Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:41 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 października 2015, 17:57
kamisia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClio 99 - to dobrze bo sters podobno działa najgorzej
Może zacznij śledzić obejrzyj jakiś serial
ja jak będę na zwolnieniu już mam listę seriali przygotowaną do obejrzenia :)i już się nie mogę doczekać bo jestem czasami mega zmęczona po pracy , chodź uwielbiam to co robię
Trzymamy mocno kciuki za Was
-
w żaden sposób nikogo na tym forum nie obraziłam z nikogo się nie śmieje,jestem miła i cierpliwa,ale nerwy ponoszą,jak jakaś dziewczyna się do mnie czepia nie mając do tego podstaw...w tej chwili czuje się źle,jest mi słabo i boli mnie brzuch i tylko i wyłącznie zawdzięczam to jednej "koleżance" z naszego forum dlatego chyba podziękuje już Wam dziewczyy za świetnie spędzony czas z Wami i się pożegnam i każdą z osobna ściskam i trzymam kciuki za spokojne rozwiązanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:56
-
Alicce wrote:a co do płci to bardzo bym chciała mieć syneczka
bo chłopcy są tacy fajni i grzeczni( juz jednego takiego mam)
ale czuję ,że bedzie dziewczyneczkaaby zdrowa ...
Chłopcy są grzeczni tak do 11 roku życiaCarolq, xpatiiix3, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyAlicce własnie co do płci, to dziś robiłam ten słynny test z sody
i wszystko wskazuje na chłopaka, bo się nie pieniło ani nic, tylko opadła soda i tyle.. wiem, że nie ma się co sugerować, bo to zabobony ale zabawa fajna
Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Macie racje chyba że dzieci odziedziczaja nerwy bo mój 5 latek to mały szaleniec, nerwus i huligan
ma tym przykładzie chłopcy nie są wcale tacy grzeczni
oj ale takie dzieci też mają swoje zaletyprzynajmniej sobie w życiu bez problemu poradzi .
Pozatym dziewczynki też potrafią być do diabła. Moja chrześniaczka 1,5 roczna ugryzła ostatnio swojego tate w jajkahehe bo biegnie , rzuca się na ciebie przytula i wbija zęby
ma kurwiki w oczach i patrzy tylko co zbroić a jest taka słodka że zaraz jak coś odwali to się przytula i nie ma musisz wybaczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:04
kamisia88, Alicce lubią tę wiadomość
-
A ja dzis wg OM moje kochane zaczynam 14tc a co za tym idzie wchodze w 2trymestr
Choc wg ostatniego USG moja ciaza jest o 5 dni mlodsza
Milutkiego dnia wszystkim zycze!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:04
Carolq, xpatiiix3, Cigaretta, candles88, mejbi, monilia84, Eliana, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualnyJa też twierdzę, że chłopcy to bestie wcielone, moja szwagierka ma 5 i 4 latka i po prostu dom potrafią roznieść... ale jak są osobno to są w miarę do okiełznania
zresztą.. różnie to bywa, zależy od rodziców, od temperamentu,od podejścia do dziecka - na ile mu się pozwala itd
kamisia88 lubi tę wiadomość
-
Hmm czy ja wiem mój 8 letni brat ostatnio mojemu Marcelowi kazał mówi o chuj i kurwa... tak to jest jak jedno od drugiego posłucha w szkole albo od starszego 20letniego brata w domu.. także każdy inaczej z tym już są problemy w wieku 8 lat hehe z kolei drugi alleluja ze nie ma czasu tu przychodzić to 12 letni diabeł vel psychol brr.. tylko nerwy psuje mi zawsze jak przyjdzie :oLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnymyszka2070 wrote:A ja dzis wg OM wchodze moje kochane zaczynam 14tc a co za tym idzie wchodze w 2trymestr
Gratkinajgorsze masz za sobą
myszka2070 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:zgadzam się z tym po prostu , za dużo hormonów jak na jedne forum
w tej chwili hormony odgrywają tutaj poboczna role,nie szukając z nikim zaczepki,ani kłótni koleżanka postanowiła się do mnie uczepić,nie wiedzieć w jakim celu stałam się obiektem,co mnie niesamowicie zirytowało...poniołsy mnie nerwy i wybuch gotowy,długo nie musiała czekać i niech się cieszy,ze jest anonimowa w internecie -
nick nieaktualnymyszka2070 wrote:A ja dzis wg OM moje kochane zaczynam 14tc a co za tym idzie wchodze w 2trymestr
też czekam z niecierpliwością na ten moment:)
myszka2070, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny