Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:A ja właśnie oglądam łóżeczka
i już się nie mogę doczekać robić wyprawkę dla maluszka
te wszystkie piękne maleńkie rzeczy
ach no i przyznam się Wam że kupiłam body i czapeczkę w pandę dla Kropka bo nie powstrzymała bym się
no i 2 książeczki - uważam że super się sprawdzą bo są na podstawie kontrastów zrobione
A któraś jeszcze nie wytrzymała czy tylko ja mam tak nierówno pod główką
??
Ja też mam nierówno pod sufitemDzisiaj na allegro kupiłam cztery bodziaczki
Trzyma mnie w ryzach zakupowych fakt, że 3 miesiące po porodzie się przeprowadzamy na swoje, więc nie mogę się obładowaćxpatiiix3, Carolq, hiacynta99, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja sąsiadka podpisała umowe z Diagnostyką w Krakowie dotyczącą porbania krwi pępowinowej w celu uzyskania komórek macierzystych, aby w przyszłości, w razie choroby dziecka mozna było wykorzystać komórki do leczenia
komórki będą zamrożone na 10 lat koszt 4 tysiaki
a tu mam taki mały skrót wyjaśniający o czym piszę
http://www.mjakmama24.pl/niemowle/zdrowie/krew-pepowinowa-szansa-na-pokonanie-chorob,156_2344.html
Zastanawiam się nad tym ? -
Pati ja swojemu ufam, póki co, ale poszukam też jakiegoś endo w Łodzi, bo u mnie w mieście to kaszanka totalna- nie ma do kogo iść
a że moja bratowa jest anestezjologiem i siedzi głównie na operacjach właśnie tarczyc (śmiesznie co )to musze z nią pogadać..
ale moja rodzina nic nie wie o ciaży i poronieniu, a o niedoczynnosci tarczycy powiedziałam dopiero wczoraj swojej babci, bo mnie odwiedziła w pracy no i pożaliłam się jej trochęhiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Mój gin prywatny ten to gin endo położnik i kurde i tak wysłał mnie do kogo innego na kontrolowanie tarczycy itd sprawdza to ale leków nie ustala chodzę oddzielnie do endo
A mój Endo jest jeszcze pediatrąUcieszył sie jak zobaczył kartę ciąży, powiedział no wreszcie jakaś mamusia przyszła
hahahah
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ustalmy sobie jedna bardzo fajna zasadę, zeby na forum bylo milo: Jak mnie wkurzają wpisy jakiejś użytkowniczki to je omijam szerokim łukiem.
Tylko tyle i aż tyle.Palinas89, bereda11, xpatiiix3, candles88, Dariaaa88, kkasya, Clio_99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Przeglądam sobie internety, a tu nagle sugestia z allegro w reklamie mi się pojawiła na stronie
http://allegro.pl/reborn-noworodek-caly-z-soft-vinylu-chlopczyk-cudo-i5719133711.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
przerażające
FeliceGatto, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dziewczyny ustalmy sobie jedna bardzo fajna zasadę, zeby na forum bylo milo: Jak mnie wkurzają wpisy jakiejś użytkowniczki to je omijam szerokim łukiem.
Tylko tyle i aż tyle.
Moje ??np
xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Przeglądam sobie internety, a tu nagle sugestia z allegro w reklamie mi się pojawiła na stronie
http://allegro.pl/reborn-noworodek-caly-z-soft-vinylu-chlopczyk-cudo-i5719133711.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
przerażające
Masakra !05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
hiacynta99 wrote:Moje ??
np
I teraz, jak Ci Baronowa nie odpowie,to zgodnie z Jej postem będzie oznaczało, że tak, hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:46
hiacynta99, Carolq, luna91, bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Baronowa dobrze prawi
Marieta, byłam głodna ale już nie jestem haha, kurna co to ma byc??rzeczywiście przerażające, może to dla kobiet w urojonej ciąży czy coś, nie wiem, najgorszy jest ten opis aukcji, masakra
Hiacynta ja też się zastanawiam nad pobraniem krwi pępowinowej, kosztowna inwestycja, ale może się kiedyś przydać (oby nie). Te 4 tysiące na 10 lat to chyba jakaś akcja promocyjna czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:53
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Moje ??
np
.
Czytaj to co cie interesuje i kibicuj tym komu chcesz
Przeszłam wiele babskich for i niegdy nie bylam w środku jakiejś burzy bo stosuje ta zasade
hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dotyczy to każdej z nas. Jak ciebie ktos wkurza to jej nie czytaj, nie komentuj bo i po co
.
Czytaj to co cie interesuje i kibicuj tym komu chcesz
Przeszłam wiele babskich for i niegdy nie bylam w środku jakiejś burzy bo stosuje ta zasade
Ja przeszłam już kila burz na forum i dobrze to na mnie nie wpłynęłoTez staram się nie wczuwać w Of zbytnio
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Palinas- Też mnie wystraszyło sztuczne dziecko
Najgorzej, że pojawiło się u mnie jako sugestywna reklama
Na allegro jako "przedmioty, które mogą Cię zainteresować"
hiacynta- ja też raczej siedzę cicho, neutralnieNie każda wypowiedź mi się podoba, ale staram się nerwy na wodzy trzymać
Jedyna panna, która mnie wyprowadziła z równowagi to nasza slynna Smerfetka, która dostała bana
Ale ona mnie drażniła już na staraczkach
Tam jest jeden wątek, który mnie przerażał
Siedziały takie młodziutkie "staraczki" ze Smerfetką na czele i pisały takie głupoty, że słabłam
Do dzisiaj nie mogę zatrzeć z pamięci jednego wpisu, jak napisała jakaś dziewczyna, że ubłagała chłopaka, żeby się jej "spuścił" na brzuch, poleciała z tym do łazienki (on chyba nie chciał dziecka) i zgarnęła to do miarki po syropie, czy strzykawki po syropie
a poza Smerfetką nikt mnie tu jakoś mocniej nie razi zazwyczaj wypowiedziami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:02
hiacynta99, xpatiiix3, Palinas89, Madziaaaaa, Carolq, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
"Do dzisiaj nie mogę zatrzeć z pamięci jednego wpisu, jak napisała jakaś dziewczyna, że ubłagała chłopaka, żeby się jej "spuścił" na brzuch, poleciała z tym do łazienki (on chyba nie chciał dziecka) i zgarnęła to do miarki po syropie, czy strzykawki po syropie"
O ku*wa...Agnieszka0812, Agusia ;) lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
FeliceGatto wrote:I teraz, jak Ci Baronowa nie odpowie,to zgodnie z Jej postem będzie oznaczało, że tak, hahaha
FeliceGatto, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Matko, oglądałam kiedyś program o tych lalkach. Była para co nie mogła mieć dzieci i sobie kupili lakę i wkręcili sobie, że to ich prawdziwe dziecko
A inni wykonali lalkę z twarzą ich dziecka, które zmarło po porodzie. Przepraszam, że takie tematy poruszam, ale tak było..
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek