X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:41 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 października 2015, 17:57

kamisia88 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:37

nick nieaktualny, FeliceGatto, monilia84 lubią tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:42

nick nieaktualny, xpatiiix3, monilia84, Palinas89, konwalijka lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do płci to bardzo bym chciała mieć syneczka :)
    bo chłopcy są tacy fajni i grzeczni :) ( juz jednego takiego mam) ;)
    ale czuję ,że bedzie dziewczyneczka :) aby zdrowa ... <3

nick nieaktualny, xpatiiix3, monilia84, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio 99 - to dobrze bo sters podobno działa najgorzej :) Może zacznij śledzić obejrzyj jakiś serial :) ja jak będę na zwolnieniu już mam listę seriali przygotowaną do obejrzenia :)i już się nie mogę doczekać bo jestem czasami mega zmęczona po pracy , chodź uwielbiam to co robię :) Trzymamy mocno kciuki za Was :)

• candles88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w żaden sposób nikogo na tym forum nie obraziłam z nikogo się nie śmieje,jestem miła i cierpliwa,ale nerwy ponoszą,jak jakaś dziewczyna się do mnie czepia nie mając do tego podstaw...w tej chwili czuje się źle,jest mi słabo i boli mnie brzuch i tylko i wyłącznie zawdzięczam to jednej "koleżance" z naszego forum dlatego chyba podziękuje już Wam dziewczyy za świetnie spędzony czas z Wami i się pożegnam i każdą z osobna ściskam i trzymam kciuki za spokojne rozwiązanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 11:56

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    a co do płci to bardzo bym chciała mieć syneczka :)
    bo chłopcy są tacy fajni i grzeczni :) ( juz jednego takiego mam) ;)
    ale czuję ,że bedzie dziewczyneczka :) aby zdrowa ... <3

Chłopcy są grzeczni tak do 11 roku życia :P

nick nieaktualny, xpatiiix3, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce własnie co do płci, to dziś robiłam ten słynny test z sody :P i wszystko wskazuje na chłopaka, bo się nie pieniło ani nic, tylko opadła soda i tyle.. wiem, że nie ma się co sugerować, bo to zabobony ale zabawa fajna :D

nick nieaktualny, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles no bez przesady żeby uciekać z forum.. wyloguj się i odpocznij, a po wizycie wróć i zdaj relacje ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje chyba że dzieci odziedziczaja nerwy bo mój 5 latek to mały szaleniec, nerwus i huligan ;-) ma tym przykładzie chłopcy nie są wcale tacy grzeczni :-D

nick nieaktualny, Efendis lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Candles no bez przesady żeby uciekać z forum.. wyloguj się i odpocznij, a po wizycie wróć i zdaj relacje ;)

zgadzam się z tym po prostu , za dużo hormonów jak na jedne forum :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Macie racje chyba że dzieci odziedziczaja nerwy bo mój 5 latek to mały szaleniec, nerwus i huligan ;-) ma tym przykładzie chłopcy nie są wcale tacy grzeczni :-D

oj ale takie dzieci też mają swoje zalety :) przynajmniej sobie w życiu bez problemu poradzi .
    Pozatym dziewczynki też potrafią być do diabła. Moja chrześniaczka 1,5 roczna ugryzła ostatnio swojego tate w jajka :P hehe bo biegnie , rzuca się na ciebie przytula i wbija zęby :) ma kurwiki w oczach i patrzy tylko co zbroić a jest taka słodka że zaraz jak coś odwali to się przytula i nie ma musisz wybaczyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:04

kamisia88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis wg OM moje kochane zaczynam 14tc a co za tym idzie wchodze w 2trymestr :) <3 :) Choc wg ostatniego USG moja ciaza jest o 5 dni mlodsza :) <3 :) Milutkiego dnia wszystkim zycze!!!! <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:04

nick nieaktualny, xpatiiix3, nick nieaktualny, candles88, mejbi, monilia84, Eliana, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też twierdzę, że chłopcy to bestie wcielone, moja szwagierka ma 5 i 4 latka i po prostu dom potrafią roznieść... ale jak są osobno to są w miarę do okiełznania :P zresztą.. różnie to bywa, zależy od rodziców, od temperamentu,od podejścia do dziecka - na ile mu się pozwala itd ;)

kamisia88 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm czy ja wiem mój 8 letni brat ostatnio mojemu Marcelowi kazał mówi o chuj i kurwa... tak to jest jak jedno od drugiego posłucha w szkole albo od starszego 20letniego brata w domu.. także każdy inaczej z tym już są problemy w wieku 8 lat hehe z kolei drugi alleluja ze nie ma czasu tu przychodzić to 12 letni diabeł vel psychol brr.. tylko nerwy psuje mi zawsze jak przyjdzie :o

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    A ja dzis wg OM wchodze moje kochane zaczynam 14tc a co za tym idzie wchodze w 2trymestr :) <3 :) Choc wg ostatniego USG moja ciaza jest o 5 dni mlodsza :) <3 :) Milutkiego dnia wszystkim zycze!!!! <3 <3 <3

Gratki :) najgorsze masz za sobą :)

myszka2070 lubi tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    zgadzam się z tym po prostu , za dużo hormonów jak na jedne forum :)

w tej chwili hormony odgrywają tutaj poboczna role,nie szukając z nikim zaczepki,ani kłótni koleżanka postanowiła się do mnie uczepić,nie wiedzieć w jakim celu stałam się obiektem,co mnie niesamowicie zirytowało...poniołsy mnie nerwy i wybuch gotowy,długo nie musiała czekać i niech się cieszy,ze jest anonimowa w internecie :)

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    A ja dzis wg OM moje kochane zaczynam 14tc a co za tym idzie wchodze w 2trymestr :) <3 :) Choc wg ostatniego USG moja ciaza jest o 5 dni mlodsza :) <3 :) Milutkiego dnia wszystkim zycze!!!! <3 <3 <3
    Gratulacje, doszłaś do drugiego etapu :) też czekam z niecierpliwością na ten moment:)

myszka2070, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już bym chciała :) ale do 14 listopada jeszcze troszkę czasu zostało :) ale czekamy , czekamy

myszka2070 lubi tę wiadomość

‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ