Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za słowa wsparcia.
A pytałam Was wczoraj, jak często chodzicie na usg, bo się dziś wybrałam przed terminem umówionej wizyty, bo miałam intuicję, że coś jest nie tak....
Nie dociera to do mnie jeszcze.
Czuję się jak brutalnie wybudzana z pięknego snu..................
Pragnę znowu tak zasnąć. Na 9 miesięcy.
-
Anna255 wrote:czy ktos sie orientuje ile kosztuje wykupienie poloznej w szpitalu?
coś mi się obiło o uszy jak leżałam w szpitalu, że 800 złA co zastanawiasz się nad położną?
Anna255 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Foto_Anna wrote:Dziękuję za słowa wsparcia.
A pytałam Was wczoraj, jak często chodzicie na usg, bo się dziś wybrałam przed terminem umówionej wizyty, bo miałam intuicję, że coś jest nie tak....
Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj, ale czy doktor stwierdził, na którym tygodniu ciąża się zatrzymała?3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoto_Anna wrote:Dziękuję za słowa wsparcia.
Aniu, ale to tylko przeczucie, ze cos nie tak z maluszkiem, czy jakies inne objawy fizyczne mialas? -
A czy któraś z Was miała swoją położną? Co daje jej obecność, czy pomaga w dużym stopniu?
Mi babka w szpitalu mówiła, ze będzie brała położną za 800 zł i ona może do niej dzwonić kilka tygodni przed porodem jak ma jakies wątpliwości.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Wiecie co a odnośnie brzuchów - ja też czasami mam wrażenie, że jest mniejszy, ale czego my się spodziewamy będąc w 10tc. Za wyłączeniem Baronowej i Patii, których brzuchy wylądowały w jakimś 6 miesiącu
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj, ale czy doktor stwierdził, na którym tygodniu ciąża się zatrzymała?
2 tygodnie temu dzidzia miała 8mm, dziś też....
Nie urosła więc ani milimetra.
Określił wiek ciąży na 6 tydzień (wg kalendarza Belly jest 10 tc).
Mam odstawić luteinę i czekać na poronienie........
a jeśli nic się nie zacznie, wrócić do kliniki. (Dostanę coś na wywołanie).
A jeśli będzie zbyt duży krwotok, jechać do szpitala. -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Wiecie co a odnośnie brzuchów - ja też czasami mam wrażenie, że jest mniejszy, ale czego my się spodziewamy będąc w 10tc. Za wyłączeniem Baronowej i Patii, których brzuchy wylądowały w jakimś 6 miesiącu
no wlasnie u pierworodek to wszystko wolniej sie dzieje... ale sama mialam mysli czy dzidzius nadal rosnie, zyje itd - wiem, glupie mysli, nie przejmowalam sie jak jakies objawy mijaly i odchodzily, ale z tym mniejszym brzuchem dopiero pierwszy raz mi sie przytrafilo... dzis wygladam prawie jak na poczatku przed ciaza, a tu za tydzien juz zaczynam 4 miesiac...
ok, wizyta w przyszly czwartek, postaram sie nie nakrecac!
Carolq lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Kochane zaraz siadam i Was nadrabiam. Melduję, że jestem po wizycie. Malec ma 2,5 cm, nadrobił kolejny dzien więc dziś jestem w 9w3d
Serce bije jak dzwon. Wyniki krew i mocz idealne!
Już dawno nie byłam tak szczęśliwa! Kolejne badanie za 3 tygodnie i wtedy ustalimy konkretny termin badań genetycznych
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foto_Anna wrote:2 tygodnie temu dzidzia miała 8mm, dziś też....
Nie urosła więc ani milimetra.
Określił wiek ciąży na 6 tydzień (wg kalendarza Belly jest 10 tc).
Mam odstawić luteinę i czekać na poronienie........
a jeśli nic się nie zacznie, wrócić do kliniki. (Dostanę coś na wywołanie).
A jeśli będzie zbyt duży krwotok, jechać do szpitala.
Mój miał 5 mm jak się przestał rozwijać... Dużo siły wiem, że boli, ale musisz to przetrwać.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
JusWik wrote:Kochana tak się cieszę! !! Mam nadzieje ze bedziesz juz spokojniejsza.
Teraz mam mega dużo energii, jakoś mi raźniej jak pomyslę, że nie jestem sama, bo ten obraz usg już taki wyraźny. Nadal jest jakiś strach, który pewnie będzie ze mną do końca ciąży, ale dziś mnie doktor uspokoił i czekam dalej. Za 3 tygodnie to już będzie mały człowieczekHah nawet mój tata dostrzegł na zdjęciu dziecko, bo poprzednie jak miałam 2 tygodnie temu to powiedział, że widzi 2 kropki i tyle
Carolq lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
hiacynta99 wrote:Ja przeszłam już kila burz na forum i dobrze to na mnie nie wpłynęło
Tez staram się nie wczuwać w Of zbytnio
candles88, hiacynta99, bimba lubią tę wiadomość