porodzie. Przepraszam, że takie tematy poruszam, ale tak było.. :/

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ