Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja widzialam tylko pecherzyk z cieniem cialka zoltego w 5t2d i dlatego boje sie ze hej zeby bylo dobrze
Wybralam wyniki krew glukoza ok
Kily nie mam
A mocz tez nie najgorszy
Ph moczu 7,5 dosc wysoko czytalam gdzies ze to moze swiadczyc o plci. Wedlug ovu stawiam na chlopca ph tez .
Narazie licze zeby wogole bylo obojetna mi pkec wczesniej chcialan dziewuszke ale chlopcy tez sa cudowni .
Jeszcze jeden dzien
williams1 lubi tę wiadomość
-
Podłączam się do pytania Darii - jutro planuję zakupić coś na brzuch, celluluit (brzydki taki wyskoczył mi na pośladkach :(a nigdy nie miałam) i właśnie na piersi.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Mam jeszcze pytanko, czy śpicie na brzuchach? Ja uwielbiam spać na brzuchu i się boję, teraz jak się kładę to nie na długo bo raz, że gnieść nie chcę brzucha, dwa to piersi bolą a trzy to już czuję jakbym kładła się na piłce. Ale tak bi brakuje.... w żadnej pozycji się tak nie wysypiam.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Na cellulit w ciąży nie ma skutecznych preparatów. Bo te skuteczne są niestety w ciąży nie wskazane. A co do rozstępów, to powiem Wam tak. Z młodym smarowałam piersi dwa razy dziennie od ok 8tc. I co? Dupa. Z A zrobiło mi się E, tyle miałam mleka. Cycki potrzaskały rozstepami naokoło. Masakra. Brzucha nie smarowałam i nie mam ani jednego rozstępu. To samo z Margolą. Tzn nie smarowałam się niczym i rozstępów brak (poza tymi starymi na cyckach). Prawda jest taka,ze jak ktoś ma podatna skórę, to choćby się smarował i 10x dziennie, i tak będzie te rozstępy miał. I odwrotnie. Wiec nie schizujmy
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
kkasya wrote:Ja uwielbiam spać na brzuchu ale też mam lęki
Parę tygodni temu kupiłam sobie poduszkę do spania motherhood i jest rewelacyjna, kładziesz się trochę na niej, tak na prawdę leżysz ukosem, ale wydaje Ci się, że na brzuchu
Dla mnie bomba 
A tą poduszkę to można chyba wszelkie sposoby wykorzystać nawet dziecię jak się urodzi do karmienia i kładzenia go
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
A to ja miałam i tu i tu takie samo
także raczej to bez znaczenia to pH
a i dzisiaj dla śmiechu zrobiłam sobie z tą soda i co psikus ostatnio nic a dzisiaj musowało aż syczało xD
Hmm spanie na brzuchu tak z podgieta noga bo juz teraz tak na płasko na brzuchu nie dam rady bo przeszkadza mi ,uczucie jakby mi cos pod brzuchem leżało hmm jakbym na kamieniu się położyła
U mnie z synem smarowanie z 2-3 razy dziennie i co dupa spekalam z tydzień przed jak brzuch na maxa sie opuscil a przy drugiej ciąży z 3 krótkie 1cm rozstepiki na biodrach i to po porodzie ale wtedy to już rzadko się smarowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:32
Livia

Nela

Marcel

-
Tą poduszkę dostałam w czasie pierwszej ciąży od męża- niejednokrotnie uratowała mnie przed bezsennością-zwlaszcza w 3im trymestrze. Później pożyczyłam ją 2 koleżankom, które też były zadowolone.kkasya wrote:Ja uwielbiam spać na brzuchu ale też mam lęki
Parę tygodni temu kupiłam sobie poduszkę do spania motherhood i jest rewelacyjna, kładziesz się trochę na niej, tak na prawdę leżysz ukosem, ale wydaje Ci się, że na brzuchu
Dla mnie bomba 
Jedna natomiast postanowiła kupić sobie tańszy zamiennik- skończyło się tak, że od tego czasu mąż przestał sypiać. Wypełnienie w tym zamienniku było z jakichś styropianowych kuleczek, ktore w nocy, przy każdym ruchu szeleszcza:)
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Negra dzięki bardzo za info! ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, a w ICZMP byłam na zabiegu.
W Tomaszowie chodzę do dr Kwiatkowskiego, ma bdb opinie i wg mnie też jest w porządku. On pracuje w Medeorze i w TM ma prywatny gabinet. Ma mi zrobić USG tarczycy no i zobaczymy co powie. Jeśli on nie ogarnie mojego przypadku, będę szukała pomocy w Łodzi.
Też jestem zdania, że warto poszukać przyczyny już po 1 poronieniu, bo one niestety lubią się powtarzać, zwłaszcza jeśli na coś chorujemy i tego nie leczymy( choć oczywiście nie jest to regułą)
Kobieta musi być zdrowa ( a chociaż poddana leczeniu) żeby dzidziuś mógł się urodzić zdrowy
Co do cellulitu w ciaży, to nie przejmujcie się nim, bo to cellulit wodny(hormonalny) po ciaży powinien zniknąć
Gorsze są te paskudne rozstępy, ale nimi też się nie przejmujcie
Teraz technika i medycyna tak poszły do przodu, że można zlikwidować je laserowo chociażby lub innymi zabiegami.
Jeśli ktoś ma skłonność do rozstępów to żadne balsamy nie pomogą - niestety. Taka już nasza uroda
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc -
A co candles tak ucichła?

Paulina - ja tez czułabym się pewniej gdybym po poronieniu była przebadana, ale mój gin zapierał się nogami i rękami, że te badania nie są mi potrzebne (co gin to inny pomysł)
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek